mój ciemny czekoladowy brąz wygląda tak:
Printable View
mój ciemny czekoladowy brąz wygląda tak:
Super kolorek :ok:a tak na marginesie to BARDZO już schudłaś, w czym tkwi Twój sekret DiamonadShine????
kasiulka -> zapraszam tutaj ... http://forum.wzorki.info/zdrowie/499...dzanie-43.html Diamond pisała co nie co;)
No i jestem rudzielcem.
Na początku jakoś mi się nie podobało, ale teraz coraz bardziej się sobie podobam:P
i bardzo dobrze, bo wyglądasz super ! :)
Dzidzia super wyglądasz w tym kolorku:)
a ja wracam do blondu, w którym jednak najlepiej się czuje :) jutro idę się zapisać do fryzjera :)
dzięki Kochane:*
Czuję się jakoś tak jaśniej w tym kolorze, no i gitara...na wiosne w sam raz:D
a ja z rudego coraz bardziej w blond idę znów, czułam się super jako rudzielec,ale za szybko się wypłukuje i odrost dziwnie wygląda:
http://img233.imageshack.us/img233/3056/mg0333copy.jpg
http://img99.imageshack.us/img99/322...0428161759.jpg
i jutro znów schodzę na jaśniejszy kolor + refleksy
farbstift - w blondzie wyglądasz baaardzo delikatnie. ale rudy tez śliczny nie wiem co lepsze ;)
w obu kolorkach fajnie:)
W rudych wyglądasz chyba na bardziej pewną siebie, energiczną i żywiołową
W blondzie natomiast na słodką, miłą, cichą myszkę...:P
Mi się chyba jednak myszka bardziej podoba:*:P
Madzia, a miałaś kiedyś taki jasny brąz ? Ciekawe jak byś wyglądała...:)
ja jestem za Twoim blondem
naturalnie mam taki bardzo ciemny blond zmierzający ku brązowi i było mi nie do twarzy, za buro ;)
Znam ten ból-moje naturalne też są takie mysi blond-pod brązowe. Farbowałam jakiś czas na brąz-taki czekoladowy. Jak byłam troszkę opalona to było ok ale jak cera zbladła to wyglądała jak śmierć-taka blada.
Od jakiegoś czasu robię blond pasemka i czuję się dobrze w tych włosach. Ostatnio zachciało mi się dodać troche brązowych pasemek i wyglądałam jak stara baba.Modliłam się zeby się ten brąz jak najszybciej wypłukał.
u mnie sa zmiany ;) pochwale sie pozniej :D
nom ja cały rok blada, więc taki bury kolor mi nie pasuje ;)
nanami- chwal się:kwiatek:
Ja kiedyś miałam blond przez jakieś 4 lata i non stop miałam włoski zniszczone, nic nie mogłam zapuścić, cały czas się kruszyły. Teraz mam ciemny brąz i włoski mam długie, do ponad połowy pleców. No i zdrowe i błyszczące są. Nigdy więcej blondu!!!:)
Widac na zdjeciu ze masz piekne wloski :) Ja sie w koncu zdecydowalam na rudy :) Zrobie zdjecia i dodam jak bede lepiej wygladac bo chora jestem ale obiecuje pokaze sie :*
Chwalę się :) hihi
ta grzywka była źle wyprostowana i ułożona bo dzień wcześniej miałam ładniej ;) ale wkurza mnie jak leci na oczy.
No i kolorek uległ zmianie ;)
Nanami ... tak naturalnie ;)
a ja sobie wlosy przedluzylam na klipsach :)
DiamondShine - świetnie Ci w tych dłuższych włoskach :ok:
Diamond ślicznie wyglądasz :)
nanami -ladniutko ,naturalnie ,tak grzecznie :D
Kasia a tobie to we wszystkim ladnie . Jednego mi tylko zawsze brakuje u ciebie na fotkach USMIECHU!!!!
dzieki dziewczyny
asiek kurde ja jestem niefotogeniczna :d nie umiemm tak na zawołanie sie usmiechnac u mnie od razu widac ze to sztuczne hehe
a oto moje włoski i powiedzcie jak mi lepiej czy w rozpuszczonych czy spiętych:)
krasta zdecydowanie rozpuszczone :)