Bo to do tekiego tematu konkursowego i dlatego:D
Printable View
Kasiaczek jeśli chodzi o Twoje szpice, to jak narazie każde jedne mi się podobają ;)
ulala , kasiaczek bardzo ciekawe zdobienia ;)
Dziewczyny zaje***e szpicule robicie :good: gratuluję talentów :good:
Kasieczek bardzo ładne zdobienia ale widze , że bardzo często Twoją inspiracją jest A.B
justyna niesamowite pazurki :) piekne
aga Twojej pracy niestety nie widzę :( ale na pewno jest śliczna, skoro dziewczyny tak twierdzą ;)
Kasiaczek jak zawsze piknie i kolorowo :)
pozostałe prace też ładniutkie, ale z powodu 3 stron zaległości nie zdołałam zapamiętać czyje są ;)
zgadza sie kobietko :) :* dziekuje :)
baaaardzo dziekuje dziewczynki:kwiatek:
kasiaczek jakiej firmy użyłaś w tym kpk akryli kolorowych ?? chodzi mi o te rózowo -fioletowe http://forum.wzorki.info/zdjecia-paz...tml#post101706
wszystkie akrylki kolorowe mam od Dobrejrady :D
takie tam malowanki na wiosne
oooo wow:wow: Rudi jakie piękne szpice:love: masz może do nich KPK, rewelacyjne są:D
Faktycznie takie tam,nic szczególnego :D:D:P:P
nie ma jak skromnośc...takie tam sobie zwyczaje phi :P:P za**biaszcze są !! cudeńka :love:
dziekuje wam bardzo,
nie mam kpk ale moge opisac jak robilam:
zrobilam szkielecik na formnie, po calosci pokrylam bialym zelem, od skorek dalam brokat zolty i pomaranczowy, zalalam calosc zelem przezroczystym. po wypilowaniu do odpowiedniego ksztaltu namalowalam kwiatki farbkami akwarelowymi i akrylowymi :)
po opisie wydaję się takie proste he he :D
Rudi jeśli to twoje to podziwiam ze w takich szpicach dajesz rade przy malutkim dziecku:)
bardzo ladne Rudi:)
Rudi bardzo ładny efekt :)
super szpice, a te malowanki.... cud miod i malina ;p
rudi80 sa piekne!!!Masz talent!!!
piękne te szpice
te kwiatuszki malowane??
ale piękne szpice! Wszystkie z tego tematu:wow: macie talent, naprawde:ok:
rudi to nie takie tam tylko sa piekne