Trendy, zupełnie inna twarz, ładnie ożywiona. Świetny makijaż, pasuje bardzo do Twojej urody ;)
Printable View
Trendy, zupełnie inna twarz, ładnie ożywiona. Świetny makijaż, pasuje bardzo do Twojej urody ;)
trendy77 prześliczny makijaż. Super! :)
trendy - przeiekna:o i swietny makijaz:)
evelyn - jak dla mnie w sam raz ani za ciemny ani za jasny, taki wyrazisty wlasnie;) ja na swoj tez bym chciala bardzoej ciemniejszy i mocniejsze oko;)
Trendy super przemiana! Makijaż przepiękny! :D Zdradź jakiego podkładu użyłaś i jakich cieni?
trendy cudowny makijaż, kurde ja bym chciałą piękne cienkie kreski sobie robić ale mi nie idzie lepiej pazurki mi wychodza:D w ogóle jakoś malowanie mi nie idzie żeby ybł efekt to musze dużo czasu poświecic:D
Piękny makijaż!!
dzieki dziewczyny ciesze sie ze wam sie podoba:przytul:
dizzzy zrobiłam fotki bedzie lepiej:)
no wiec tak:
dziękuję dziewczyny:wstydek: Olcia, bo jakoś o zdjęcia się wstydzę klientek prosić
a robiłam wczoraj jeszcze dwa które wyszły rewelacyjnie i żałuję, że nie zfociłam:/:
trendy... całkiem inna twarz... a czym masz tak pięknie brwi zrobione??
evelyn-stara poczciwa czeska kredka ale mi sie marzy metoda piórkowa:]
evelyn ważne, że klientka zadowolona ;) :ok:
trendy fajny makijażyk :D
To i ja dodam mój pierwszy makijażyk salonowy - klientka chciała coś stonowanego do brązowej sukienki, absolutnie nie chciała nic na ustach, cudem ją na błyszczyk namówiłam ;)
Załącznik 43410
wisienka sliczny wyszedł dobrze ze ja na ten błyszczyk namówiłas:love::love::love:
trendy ja myslalam ze ty takie efekt stworzyłaś niewaidomo jak drogimi kosmetykami a ty takimi pospolitymi,normalnie cos z niczego oczywiscie o kosmetykach mowie nie o buzce:D
wisienka bardzo ładne oczka:D
evelyn, bo calkiem inna sprawa, a juz w ogole w swietle dzieny byłby najprawdziwszy efekt, juz nie nie czepian :wstydek:
trendy ! boski makijaz !
paulka-no w pierwszej wersji to o moim pyszczysku pomyslałam:leze:
naatajla-:kwiatek:
a u mnie coś takiego:
ale pięknie ci w takim makijażu:)
tym razem delikatniejszy z mocniejszym akcentem na usta:
juz chwalilam ale pochwale jeszcze raz- slicznosci!
bardzo ładny i subtelny :)
super:) Bożena bardzo ładna z Ciebie kobitka :)
bożenko śliczne makijaże :love:
próba przed Wielkim Dniem ;) kolory przekłamane na zdjęciach prawie ich nie widać wydają się mdłe :/ a w rzeczywistości są żywe :) makijaż w całości wykonany paletką Sleek Oh so special.
nawet jesli przekłamany to i tak piekny:D
lirene - slicznie wyszło