prosilam o kilka i obiecala ze da, poprzyklejala mi kilka paskow na czolo wiec nie wiem??
Printable View
prosilam o kilka i obiecala ze da, poprzyklejala mi kilka paskow na czolo wiec nie wiem??
dobrze jest coralick-na pewno o niebo lepiej niz u tamtej, tez mi sie wydaje, ze to skręt J i 0,2 grubosc, czyli nie takie cienkie, bo 0,2 to standard, dobrze dobrany skręt bo ty masz opadającą powiekę na oczko, rzesy typu C by ci sie kladly na gorną powiekę. Moze rzeczywiscie mogła wystopniować te dlugosci, ale nie czepiajmy się, jest super:ok:
coralick kochana sa sliczne. A biorac pod uwage to co mialas wczesniej to poemat
coralick - ładnie i też sądzę że profil dobrze dobrany, długości są pewnie dwie, szkoda że nie dałaś zdjęcia otwartego oczka :P
A wracając do nieudanego przedłużania, to żałuję bardzo, że nie strzeliłam fotki pewnej dziewczynie która trafiła do mnie po czymś takim.
Masakra dziewczyny... takiego czegoś nie widziałam, byłam w szoku i tak prawdę mówiąc to nie wiem czy by pozwoliła na tą fotkę. Płakała 2 noce i dostałam do mnie namiar od mojej klientki. Dziewczyna zrobiła sobie w moim mieście na tzw. sweet dealu, różnie się to nazywa np. team deal też. Kupiła tam voucher i za 80 zł miała to cudo. Też zdejmowałam jej ponad pół godziny. Za długie, powykręcane jak się tylko dało i posklejane w połowie długości, pajęczara normalnie.
Dziewczyny jak przygotowujecie rzęsy do pierwszej aplikacji lub przed dopełnianiem?
Ostatnio miałam panie z tłustą cerą i po moim przygotowaniu i tak się kiepsko trzymały, np. po miesiącu zostało dosłownie kilka szt. a aplikuję b. gęsto.
Z kolei innym po miesiącu prawie nie miałam co robić, tylko ewent. zewn. kąciki.
Moje guru mówi abym wszystkie panie przed wysyłała do zmycia oczu żelem do mycia np. LIerene (nie szczypie w oczy) i dopiero odtłuszczanie i klejenie.
Przychodzą do mnie w makijażu, czasami nawet z maskarą. Ja najpierw oczyszczam płynem micelarnym później odtłuszczam aplikatorami.
Jak wy robicie?
Kurko widzę, że jesteś odpiszesz coś?
odpiszę:) hyyyyy
Nie gonię kobiet do lazienki, bo ja w domu robie:nie_powiem::nie_powiem: juz teraz w swoim bo brzuchol wielki i nie taszcze tego lozka, ktore wazy 16 kg jednak, ale nie o tym mowa
najchetniej bym te ich makijaze zmyła chusteczka do czyszczenia kokpitu samochodowego, bo przeciez prosze... bez makijazu. Ile razy przychodza z resztkami rzes i maja na to polozony tusz wlasnie to sie dopiero zmywa do.. dup...y :skacze:
Jak ma makijaż ja robię tak:
1.chusteczka do tyłka niemowlaka ma pantenol, co prawda, ale zmywa swietnie(wypraktykowalam przy robieniu makijazu permanetnego)
2. octaniseptem (nie mylic ze skinseptem, bo nieodparowany wyzre gałę) oczywiscie na zamknietym oku od zew kacika do worka spojowkowego-wacikiem.
3.(czy admini mogą ukryć, bo to karygodne co napisze)Jak odtluszczam to trzymam powieke, zeby mi babka bron boze oka nie otworzyla i tak dwa razy odtluszczam, czekam az wyschnie, rpzeczesuje i znow odtluszczam i przeczesuje. Calosc operacji trwa chwile, moze z 5 minut...
a na koniec aplikacji jak kobita ma bardzo czerwone oko i ma podraznione wkraplam jej sol fizjologiczna, ale to w sporadycznych przypadkach(to tak tez nie do tematu:)))
mowicie, ze to normalna rozmiarowka 0.2:D to ja sie zastanawiam jakie mialam wczesniej bo to byly normalne druty!!! zreszta moje oooogromnie roznia sie od mojej kolezanki, ktora zakladala w tym samym miejscu... sa masakrycznie grube... od razu widac ze sztuczniocha wiec jestem jej wdzieczna ze mi takich nie zrobila :)
nie mam na otwartym oku ale poprosze meza :)
Kurka co Ty za łózko masz?????? moze jakas podpowiedz ;-P widzialam na allegro ale masakra jakie drogie.
coralick
mialas chinskie 0,3 grubosci jak na moje oko, bardzo piekne rzesy, dla osob ktore lubia ekstrema
to nie znaczy, ze chinskie sa niedobre, ale zalezy jak selekcjonowane, w ogole metoda przedluzania rzęs 1:1 pochodzi z Azji, więc cały interes rzęsowy tam się kręci. Ale Azja to nie tylko Chiny:D
zuzia mam najlepsze lozko na swiecie, mozna je przerzucic przez ramie i isc do klientki,pakowane w pokrowiec z paskiem, otwiera się je jednym ruchem, tak samo się sklada. Pokryte dermą łatwą do dezynfekcji.
sa lozka 14 kg i 16 kg, 16 kg sa trzysegmentowe, chcialam aby klientka mogla w razie czego nogi podniesc wiec ten trzeci segment sie sklada kosztuje cale 240 zlotych, wiec to chyba nie majatek, nie? z przesyłka chyba 270
Prosto z Chin(mowilam czytac wątek, podaję jeszcze raz link)
14 KG ŁOŻKO DO MASAŻU STÓŁ TORBA GRATIS! LEKKIE (1606571978) - Aukcje internetowe Allegro
slonce moje ;-)))) dzikakurko , no i edytakon
dziekuje bardzo. Co ja , co my bysmy zrobily niektore bez Was i kilku innych "guru" od rzesek zrobily. Dziekuje buziole
moze nie tak zaraz ale z pewnoscia jak najszybciej postaram sie miec takie wyro :skacze:
a ze jestem nawiedzona to moze poczekam do jutra hi hi hi hi:skacze::leze::haha:
MILEJ NOCY LASKI!!!!!!!!!!!
slodkich snow.
DO JUTRA:kooffa:
Po pierwsze po raz kolejny proszę abyś chcąc coś dopisać korzystała z przycisku "edytuj"!! (jeżeli nie wiesz jak napisz do kogos z administracji a my ci wytłumaczymy) a po drugie nie piszemy caps lockiem. / Emila :)
zuzia.. z doswiadczenia wiem.. najpierw baza klientek, potem wyro, nie badz w goracej wodzie kapana! Sama z dzieckiem, za duzo kasy masz? Sie pozginaj troche nad stolem czy normalnym wyrem i choc trzy cztery klientki załap i dopiero lozko.
Duzej bazy klientek zyczy Ci oszczedna złotówa-kura:skacze:
Kurko - to Ty faktycznie porządnie je traktujesz (rzęsy znaczy się). Dzięki bardzo, przydatne informacje :)
Te łóżka to faktycznie luksus w pracy, ale... uwaga ja miałam na początku pożyczone - super łóżko (nie segmentowe ale tego typu co kurka mówi), później chciałam zakupić dla siebie nowe i okazało się, że takich jak ja mam to już nie produkują. Pisałyście kiedyś o tej desce nad kolanami, faktycznie w tym pożyczonym jest wysoko i ja mając 180 cm wzrostu mam ją dokładnie nad kolanami, a te niestety z allegro (z netto tez przywlokłam do domu) deskę mają zbyt nisko (są dużo niższe) i może przeszkadzać. Poza tym one są już węższe, dla mnie nie bardzo, może dlatego, że przyzwyczaiłam się do tego pożyczonego. Wybłagałam kobietę i mi je odsprzedała, ona potrzebowała do masażu więc dla niej nie problem.
Muszę Wam napisać, że wcale nie bolą mnie plecy, nogi, serio!!!
Rzęsy robię od 9.00 do 19.00-20.00 z małymi przerwami i tylko te oczyska mnie bolą, a dolegliwości kręgosłupowe miałam w przeszłości, tak więc dobrze dobrane łóżko to podstawa przy tym dzierganiu :ok:
Spadam, na 10 klientka będzie :))
Ja ostatnio stwierdziłam,ze nie bede przykrecac tgo podglowka,bo jak klientki wstaja to je strasznie szyja boli,wiec sila rzeczy bylam blizej tej wlasnie ,,barierki" i wiecie jak siedzialam ? okrakiem :haha: dobre na rozciaganie haha Ale rzeczywiscie z lozkiem jest o niebo lepiej,bo wczesniej w polowie aplikacji juz mi kregoslup siadal.Bo ja ta o skolioza i kifoza - cala pogieta :D
cubaro, ja mam 174 cm, ulomek nie jestem, ja wiem o jakiej desce mowisz, takiej przy wezglowiu, niektore rzeczywiscie maja taka deche fói, ktora przeszkadza we wlozeniu nog, ale to lozko ktore ja mam np sie podwyzsza o kilkanascie cm i nie ma tej dechy
dalissime, jak klientke kark boli od tego podglowka to kladziemy poduszke i na niej reczniki jednorazowe i nic nie boli(wypraktykowane):D
a tu jakies takie
Ciebie kurko to juz chyba chwalic nie trzeba
---------- Dodano o godzinie 14:13 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:06 ----------
dzieki kurko za rzesy
byly hitem mojego slubu wszyscy mnie ogladali, niestety cekinki mnie denerwowaly a jak je wyrwalam to mam mala dziurke, ale to nic
buziaki kochana
wez sie troche za odpoczynek bo z tym brzuszkiem juz sie przepracowujesz. pozdrawiam
zamorduje uduszę, w tyłek przyłożę :D za nieukrywanie cytatów - zwłaszcza tak dużych / Emila :)
Zrobiłam dzisiaj pierwszy raz kilka zdjęć swoim klientkom i chciałabym Wam je również pokazać, poniżej rzęsy po 3 tygodniach
Dziekuje Ci aniu za tak mile slowa, mam nadzieje, ze rzesy choc troche jeszcze zyją i mam nadzieje, ze impreza slubna byla udana
cubaro, tak jak piszesz teraz w sensie w takim okienku to u gory jest ikona spinacza(kolo ikonki "buźki") wciskasz ja i ukaze ci sie okno z opcjami wciskasz "przeglądaj" wybierasz z jakiego miejsca z kompa ma zdjęcie "isc" i wciskasz"wgraj" samo sie zmniejsza i jak sie wgra wyskakuje jako zalacznik na dole. po takiej jak chcesz ilosci wgranych zdjec zamykasz okno i juz standardowo wciskasz w glownym oknie"zatwierdź odpowiedź"
a tu takie(nie rozczesalam, ale mi dziewczę ryczalo)
Dzięki kurko mąż mi pomógł, poniżej jeszcze inna pani. To ostatnie zdjęcie z wcześniejszych są tej drugiej klientki
sliczne rzesiorki, rowniutkie, mrrr i miauuu:ok:
dzięki :skacze:
cubaro, dzikakurko, nie moge sie napatrzec na wasze dziela!
Jestem pelna podziwu!!!!!!!!!! Rany jakie piekne te rzesiska. :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
naprwadę piękne te Wasze rzęsy dziewczyny, a zwłaszcza Ciebie Kurko podziwiam, że masz jeszcze siłę na takie czasochłonne zajęcia:)
dzisiaj tak sobie rozmawiałam z mamą o przedłużaniu rzęs tą metodą i ona stwierdziła, że jak daję radę nawet przez 3h czasem walczyć z pazurami to z tym też bym dała radę, ale ja się w tym narazie nie widzę - wolę pazurki póki co:)
Pisałam ostatnio o kleju, że coś mi nie gra, otworzyłam świeży i rewelacja, tamten jak się okazało miał 4 m-ce więc jak piszą, że 3 m-ce to tak być musi o czym się sama przekonałam ^_^
dziewczynki piekne rzęski.Cubaro te ostatnie ,które wstawiłaś podobaja mi sie szczególnie.jakie dlugosci kleilas?Grubosc 0,2 czy grubsze?
Sluchajcie tego.Kolega z niemiec chcial mi zalatwic klientki tam na miejscu.I pyta sie mnie jaka metoda kleje,jakie rzesy itd.Wiec mu powiedzialam.A ona na to,ze jego kolezanka mowi,ze w salonie za 100euro doklejaja jej naturalne rzesy.Wiec mowie mu,ze to chyba niemozliwe,bo skad te rzesy?od trupa? :skacze: czy w chinach za miske ryzu oddaja? Mowie mu o tych norkach,a on sie w koncu wkurzyl i mowi,ze to nie jego branza poddaje sie.Ale tak zaczelam sie zastanawiac czy slyszalyscie cos o doklejanych naturalnych rzesach?
Ile te norki w polsce kosztuja?chodzi mi o zalozenie i materialy.
Dalissime - dzięki, to były 14, 12, 10 gr. 0.20 z SL
Nie słyszałam również o naturalnych, ceny norek są różne, ja słyszałam o ile się nie mylę o 600-800 zł za aplikację