-
Odp: ćwiczeniówki, próbowanki, samotniaczki-czyli doskonalenie warsztatu...
-
kształt miodzio :ok: tylko kwiatuchy za mokre :)
-
Korcia Ladne ja mam slabosc do niebieskiego!
-
Cytat:
Napisał
korcia225
a tu takie cwiczonko na sztucznym paluchu kształt pipe z akrylu :D jak wam sie podoba
a widzisz widzisz :D forma na gryzie :D :skacze: :)
-
kwiatuchy nie s± za mokre może to przez nabłyszczacz bo ja daje na kwiatki bo jak raz nie dałam to mi się kruszyły i odpadały
-
korcia- idziesz jak burza:* piekny pipe, ale zdobienie jako¶ tak nie przypadło mi do gustu;)
-
Cytat:
Napisał
korcia225
kwiatuchy nie s± za mokre może to przez nabłyszczacz bo ja daje na kwiatki bo jak raz nie dałam to mi się kruszyły i odpadały
korcia na kwiatki nie dajemy nablyszczaczy bo wygladaja wlasnie na mokre i to psuje ich piekno, daj nablyszczacz pierwszy i utwardz a miejsce gdzie bedziesz chciala naniesc kwiatki poprostu lekko zmatow bloczkiem :) nic nie bedzie ci odpadac ani sie kruszyc :) trzymam kciuki :)
-
Asia Yasmin- piękne te Twoje ćwiczeniówki, no i jaka gama barw:) I te b±belki mnie po prostu urzekły:)
-
Odp: ćwiczeniówki, próbowanki, samotniaczki-czyli doskonalenie warsztatu
co u tym s±dzicie,tylko szczerze proszę:)
-
french troszke zła budowa, góry i dolinki ale ogólnie nie jest aż tak żle. Kolorowy wyszel całkiem całkiem pozytywnie:) We frenchu linia u¶miechu moglaby byc bardziej u¶miechnieta.
-
ten biały był robiony na paluchu do tipsa,wiem ,że budowa do kitu,ale problem mam z ich wysmukleniem:(
---------- Dodano o godzinie 10:31 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:27 ----------
to moje pierwsze a la szpice
niestety nie umiem robić szpicy a strasznie mi się podobaj±:((
-
No to jak na pierwsze bardzo dobrze sobie poradzila¶:)
-
jak na pierwsze to wyszły ci super, co do wysmuklenia to jak zrobisz kilka razy to sama zaczniesz wysmuklać, będzie to wychodzić, jak wiesz i wszystkie to wiemy w tym zawodzie najważniejsza jest praktyka, to dzięki niej wszystko resztę się udaje, zatem trzymam za ciebie kciuki, i czekam na szpicki na dłoniach
-
Asiu boskie zdobienia :slina:
Korcia ¶liczny :D
Aniu jak na pierwsze to jest nieĽle :ok:
-
Wzieło mnie co¶ na ćwiczenia:P
-
pogodka wsyztskie piekne ale najbardziej mi się te b±belki podobaj± :love::love::love:
-
-
Pogodka ćwiczenia uczyni± nas mistrzem:D
¶wietne;)
-
Tak, tak ćwiczenia czyni± mistrza, a przede mn± jeszcze mnustwo ćwiczeń i może w końcu tym mistrzem się zostanie:skacze: Taki żarcik:leze: lub odległe marzenie moje jak i każdej z nas:P
-
pogodka super ćwiczonka :ok::ok:
no ania jeszcze troszkę musisz popracować nad kształtem (od górki przy skórkach do końcówki szpica powinna być linia prosta tak żeby¶ mogła przyłożyć linijkę) :)
-
Pogodka super - chyba też muszę spróbować z b±belkami - ¶licznie wygl±daj± :D
-
Pogodka wszystkie ładne bez wyj±tku! Ale szczenka mi się zamkła na widok tego 5 tipsa;)
rewelka:ok: a jakie bombowe b±belki fajniutke;)
-
Kochane ponieważ jestm tu nowa z pazurkami mam dopiero do czynienia od listopada, więc znajduję sobie w±tki i pytam o różne rzeczy:):)
Mam parę pytanek czy te piękne ,, dzieła sztuki" s± namalowane farbkami akrylowymi? i czy używacie do tego cieniutkich pędzelków czy , np sondy do rysowania- widziałam co¶ takiego na allegro.
A je¶li chodzi o kwiatki akrylowe, to s± one robione z takiego akrylu do robienia pazurków czy to jaki¶ specjalny akryl???
Z góry dziękuję za odpowiedĽ i pozdrawiam
-
tak te piękne dzieła s± namalowane farbkami akrylowymi z użyciem cienkich pędzelków, a kwiatki akrylowe robi się akrylem który używasz do robienia pazurasków:) Poszukaj również na całym forum a napewno dowiesz się co¶ więcej
-