Gelish Harmony
Printable View
Gelish Harmony
Dziekuje:) Gdzie znajde ich paletke?
Osobiscie uważam ze ich paletką nie ma co się kierować często kolory są inne niż w rzeczywistości, dla mnie tutaj są dobrze pokazane chociaż nie ma wszystkich:
singular happenings: Gelish, Gelish and more Gelish
Jakie zdanie macie o SPN ? SPN Nails - Twoje najpiękniejsze paznokcie ;)
katiaa powiem Ci , że cena odstrasza :(
Ale nie znam produktu i nie mogę się wypowiedzieć o jakości.
kolory piękne desing także ale ceny:) no cóż nie na moją kieszen ^_^ choć bardzo lubię SPN:love:
Mam jeden kolorek z SPN - Ginger Sushi - dwa odesłałam, bo promowany przez nich kolor który ponoć miala Doda na czyimś tam ślubie okazał sie majtkowym, prawie bialym różem, a zloty byl koszmarny - wiecej w nim bylo fioletowego metalicznego połysku niż złota. Ginger jako kolor u mnie bardzo często jest wybierany:)
dziewczyny czy któraś z was posiada lakiery hybrydowe kolory z IBD i łączy je z baza i nabłyszczaczem z mm lub harmony ?
katiaa162, w takim razie musiały się tobie trafić podróbki tego shellaca.
Ja się właśnie na niego zdecydowałam bo mi klientki mówiły że robiły go i dobrze się trzymał. Tak więc zainwestowałam i trzyma się póki go się nie zdejmie, klientki przychodzą po 2-3tyg od założenia. Zdarzyło się raz że na końcówkach się matowił, ale to u osoby która pracowała fizycznie i rączki były w ruchu non stop.
Jak kupiłaś w hurtowni czy jakimś renomowanym sklepie, to koniecznie reklamuj, może wdarły się im podróbki. Pamiętam jak Hurtownia Vanity pisała i prosiła o zwrot jakichś tam kolorów bo mieli podejrzenie o to że dostali właśnie podrobione produkty, które okazały się oryginalne po sprawdzeniu, a różniły się chyba spodem buteleczki.
hey dziewczyny mam pytanie do was czy ma ktoras zestaw do frencha shellaca?? poda ktoras nr bo chcilam zamowic i nie wiem ktore to sa:P
CND Shellac kolory + base + top TANIA WYSYŁKA (2889698890) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
mam problem nie wiem dlaczego ale pare razy juz dziecwyzny mi zglosily ze popekala ta pnawierzchniowa warstwa zorbily si ejakbytakie pajaczki czy cos...
wiece dlaczego tak sie robi???http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
wstawiam zdjecie widac to troszke na srodkowym pazurku
a co do SPN mam ich jeden kolorrek na probe bede testowala i dam znac:D
Te paznokcie które są na zdjęciu wyglądają tak jakby były ekstremalnie użytkowane, i tak jakby miało prawo tam popękać :) Taka jest moja opinia, naprawdę pierwsze wrażenie, ze są bardzo, ale to bardzo zużyte i długo noszone :) chyba że top był za grubo nałożony i straciło elastyczność, nie wiem,,, szczerze to się chyba nie znam za bardzo :P
Na allegro nie radziłabym kupować bo możesz trafić na podróbkę, 66zł to kusząca cena... choć kto wie, może ktoś ma super dojścia.
załączę tobie link z hybrydami do frencza, niestety nie wiem jak poszczególne kolory wyglądają na pazurkach, ale może któraś z dziewczyn pomoże :)
Lakiery CND Shellac przeznaczone do wykonania zabiegów french manicure. - Hurtownia Kosmetyczna Vanity Wrocław
Kochane prosze nie krzyczeć -szukałam może i zle;/ Mam pytanko odnosnie zdobien hybrydy a mainowicie jak na hybrydke montujecie cyrkonie??
kochane powiedzcie mi czy ktoras z was uzywa moze hybrydki cuccio ??
Kochana tak też iż zrobiłam i odpadły;/ tylko zrobilam tak: juz na ostatnia warstwe koloru nie przemyłam jej ani nie zmatowilam;/ na taka lepka nalozylam cyrkonie i nablyszczacz
Ja zawsze kładę już na wykończony paznokieć, czyli po nabłyszczaczu przemyty, suchy. Smaruję klejem, kładę cyrkonię i dociskam chwilę.. jak ktoś sobie życzy to i klejem po tych cyrkoniach przejadę, choć osobiście wolę boczki delikatnie podsmarować pędzelkiem czy patyczkiem kleju dać żeby ślad na hybrydzie nie został( te tandetne cyrkonie tracą blask i matowieją, te lepsze się błyszczą) taka moje mało spostrzeżenie :) A co do kleju, to używam Silcare, jak dla mnie dobry..
Mocny :D
Ja mam pytanko, może ktoś o to pytał ale nie mogę znaleźć;/ czym matowicie płytkę pod hybrydę? Pilnikiem czy delikatnie bloczkiem? Bo gdy robiłam to delikatnie pilnikiem do hybryda dobrze się trzymała ale przy nanoszeniu cielistego kolorku pod frencha powstawały takie małe grudki ;/ gdy zmatowiłam płytkę bloczkiem nie robiły się takie ale za to hybryda wytrzymała tylko tydzień:( I już sama nie wiem:(
Ja robię to bloczkiem, później zdejmuję powstały minimalne pyłek szczoteczką, odtłuszczam, daję primer.. dalej baza itd
trzymają się ok 2-3tyg aż do ściągnięcia.
Hej dziewczyny, powiem Wam,że ja pracuje na lakierach hybrydowych estetiq i jestem zadowolona, trzymaja sie do 2 tyg spokojnie . koszt to 25 - 29 zł , wiec uwazam,że w porownaniu z innymi dobra cena. Chcialam jednak zapytac czy ktoras z Was słyszala cos o lakierach hybrydowych Jennifer? I wie w jakich sa cenach?