liz1988, witamy :) tutaj sama miła atmosfera, to napewno często będziesz przebywać :)
Printable View
liz1988, witamy :) tutaj sama miła atmosfera, to napewno często będziesz przebywać :)
Witam wszystkich serdecznie!;)
jestem Magda jestem nowa na tej super stronce;)
Od kilku miesiecy zajmuje sie robieniem pazurkow bardzo mi sie to spodobalo i zmaierzam sie szkolic sluchac, czytac Wasze jakze cenne rady;)
cieszę się bardzo ,ze nowa fajna osóbka do nas dołączyła
witamy witamy :D
Witam serdecznie!
Jestem początkującą amatorką, na razie robię pazurki tylko sobie.
witamy :kooffa:
Kasiaczek, silverghost, witamy gorąco :)
witamy nowe forumowiczki :)
Cześć wszystkim jestem początkująca ale mam nadzieję że z czasem wszystkiego się nauczę ;)
Witamy :kooffa:nauczysz się nauczysz :) hehe nic tylko ćwiczyć ;) mamy nadzieję, że będziesz dzieliła się z nami swoimi pracami i postępami :)
aleksandra3012, trzeba ćwiczyć i napewno się nauczysz :)
Witam wszystkich bardzo serdecznie:). Nazywam się Kaśka, pazurkami nie zajmuję się zawodowo, ale interesuję się metodami przedłużania i zdobnictwem paznokci, dlatego się tu znalazłam. Pozdrawiam serdecznie wszystkich uczestników forum.
witamy:kwiatek:
witamy:kooffa:
witamy - do forumowania zapraszamy :skacze::kwiatek:
shola82 , witamy :) tutaj napewno znajdziesz pomoc w razie problemów :)
Mam na imię Ewelina mam 28 lat, jestem mamą dwu letniej Karolci.Pazurkami zajmuję się od nie dawna i jestem samoukiem:)
slonko, witamy :) w razie potrzeby tutaj napewno pomoże Ci ktoś i doradzi :)
Hejka, w takim razie ja też się przedstawię :D. Nazywam się Asia, stylizacja paznokci zajmuje się niespełna rok. Kończę w czerwcu studium kosmetyczne. A dzięki forum mogę ciągle szlifować i doskonalić moje pazurki dziekuje :*
Witam nowe forumowiczki :kooffa:
Witamy :)
aja_89, nie masz za co dziękować :) Ty pewnie też komuś pomagasz :)
Dziękuję wszystkim za miłe przywitanie,myślę że z wami wszystkimi pod szlifuję moje umiejętności,pozdrawiam
Witam wszystkich serdecznie.
Nazywam się Gosia jestem mamą 2 maluszków. Moim wielkim marzeniem jest zajmowanie się stylizacją paznokci. Dopiero zaczynam tą przygodę. Wybieram się w kwietniu na szkolonko ale od paru miesięcy śledzę to wspaniałe forum wiem że bez niego i bez Was było by mi ciężko podjąć taką decyzję. Wiem że mogę tu liczyć na wszelaką pomoc. Jesteście kofane. Trzymajcie za mnie kciuki :good:. Pozdrawiam Cieplutko :przytul:
witamy serdecznie i życzymy dużo cierpliwości ćwiczeniach.
prosimy o dzielenie się opiniami i sukcesami :)