Witamy cieplutko :)
Printable View
Witamy cieplutko :)
Witmy cieplutko i zapraszamy do chwalenia się swoimi pracami :)
witamy :kooffa:
WITAM WSZYSTKICH... :) :kwiatek:
karolaj., witamy :)
witamy witamy:macham: :)
Karola witaj i tu :skacze::soczek:
Witam wszystkich ^_^ jestem początkującą stylistką paznokci, kurs na manicure, pedicure, żel i akryl odbyłam w czerwcu 2009, ale nie mam zbyt wiele czasu na robienie pazurków, więc robię je głównie sobie i kilku klientkom ^_^ jest to moje wielkie hobby i pasja. Staram się wciąż poszerzać swoje umiejętności, uwielbiam wszelkie pokazy i warsztaty paznokciowe. Pozdrawiam cieplutko ;)
Witamy serdecznie :) Miłego korzystania z forum :)
Witamy witamy :D
witamy cieplutko :kooffa:
witam^_^
Mam na imię Karolina i mam 21 lat, stylizacja paznokci zajmuje sie dopiero rok to więc można powiedzieć, że jestem początkująca. Ale wprawa czyni mistrza:)
witamy :) :kooffa:
Witam witam:)
Zuuzaneczka, witamy :) Oj dla każdej z nas to pasja i jak ktoś nie zajmuje się tym na codzień i nie zarabia tym pięniedzy to raczej też nie poswięca dużo czasu, są również inne sprawy ;)
Kaja21, ćwicz, ćwicz i będziesz zaawansowaną stylistką ;)
Witamy :D
to i jak przywitam nowoprzybyle :)
Witamy i zapraszamy !
pamietaj jak ja sie tu witalam :)
Witam wszystkich :) jestem Emilia z Warszawy, obecnie zajmuje sie stylizacja poznokci, chętnie dołącze do waszego forum.
witamy :)
Hej Hej, czekamy na Twoje wypowiedzi :)
Witam wszystkiech. Jestem nową osóbką na tym forum ale z paznokciami mam doczynienia już od 13 lat. Chętnie podzielę się swoją nabyta wiedzą jak i mam nadzieję dowiem się wielelu ciekawych rzeczy od Was. :good:Pozdrawiam Wszystkich
Witamy i zachęcamy do pisania :)
:kooffa:
emiliawawa, witamy :) A my za to chętnie przyjemiemy Cię do naszego grona :)
pazur, przyda się kolejna osoba, która ma doświadczenie :)
Witam wszystkich :)
Mam 22 lata, paznokietkami zajmowalam sie zawsze czysto amatorsko, ale przegladajac wasze forum stwierdzilam ze to wstyd robic takie koslawe paznokietki i warto zainwestowac w kurs, by moc zajmowac się nimi profesjonalnie.
Mam nadzieje ze to forum bedzie dobrym uzupelnieniem mojej dotychczasowej wiedzy ..a raczej niewiedzy..:P
witamy :kooffa: i obiecujemy, że z Naszego forum duuuuużo się nauczysz :)