Jade, super telefonik. :D :)
a Choco już pisałam, że ładny kolorek sweterka. :)
Printable View
Jade, super telefonik. :D :)
a Choco już pisałam, że ładny kolorek sweterka. :)
ja też kupilam telefonik własciwie to nie był nam potrzebny bo mamy telefony ale przeglądalismy oferty telefonów na allegro no i on był w licytacji ,a że mój mężuś pierwszy raz robił zakupy na allegro wcisnął kwotę i kup teraz , a to byly oczywiście ostatnie minuty licytacji ,a potem się zdziwił że tak szybko został posiadaczem telefonu tłomaczył się tym że myslał że ktoś go przelicytuje:lol: no i oto tak stalismy się posiadaczami nowego telefonu :skacze: przyda się moja córka w zeszłym roku zgubiła dwa :D
a ja kupiłam komputer na który czekam i czekam :)
o w końcu kupiłas już? pokaż koniecznie
no kupiłam ale znowu grafa coś nie teges :p jutro go idę odebrac mam nadzieję że działa!! ;p
oby w końcu forum mi nie zamulało :skacze:
Zamierzalam i kupilam buciki :) To juz ostatnie zimowe w tym roku, bo mam juz 6 par zimowych, moj facet by mnie zabil jakbym jeszcze jedne kupila. Ale nie moge sie oprzec jak widze takie slicznotki:
http://img35.imageshack.us/img35/4364/cimg3321.jpg
ale suuuper te buty, o ja pierdziu!
bardzo ładne ;)
Ja się muszę za jakimiś rozejrzeć bo strasznie śliskie swoje mam ;/
pamiętam że była kiedys rozmowa że któraś z was potzrebuje regału na kółkach tylko nie pamietam w jakim to było temacie i która to była z was (kojarze natalię268, czy jak tam :)) ale nie jestem pewna czy to o nią chodzi...
w każdym razie pisałam że mam taki plastikowy regał składany i włąsnie od4 lutego bedzie dostepny w biedronkach Oferta na przyszły tydzień
może sie komus ta informacja przyda:huh:
pozdro
dzieki .. ;)
a ja dzisiaj sobie kupiłam tuniekę i taką jakby skienko - tunikę :D:D:D
I poluję jeszcze na legginsy takie błyszczące, hehe :D
poooookazuj:D
no szpila pokaż pokaż ;P
ja dzisiaj zakupiłam kartkę walentynkę ;D
i maseczki do włosów i do twarzy ;) już takie wyjazdowe zapasy zrobiłam ;P
ja sie jutro wybieram po podszewke do kiecki, troche zakupów w kosmetyczno-chemicznym musze kupić, no i do sklepu alleapznokciowego sie wyberam, jak ktoś cos chce to moge kupić i podesłać :)
A ja kupiłam sobie buty za całe 69,90 :D
(sorki za jakość, ale robiłam telefonem, bo Mały mi aparat roztrzaskał)
samaron bardzo ładne buciki ;)
ja dzisiaj na gwałt szukałam podkładu.. akurat musiał się skończyć.. a że z tamtym miałam przeboje kupiłam inny..
mam nadzieję że się sprawdzi ;D
http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2010-02/9e41dc33.jpg
świetne buty samaron:wow:
ja wczoraj byłam na zakupach .. i kupiłam:
torebke, pasek, buty, sweter, bluze z kapturem taka sportowa i stanik .. ;]
A ja sobie jeszcze jedną tuniczkę kupiłam xD byłam u fryzjera przedwczoraj i tapety do mojego pokoju, pędzelek do cieni, lakier do paznokci, linerek, błyszczyk powiekszajacy usta :D i matowy biały cień do powiek ;P później jeszcze idę kupić sobie płaszczyk i może jakieś spodnie.. hmmm...
:skacze:
Daria, prosimy o zdjęcia. :D
Szpila, szalejesz. :D Też foty dawaj. :D
A ja dzisiaj kupiłam na Allegro takie buty do śmigania :) Załącznik 15686
Woszczurku ty też pochwaliłabyś się sukienką jak będzie gotowa;)