Witam wszystkie forumki :tany2:
Printable View
Witam wszystkie forumki :tany2:
Witamy serdecznie :)
Witamy serdecznie wszystkie nowe dziewczyny:macham:
Witamy nowe koleżanki:przytul::)
Witamy i zapraszamy do lektury :)
:macham:Dziękuję bardzo dziewczyny!! No to idę studiować na forum.:)
i ja witam bardzo serdecznie :)
Ja również witam serdecznie :przytul:
Witam, mam na imię Aneta, na forum trafiłam przypadkiem i jestem zachwycona:) znalazłam tu mnóstwo przydatnych informacji. Moją przygodę z pazurkami dopiero zaczynam, jak na razie jestem na etapie "lepienia" akrylków. Myślę że za jakiś czas pochwalę się moimi pierwszymi pracami:]
witamy :macham:
I ja Was serdecznie witam :)
witam:piatka:
Witam mam na imie Marta moja przygoda z pazurkami zaczela sie od pazurkow na wesele ktore zrobila mi kolezanka zafascynowalo mnie to do tego stopnia ze zwiazalam z kosmetyka kierunek studiow :] i nie zaluje. robienie pazurkow bardzo mnie odpreza :) mam nadzieje ze kiedys dorownam przynajmniej w jakims stopniu pazurkom z tego forum :)
witamy na forum :macham:
Witam wszystkich:macham: Paznokcie to moja pasja od dłużeszgo czasu chciałabym profesjonalnie się tym zając, ale jeszcze nie wiem z której strony;) Jestem w 6 m-cu ciąży i mam dużo czasu wolnego dlatego myślę, że nawet tu jest dobry START:)
witaj alicjo na naszym forum zapraszamy do aktywnego udziału w zyciu forum :D
Witam wszystkich.
Nazywam się Edyta mam 23 lata i jestem aktualnie samoukiem jeżeli chodzi o paznokcie. :/: Mam nadzieje że nie skreśla mnie to jako nowej forumowiczki lecz przez te forum naucze się wielu nowych zdobień itp. :)
Pozdrawiam serdecznie :D
Edysia witaj :) jasne, że Cię nie skreśla ! wręcz przeciwnie :). Na pewno się wiele nauczysz.
zapraszamy do wstawiania swoich prac np tutaj: http://forum.wzorki.info/zdjecia-paz...paznokcia.html
I ja was witam,tu jest bardzo miło!!
Witam wszystkich nowych użytkowników,
u nas jest nie tylko miło i zabawnie, ale najmilej i najzabawniej,
a atmosfera niepowtarzalna nigdzie indziej:D
Witam :kwiatek:
:macham:witam wszystkie nowe forumowiczki :piatka:
lirene, to podobnie zaczynasz, jak ja - również od nosicielstwa paznokci weselnych ;) To dość popularna "paznokciowa" impreza.
Witam wszystkie nowe forumowiczki :)
Również witam wszystkie nowe forumowiczki :*:hi:
Witam. jestem nowa na forum. mam na imie Alicja. jestem 26 letnia mama dwoch dziewczynek. zajmuje sie stylizacja paznokci niestety narazie w domku. w najblizszym czasie zamierzam otworzyc swoja dzialalnosc:)
Oby sie wszstko spełniło :*
buziaki dla nowych koleżanek:*
Chciałąm się przywitać:D Jestem początkującą stylistką paznokci,od takie hobby:) Miło mi Was poznać :papa:
witaj :kwiatek::kwiatek:
Witam bardzo serdecznie :)
Witam wszystkie nowe koleżanki :)
Cześć My również witamy serdecznie!!!
witam nowe forumki :)
Witam wszystkich :)
jestem stylistką i instruktorem GNC, paznokciami zajmuję się od 5 lat :)
Miło cie powitac w naszym gronie:)
witamy serdecznie:D
Witam :)
witamy nowe twarzyczki na forum
Witam, no wiec tak mam na imie Asia, zajmuje sie stylizacja paznokci od pol roku, jednak wczesniej przez pod 5 lat podpatrywalam jak robi to moja mama klientkom no i jak tez mi robila w sumie to mama mnie tym zafascynowala i to tak sie zaczelo. Aktualnie nie mam zbyt wielu klientek no ale wiadomo jak to jest nie kazda kolezanka przekaze dalej, a tez druga strona medalu jest to ze mam 8 miesieczna córeczke ktora tez musze sie zajmowac 24h/dobe ;) :leze::skacze::leze::skacze::leze::skacze: zazwyczaj staram sie znalezc kogos do popilnowania mojej zabuli ale nie zawsze sie udaje tak wiec staram sie robic paznokcie od 18-19 jak Kingusia spi...:cwaniak2: ;D no to moze na tyle ...
Jeszcze raz Witam i przy okazji Witam Nnisiaa z kursu Peggy Sage ;) pozdawiam cala ekipe forum :kwiatek: :*
miło mi bardzo dziewczyny, jeszcze nie całkiem mogę się połapać na forum, ale zamierzam się tu zasiedzieć ;) więc jeszcze zdążę się zorientować :D
Asik witaj :)