Diamond bardzo się zmieniłaś :) Ładnie wyglądasz. Tylko 5 kg? i taka zmiana? To gratuluję. Wyglądasz świetnie. Możesz wrzucić zdjęcie całej sylwetki, jeżeli oczywiście chcesz ;) :kwiatek:
Printable View
Diamond bardzo się zmieniłaś :) Ładnie wyglądasz. Tylko 5 kg? i taka zmiana? To gratuluję. Wyglądasz świetnie. Możesz wrzucić zdjęcie całej sylwetki, jeżeli oczywiście chcesz ;) :kwiatek:
kachnaa ogolnie przez ok 4 miesiace schudlam 10 kg.. ale potem juz mi sie nie chcialo i od ok miesiaca sie pilnuje i drugie 5 kg czyli w sumie 10 ;)
ok wrzuce jutro jak sie ogarne do szkoly hehe ;)
Diamond, śliczna fryzurka. Jak tylko powiększyłam sobie zdjęcie, to od razu pomyślałam: "ale zeszczuplała!" :D
DiamondShine szalenstwo hehe ;) strasznie widac ze schudlas, mi jak po ciazy spadlo 10 kilo, to tez po twarzy duszo widac ;) wrzuc jeszcze jakies fotki ;)
Diamond ładnie Tobie w tym kolorze ;)
kasiu bardzo masz ładny ten kolorek bardzo mi sie podoba no ja tez chetnie zobacze rezultaty diety:skacze::ok:
dziekuje wszystkim;* co do sylwetki to wrzuciłam zdjęcie do tematu 'odchudzanie' ;)
Kurde ;( Zamarzyły mi się włoski rude. Ale takie intensywne :D No i kupiłam farbę, wszystko ładnie, pięknie gdyby nie to, że strasznie przebija od spodu mój byly czerwony... A tamten był robiony szamponetką i już jakiś czas temu, więc powinien zejść, a rudy robiłam farbą. Jak myślicie, czy jak odczekam trochę i znów walnę rudy, to będzie intensywniejszy ?
Ja miałam już masę rudych farb do włosów i co?? i kupa... niestety nawet nie to że szybko wypłukiwały się po całości ale po ok 3-4 myciach odrosty robiły mi się żółte jak u kurczaka... i miałam tak z każdą rudą farbą więc wróciłam do mojego czerwonego...
Ja jak malowałam rudym na czerwony to czekałam aż ten czerwony bedzie taki na maxa spłukany i wszystko potem było ok.
dziewczyny mam na głowie tą plecionkę podobną do tej, którą Wam prezentowałam na zdjęciu i wyglądam jakbym tańczyła w zespole ludowym tzn. pozytywnie. Musi mi by wygodnie bo nie wyobrażam sobie, żeby na weselu mi pióra latały tu i tam ;)
Jak mi chłopak fotkę strzeli to Wam wstawię ;)
nanami idziemy na to samo wesele ? :skacze:
mi dzis mama będzie robiła warkocza dobieranego z boku, a z drugiego będę miała luzem puszczone i może zakręcone... zobaczymy jak to wyjdzie
Dziewczyny dla mnie najbardziej ruda jest farba z Joanny jesienny liść, albo ewentualnie z Garniera, złocisty miedziany blond.
Joanna wygląda tak jak na fotce z krótkimi włosami.
A z kręconymi to garnier.
Sztyna piekny rudy na pierwszym zdjeciu ;) mi sie juz niestety rude znudzily... ;(
Dla mnie piękny rudy ma Loreal Mango czy jakoś tak
Ja kupiłam z Joanny płomienna iskra. Na opakowaniu kolorek super, ale na włosach nic nie widać :P Poczekam aż a czerwień spod spodu mi się wypłucze :P
Ja ostatnio mam faze na loczki :D I codziennie sobie loczki robię :D
A ja w tym tygodniu scinam wlosy...Obecnie mam proste do polowy plecow a ciacham do ramion bo koncowki mam juz takie zniszczone, no i koncowka farbowanych. Pierwsze sciecie od ponad roku :P No i juz nie farbuje...
w końcu się zdjęć doczekałam ;) i pokazuję Wam :) :)
Nanami,podziwiam dziewczyny,które na włosach takie cuda robią :ok:
Ślicznie ;)
Iraa ja tez ja podziwiam, bo potrafi zrobic cos z niczego 5 minut przed przyjsciem gosci :P juz kilka razy tak robilysmy ;) hihi
Kwiatek wpiela tesciowa, kiedy fryzjerka opuscila mieszkanie i poszla czesac panne mloda.
I mowi tak "widzisz Marta, od poczatku mowilam, ze musisz miec kwiat we wlosach" :D
i cyk, wyrwany z doniczki i we wlosy. Wprawdzie po dwoch pierwszych kawalkach na weselu musialysmy go wyciagnac bo padl, ale co mialam to mialam :)
A mi się rudego zachciało, najgorsze jest to, że z czarnych....oj wielka porażka. Fryzjerka powiedziała, że dekoloryzacja potem farbowanie itd minimum 200 zł mnie wyniesie. Nie mam aż takich długich włosów ale za to dużo ich... Niestety szkoda mi kasy i od wczoraj kombinuję sama... Pewnie wiecie jaki jest tego efekt, w dodatku ten rudy to miał być taki złocisty, jesienny a ja jestem pomarańczowa;( Najpierw rozjaśniałam, bardzo to nieregularnie chwyciło, u nasady bardziej końcówki mniej...No i dlatego u nasady są pomarańczowe a od powiedzmy połowy włosów ładny ciemny rudy....Jestem załamana... Może jutro kupię trochę inny odcień rudego, albo jakiś czerwień czy wiśnie i zakryję te pomarańcze:torba:
widzisz ty możesz jeszcze rudym to zakryć... ja robiłam z czarnych na blond i przez miesiąc chodziłam z żółtym jajkiem na głowie...
Od kiedy mam fryzjerke pod reka to juz sama nie kombinuje :) ale czasami fajna zabawa jest jak sie samemu robi :D nie przejmujcie sie bo zawsze mozna sie znow zafarbowac na kolor pierwotny :)
tylko szkoda wlosow bo sie niszcza przez takie eksperymenty.
Ja sie teraz zastanawiam nad jednym kolorem i zrezygnowac z ombre... ale mam dylemat, bo te ombre mi sie widza :) ale chce odmiany. Myslalam o takim brazie jak mam na calej dlugosci i pasemka jakies? co myslicie ? macie jakas wizje na moje wlosy ?
ja ostatnio gustuje w ciemnych wloskach w czwartek zrobilam sobie ciemny czekoladowy brąz. a co do omre w sumie ladny jest ale mi juz zbrzydl chyba za duzo dziewczyn w szkole ma ;)
Diamond a u mnie wlasnie te ombre sie nie przyjelo ;) rzadko kto ma i rzadko kogos widze z takimi wloskami.
No coz... moze rude albo blond ? :P haha facet by mnie chyba wydziedziczyl xD
nie nie... wracam chyba do brazu po calosci.
no u mnie wlasnie strasznie duzo dziewczyn w tym chodzi. na poczatku mi sie to podobalo a teraz juz przesyt ;)
ja zawsze robilam pasemka blond, ze jak bede miala odrost zeby tak nie bylo widac go bo znow by trzeba bylo farbowac. i kiedys farbowalam sie raz albo dwa razy na rok. no ale mlodsza bylam. teraz jak chodze do szkoly fryzjerskiej , produkty, farby wszystko za darmo to glupieje... mialam blond, potem rudy, potem jasny brąz, potem troszke ciemniejszy teraz ciemny czekoladowy braz... smieja sie ze do czarnego zmierzam stopniowo.