a to moja wina moje oczy tak zobaczyly:D:D piekne są
Printable View
i kolorowe.... myslalam ze babki na sylwestra bede bardziej szalec ale niestety...
i tak bardziej sylwestrowo niż u mnie;p
hehe dzidzia ty to masz rzeczywiście spokojne klientki:D te ostatnie pazurki najbardziej mi się podobają :D
Złoto brązowe panterosy ;D
garadiela90- przesłodkie są te twoje panterki, ja w ogólę uwielbiam takie panterkowe wzory.
Dzidzia piekne,jak robilas te 4 od konca??
kochana te 4 od konca to linerkiem namalowane wodorosty hehe i na to brokacik :P
dzisiejsze zatapiane kwiatuchy i cyrkonie:)
:)roznosci
.
Kobiety ale poszalalyscie , a Dzidzia najbardziej:)
Dzidzia- te czerwone mini szpicki mi sie najlbardziej podobaja , ale wszystkie pazurki piekne:)
Garadiela - swietna panterka ,uwielbiam panterosa na pazurkach:)
Milena olsztyn- Przecudne , deliktne , a zarazem maja to cos:)
Annamon - ide pozbierac szczeke z podlogi:) Piekne sa te pazurki z czerwonymi kwiatami:)
Goslava - Przecudnie:)
Cos mojego:)
Załącznik 13888
Załącznik 13889
Załącznik 13890
Te różowiutki sa po prostu genialne :) Tylko ja jak zwykle chcialabym dłuuuuuuuuuuuuuuzsze :D
Blunails piekna koronka,Saiwka przepiekne wszystkie:D:D
syiwka świetne są ;)
Syiwka zakochałam się w tych zielonych :)
piękne są te zdobienia:) chyba ten pierwszy french podoba mi się najbardziej :) ja kiedyś zrobiłam takie zdobionko. Wprawdzie to jeszcze było na moich naturalkach ale ludziskom się strasznie podobało więc dodaję :)
dzidzia-wszystkie super!!
milenka-swietne!!
bluenails-te ostatnie rewelka!!
syiwka-mnie sie tez te zielone podobaja :)
Kobiety szalejecie!! wasze prace normalnie wpędzają mnie w kompleksy bo ja dopiero zaczynam robić żelki ale dodam kilka zdobień.
Wprawdzie to tylko naturalki ale może komuś zdobienia się spodobają :)
Aneczka mi się najbardziej podoba ta z czarnym frenchem a powiedz mi te kwiatuszki to naklejeczki czy sama je zdobiłaś bo sa po prostu przesłodkie :)
Sama je robiłam :) w domu nawet nie mam żadnych naklejek maluję to co dam radę namalować a wtedy jeszcze zdobiłam pazurki linerkami
Baaardzo ladne;)
aneczka19895 biedron ka wymiata:)
hihi też mi się podoba :D robiona była jakoś w tamtym roku w marcu :)