dzidziu ja tez gratuluje :*
to teraz mozesz brykac ile dusza zapragnie :skacze:
a ja teraz nagrywam mamie płyte
Printable View
dzidziu ja tez gratuluje :*
to teraz mozesz brykac ile dusza zapragnie :skacze:
a ja teraz nagrywam mamie płyte
o to dobrze, mm pytanie, jak korzystać z google book? w ogóle nie wiem jak to działa?
to chyba jest po to zeby wyszukiwac ksiazki no nie??
wpisujesz w przegladarke tytuł ksiazki i szuka Tobie
nie no właśnie trzeba coś instalować? bo są to pełnowymiarowe książki, udostępnione. tylko jak to wyszukać żeby było całe? instaluje się te google books? zaraz sprawdzę, ale tak mi wolno net działa że masakra..
ściągam 2 filmy to pewnie dlatego.. (dziewczyna mojego szefa-komedia i katakumby-triller, jutro powiem czy warto:))
a to nie wiem :(
daj znac czy warto obejrzec te filmy
juz to opanowałam.. nistety ksiązki taaak wolno mi się wyświetlają że dziś wrzucam do ulubionych i jutro na nie zerknę:)
dzidziu jak tam ślubne stópki? ja swoje malowałam 3 razy po czym zrobiłam sobie frencza, bo nie mogłam się zdecydować który mam ochotę kolor nosić...
ślubne stópki ok , zdjęcia nie zrobiłam bo cały czas to samo robie... french plus kwiatek... aż do obrzydzenia...
a tak ogólnie to filmik oglądam- "Nagrody Darwina"
oo to musi być smiesznie:) ja sobie ćwicze one stroke, na razie na kartce i czekam aż mój ukochany z pracki wróci
Ja wyszlam z wanny, pomalowałam pazurki, ogarnełam pokój, i chyba pójdę spać:P
Nienie nie! jeszcze kolacja :P
Muzyczki słucham. jem ciacho. szukam czegoś ciekawego do poczytania.
a ja zaraz mam klientke...
Ja siedze sobie za siostre w pracy i mam dla was czas :) Ale w sumie mam testy przerabiać na prawko ale mi sie nie chce :(
ooo Agusia_pa2 zdajesz prawko?:D:D:D hehe ja zdałam za 6 razem. :Dpowodzenia. a ja teraz siedziałam czekałam na klientke ale przełozyłysmy spotkanie na jutro i zaraz ide sie szykowac na wesele :)):skacze:
a ja się nudzę i coś tam mnie serducho pobolewa nie wiem czemu... :/:
Ja rozpakowalam i porozdzielalam przesylke z oriflame:)i zaraz sie szykuje na 12:00 na kawke do costy z kolezankami a pozniej na zakupy:)
a ja wszamałam właśnie obiadek i się opierdzielam do 16 :P
a ja posprzątałam, zjadłam kanapke i teraz muszę zabrać się do pisania pracy mgr..;(
a ja miałam iść od pracy, w końcu nie idę, jeden wielki mętlik... mam nadzieję że mój kochany chociaż wcześniej dziś wróci. obijałam się cały poranek, więc zaraz idę sprzątać itp. ale beznadziejnie się dziś czuję
siedze w domu...mam jakiegos doła...:(...wezmę goracą kompiel i przejdzie...;(
ja czekam na mojego aż z pracy wróci, trochę sobie malowałam one stroke ale nie mam dziś weny, kąpiel to niezła myśl:)
wlasnie wyszla ode mnie kumpela , stwierdzilysmy ze nam na srtare lata juz bije bo "malowalysmy" jej paznokcie ta metoda co sie lakier wlewa do wody i robi jakies tam rozmazywania ;P ale powiem Wam ze super to wyszło :skacze:
A ja zaraz spadam bo musze odkurzyc:(i szykowac stolik bo klientka przychodzi ale nie bedzie wydziwiania bo pozniej musi miec krotkie pazurki bo pracuje w sterylizacji i tylko zelik kladziemy ale i tak bedzie milo,pozniej musze swoje odnowic moze cos na nich zmajstuje nowego bo calych mi sie niechce sciagac:)moze akrylem kwiatki porobie jeszcze musze pomyslec.Milego dnia kochane,buziaczki:)
A ja się wkurzam ...dzieciaczki niechcą spać a ja bym chciala tak z mężusiem sam na sam:love:
a ja dziewczynki obejzalam wlasnie reportarz o gornikach ( ratownikach gorniczych) i zaryczana jestem... polecam naprawde Zawsze idziemy po żywego - Onet.tv Platforma - Telewizja Internetowa# cos niesamowitego ... po tym filmie zaczyna sie doceniac prace gornikow i ratownikow...
wróciłam z kina i oczywiście fuuuuuulllllllll postów do czytania!!
a mnie dzis czeka ciezka noc bo moje malenstwo zachorowalo az sie boje a jutro do lekarza
założyłam ankietkę:):) hihi ciekawe jak wam się spodoba:)
ja dziś miałam lipny dzień, nic mi nie wyszło tak jak chciałam, teraz zabieram się za malowanie bo muszę się w końcu nauczyć..
Lecę sie wykąpać i zaraz do Was wracam :* :skacze:
mam tylko godzinke... i pozniej znowu zaryp, wczoraj skonczylam o 23 robic pazury , normALNIE sie powsciekaly te baby !!
kazda chce byc piekna :] !!
jem groszek ptysiowy, odrabiam radziecki jezyk i czytam ;]
nawet wczesniej czasu nie mialam tu zajrzec :( i jutro tez mam masakre z klientkami ;( skonczylamo 23 robic pazury i jeszcze mnie dziewczyna prawie z rownowagi wyprowadzila!! kurde niektore klientki to tylko za wlosy i o sciane!!
Ja właśnie piję kawusię:kawa: i przeglądam forum:)
dziś urodzinki Mojego synusia więc szykuje mi się mala imprezka w gronie dzieciaczków:)))
Też kawcię piję i szykuje sie na podbój centrum :P
Pije z wami kawke i odpoczywam bo moje malenstwo spi,potem mam dwie klientki
ja już kawę wypiłam, ale zaraz chyba zrobię sobie drugą.. właśnie szukam miejsca gdzie oprawiają prace w takie jakby sklejenie..
ja juz zupke zjadlam na obiad oczywiscie przed kompem,pozniej nie bedzie czasu na nic
Ja wlaśnie wróciłam z zakupów,chwilka przed kompem bo za pół godzinki muszę iśc po synusia do szkoły,a potem.........imprezka urodzinowa
no ja wlasnie zasiadlam na pare minutek z kawka, ale zaraz musze gonic z corka na judo !!! tak od wrzesnia to nie ma sie zabardzo na nic czasu !!! mmm jaka dobra kawa, chwila relaxu !!!