-
Odp: co teraz robicie....
Cytat:
Napisał
natalia268
jakie ciacho zrobiłaś? :)
Szpila a co byś chciała do paznokci?
Mama powiedziała ,że mogę wybrać co chcę :D Żeliki mi się kończą :( Przezroczystego już wogule nie mam, różowego też nie, a kamuflaż mi się kończy ;/ może bym sobie jeszcze przy okazji akrylki kupiła i kwiatuszki poćwiczyła?? Dzisiaj miałam sen o tym, że lepię kwiatuszki z akrylu :D
-
hehhehe no to moze proroczy sen :*
ja sie szykuje i zmykam na hity na czasie.. ale sie wybawie :skacze:
-
Cytat:
Napisał
natalia268
hehhehe no to moze proroczy sen :*
A no chyba proroczy :D siora pozwoliła mi OD CZASU DO CZASU po namowach mamy grać na gitarze, a ja chyba sobie zakupię zestawik żelków i jeszcze jeden mały do akrylu (akryl , pędzelek i liquid mi na początek wystarczy :D)
-
ja tu tylko na chwilunie wlazlam zobaczyc co sie dzieje i widze ze bede miala pozniej duuuzo do czytania...
-
ja sniadanko zjem i na spacerek,piekna pogoda,potem poczytam he
-
ja niedawno co wstałam, jeszcze srednio kontaktuje... zaraz śniadanko, kąpiel i coś się pomyśli co dalej robic...
-
ja też nie dawno wstałam weekend był ciężki więc dzisiaj będę dochodzić do siebie
-
a ja w pracy i tak zajrzalam do Was na momencik
-
a ja mam chwilke czasu i próbuję nadrobic zaległości...
-
a ja sie dzisiaj tyle nałaziłam, że ide sie zdrzemnąć ;P
-
a ja wrocilam z dzialki,prysznic, kapiel malego, do karetki na godiznke, powrot i etraz moge posiedziec i odpoczac,odrobic zaleglosci forumkowe:D:D
-
siedze i popijam sobie winko z kolezanka i jej facetem , ale jestem towarzyska to masakra coo , zamiast z nimi gadac to ja prawie caly czas na forum siedze :D ale co mi tam jeszcze na mnie nie krzycza hihi i mam nadzieje ze nie zaczna :skacze:
-
zaraz idziemy z mezem puszczac lampionki-musi sie tylko pozadnie sciemnic:skacze:
-
wróciłam do domu niedawno, humor do bani i w ogóle :/:
-
to poczytaj troche napewno ci sie humor poprawi,ja co chwile biegam do malego bo sie budzi i placze:(
-
słaby sen ma maluszek..:(
-
nio,mam nadzieje ze wkoncu ten sen sie poprawi
-
oby :*
jejku tak bym poszła na basen jutro a nie mam z kim :(
-
a wy wszyscyto co?? spać poszliście czy co, do ajsnej anielki?? nie chcecie gadać to ja też idę spać:P
-
czemu te klientki nie szanuja wogole naszego czasu?;(wczoraj wieczorem dzwonila baba na paznokcie sie umowic koniecznie na dzis bo na urlop jedzie, ublagala mnie zeby mogla przyjsc na 9-nie chcialam za bardzo bo jak maz z trasy wraca to wiem ze jest bardzo zmeczony i chce pospac sobie dluzej. ale zgodzilam sie, wyrzucilam meza z lozka o 6.30 a ta malpa wogole jeszcze nie przyszla, nawet nie zadzwonila ze sie spozni i tak wlasnie czekam na nia, dam jej jeszzce kilka minut a potem moze mnie pocalowac.
-
ooo nie fajnie, :/: tak się nie robi...
-
te babska co niektóre takie są że tylko wziąśc i .... aż sie we mnie zagotowało hehe, nastepnym razem jak zadzwoni to bedziesz wiedziala co robic- nie przyjmowac ;P
a ja nie wiem co ze soba zrobic nie wiem kiedy ostatnio mialam tyle wolnego ale jutro wracam i od 11 do 21 mam zajeb i nie bede miala pewno czsu na forum ;(
-
to teraz korzystaj ile się da ;)
ja standardowo arbuza tworze na pazurkach, może mi humorek poprawi...
-
ja dzis zrobilam lapki i nozki kolezance,na dwozre pada wiec nici ze spaceru
-
ja właśnie skończyłam swoje łapki teraz czytam forum później wkleje fotke