A co myślicie o tej sukience?
Printable View
A co myślicie o tej sukience?
całkiem ładna. :D
a na jaką okazję? :D
ja kupiłam sobie 6 próbek żeli ( paznokietku1000 juz nie długo wpłacę kaskę :D) I stanik :P... mój pierwszy nie sportowy.. nawet nie wiecie, jakie było moje zdziwienie, kiedy okazało się , że pasuje na mnie 75B , a nie A
;P
Przed chwilą przyszła paczuszka od DR. :D ^_^
Takie pierdołki. :D
ja dzisiaj stalam sie szczesliwa posiadaczka nowej dlugiej koszuli (kolejna do kompletu ahh :D) i torebki, ktora nie wiem czy kiedys zaloze bo jest brazowa.. a ja wsyztsko mam czarne.. ale tak mnie urzekla ze nie moglam sie powstrzymac.. najwyzej poczeka do wiosny :D
---------- Dodano o godzinie 14:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:47 ----------
a tak apropo.. co myslicie dziewczynki o "marce" japan style? kupowalyscie kiedys cos stamtad? ja kupilam raz i bylam zadowolona. teraz pelno pieknych koszul maja i tuniczek i to takie tanie wsyztsko :o wiec ponownie zastanawiam sie nad zakupami
hm.. tam z zakupami to jak z wygrana w lotka :D takie ryzyko..
albo trafisz na cos dobrego albo nie.. albo wszystko przebiegnie sprawnie, albo komplikacje..
zostałam dziś zmuszona do kupna nowej lampki oświatelniowej ... zamowiłam se taka LAMPKA biurkowa KT028BL niebieska NAJTANIEJ!!! (892486856) - Aukcje internetowe Allegro.
tamta mi sie złamała i jak mi jeb*a w m akówe to chyba zmądrzałam... a miała,m taką PROMOCJA Lampka przykrecana na stolik KOLORY Creta (894249267) - Aukcje internetowe Allegro ale ta mi sie złamała że gamon ją dwa razy sklejał i nawwet topił plastik i sie łamała ale teraz to juz przesadziła tak sie złamała że nic sie nie da zrobić...
Ta przykręcana lampka też wydaje mi się że jest nie praktyczna ,ja na razie korzystam z lampki mojej córki ,ale jak bym miała kupować to też wybrałabym taką żeby była stojąca na biurku:)Iza lampeczka fajna;)
włanie tamtą przykręcaną kupiłam u tego samego gościa co cały zestaw akryli podstawowych i kolorowych bo nie chciałam placic dodatkowo za nastepną dostawe, ale widze co sie odwlecze to nie uciecze i i tak lampa do doopy była... dobrze ze chociaż 1,5 roku pochodziła:D
Ja właśnie dzisiaj zamówiłam w Japan Style pierwszy raz coś-bluzke http://photos02.allegroimg.pl/photos...7/97/889979755 ... i zobaczymy. Kaske już wpłaciłam i zobaczymy ile będę czekać na paczkę i jaka jakość? 1608 czerwona Bluzka bluzeczka zabot Japan Style (889979755) - Aukcje internetowe Allegro
Mi się te ciuszki bardzo podobają tylko nie wiem jak to się będzie miało do jakości :/: zobaczymy;)
Chanti25 jak juz dostaniesz bluzeczkę to napisz jak z ta jakością :D
Bo ja ciągle patrze na Japan Style, ale po niektórym komentarzach odechciewa mi się ciuszków :/, podobno kłamią i ze niby nie są takie same jak na fotach, chociaż to pewnie zależny co.
Chanti też jestem ciekawa jaka będzie jej jakość bo jakoś nie jestem przekonana do japan style a cenami kuszą;p Raz kupiłam bluzkę która na zdjęciu wyglądała fajnie, a jak ją dostałam to jakościowo nadawała się tylko do chodzenia po domu;p No ale może nie wszystkie takie są
ja z tego japan style kupowałam ciuchy i wszystkie były fajne:)
gattina sukienka jest bardzo ładna.. taka dziewczęca. ;]
ja ostatnio kupiłam sobie biały linerek :)
gattina świetna kiecka i ten kolor:D te marszczenia na biuście dodadzą mu troszku objętości:D;]
mnie sie podobają bluzeczki z tej stronki Figl : online fashion store : Koszule
mają tez swój sklep na allegro:]
---------- Dodano o godzinie 10:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:44 ----------
woszczur ta druga lampka jest w bardzo dobrej cenie też nad taką sie zastanawiam
nie znam japan style, ale podejrzewam że to to samo co u mnei na stadionie (bazar multikulturowy), tylko wyselekcjonowane na konkretny styl. te ciuszki są świetne- sa śliczne, a co do jakości moim zdaniem odpowiadają tym ze średniej półki czyli h&m itp
tusia4ever, no właśnie najbardziej te marszczenia mi się podobają :D zawsze trochę więcej będzie w biuście :P przynajmniej się wydawać.
Niektórzy mówią, że te ciuchy z japan style to nie są jakieś rewelacyjnej jakości, tylko takie normalne, jak bazarkowe, czy właśnie stadionowe. Ja wolę iść na stadion, mam taniej zawsze, bo tak to idzie jeszcze przesyłka :P
mojej siostry koleżanka kupiła kilka bluzek za jedną przesyłką i tego żałowała.. po jednym praniu bluzki się wstąpiły, materiał podobno niezbyt fajny w dotyku.. naszczęście ma młodszą siostrę i ona może je nosić. :P
no, ale może akurat źle trafiła.. :P
Moje dziesiejsze szybkie zakupy w 5 min.:]
Załącznik 15329
Dziewczyny swietne zakupy!!!A ja dzisiaj sobie kupilam telefonik,ten rozowy i bielizne ale zdjecie wstawie kiedy indziej bo mam lenia zeby zrobic:)