Martusiu GRATULUJE !!!! Sergiuszek jest cudny !!!!
Printable View
Martusiu GRATULUJE !!!! Sergiuszek jest cudny !!!!
Chanti gratuluje!! niech Sergiuszek zdrowo rośnie!!!!!
Chanti gratuluję ślicznego synka i dużo dużo zdrówka życzę:przytul::kooffa:
ja bym radziła jednak jechać mi podwyższony cukier wyszedł w 14 tygodniu ciąży tyle tylko że ja nie miałam dużej wagi i dużych skoków cukru ale kułam się 5 razy dziennie na czczo potem po śniadaniu,po drugim śniadaniu ,po obiedzie ,po podwieczorku bo po kolacji już nie musiałam prowadziłam zeszyt gdzie miałam w tabelkach notowane wszystkie pomiary, palce miałam skute tysiące razy aż mi puchły opuszki dietę dostałam w poradni cukrzycowej ja jezdziłam do krakowa też miałam kawał drogi ale dziecko jest najważniejsze teraz moja Maja ma już 3.5 roku mam nadzieję że coś pomogłam:)
gratuluje chanti:D
Dziękuję dziewczyny :*
Chanti gratuluję :)
:kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek: !!!chantusia moje gratulacje!!! :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
ale ja ci zazdroszcze :D dobrze ze Sergiuszek caly i zdrowy :D
Chanti ja rówież gartuluję:) moja mała tez miała supeł na pepowinie i nikt go nie zauważył- w każdym momencie mógł się zacisnac i mogła się nie urodzić:( I był taki moment że nie przybierała na wadze i lekarzy to niepokoilo, ale dzięki Bogu wszystko się udało:)
no ciekawe jak nasza Chanti :D mam nadzieje że pokażesz nam kochana wiekszą ilość zdjęć ;) ja w piatek bylam u lekarza ... tym razem normalnie w przychodni . z Kubusiem wszystko ok .. i pierwszy raz ( nie wiem czemu tak pozno) slyszalam bicie serduszka ... od dwoch dni troszke malutko sie rusza i mnie to martwi .. ale pewnie zmeczony :) upal troszke przystopowal a przy tym i ja czuje sie lepiej :) za kilka dni ide na tescik obciazenia glukoza... no i ciekawe jak mi to wyjdzie :) mam nadzieje ze ok :) waga poki co 5+ ( chyba ) hm... na poczatku schudlam 3 kg i teraz +5 czyli tak jakbym przytyla dopiero 2 :D hehe ... ale maly sie dobrze rozwija i jest duuuzy czyli jest ok :)
Basiu, dobrze, że lepiej się czujesz i że z maluszkiem wszystko ok. Oby tak dalej:kwiatek:
Chanti, z tego wszystkiego zapomniałam napisać, że bardzo się cieszę, że maluszek jest już z wami. Rodzinka w komplecie:) A tatuś jak:)??
Chanti gratuluję Wam z całego serduszka :) Maluszek jest prześliczny :) Duuuużo zdrówka Wam życzę!! :kooffa: :kwiatek:
Chanti ja również Gratuluję!! Piękny synuś :)
Chanti gratuluję ... Sergiuszek śliczny :D ...
Mam nadzieję że i ja się kiedyś doczekam maleństwa ;)
gratuluję jeszcze raz dobrze ze wszystko sie udało ach ci lekarze czasem nam napędzą stracha jak on mógł nie zauważyć tego że dziecko było tak owinięte pępowina szok
Oj Martusiu GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://images49.fotosik.pl/317/82e99fff642d9189med.jpg
Całusy dla Was :*
we wtorek jade na konsultacje z diabetologiem :D no!
jaki malutki, piękny szkrabek ojejkkuuu :love:
zdrówka :*
http://www.roza-kwiaty.pl/img.php?sh...472&pic=medium
oooo jakie mile wiadomości :skacze::skacze::skacze:
Chanti z całego serca serdecznie wam gratuluje prześlicznego synka :brawa::brawa::brawa:
i czekamy na więcej zdjęć Sergiuszka i szczęśliwych rodziców :):D
:* :*:*:* dla synka
o a takie łożeczko będzie miał mój mały bączek...
Basiu przesliczne mebelki :love::love::love: tylko czekać na maluszka :D
Gratuluje ślicznego synka:)
Martunia moje gratulacje:) Slicznie wygladacie. Niech sie malenstwo zdrowo chowa:)
hy no i kupilam lozeczko dzisiaj :D tylko jeszcze materacyk i posciel :D no i pozniej komoda :D ale fajniee :)
dobra dziewczynki co juz urodzily :D
a jak tam wam poszlo zalatwianie becikowego?
moze ktoras sie podzieli doswiadczeniem z ciezarowkami?
Chanti gratulacje!!!!!! Maleńki jest prześliczny!!!!!! Dużo zdrówka dla Ciebie i synusia :*
http://images50.fotosik.pl/136/3399ab92eb53c4a6.jpg