moja mama rodzila moja siostre w 30 min :P mnie w niecala godzinke, za to kolezanka miala prpblemy i 12 h sie meczyla ;)
Printable View
moja mama rodzila moja siostre w 30 min :P mnie w niecala godzinke, za to kolezanka miala prpblemy i 12 h sie meczyla ;)
ja mam jeszcze 1,5 miesiaca... na okolo 20-24 wrzesień :D
takze ja nastepna :d bedziecie mnie dopingowac :D
chociaz przy tej mojej cukrzycy moge ponoc urodzic nawet 3 tyg wczesniej :D
moja kumpela rodzila 30h ale to przez to ze wziela sobie ze 3 znieczulacze co wiadomo przedluza porod :D
takze drewienko w zęby i przeeeeeemyyyyy :D
czytalam artykul ze jakas babka chce pozwac lekarza za to ze ja obrazil bo powiedzial przy parciu ze 'bzykac to sie bylo komu a przec nie ma komu'
hah a nam polozne mowily ze przy porodzie to zdarza sie krzyczeć na rodzącą bo jak jest wkurzona l;epiej prze :D
tak wiec zdjecie nie wyrażne dziecka prawie nic nie widać...
w kazdym razie cukrzyce ciazowa mam, w Poznaniu bylam a tam... 3h czekania po to by zrobic sobie KTG i nauczyc sie diety... koniec... nawet badania mi nie zrobili usg ani nic...
w kazdym razie dziecko moje wazyjuz 2565g czyli stanowczo za duzo (przez cukrzyce) i wg wielkosci termin mam na 3.09 :D hah ale my doturlamy sie do 20.09 zobaczycie:D
zyza czekamy żeby zobaczyć twoje maleństwo :):kwiatek:
33 tydzień :D
na zdjeciu nic nie widać emilka :D
w kazdym razie nos tez ma po tatusiu znaczy sie duzy :D
Zyza skoro nic nie widać to skąd wiesz, że ma duży...nos ?:D
przy usg wyszlo ze nochal ma duzy ale zdjecia sobie nie dal zrobic ladnego w kazdym razie to podobno jest glowa :D
to moze na 5.09 :D wtedy ja mam urodziny :P
ale Zyza duzy nosek czy maly nie wazne ! wazne by bylo zdrowe :)
ja mam 26.09 i sie zastanawiam czy sie do 26 nie da dociagnac hahahahahaha :D
a oto ja beczułka :leze:
jaki masz śliczny brzuszek :) pięknie-ciąża ci służy (i pasuje ;) )
Slicznie Basiu wygladasz:) Odpoczywaj poki mozesz, bo koncowka ciazy jest uciazliwa:) Ale juz niebawem przytulisz swoje malenstwo:)
damy rade :D narazie nie mam czasu na odpoczynek ;) a za uciazliwy uwazam fakt ze co chwila chodze do wc i coraz czesciej miewam zgage :/ bleee
Na zgage polecam migdaly, mi bardzo pomagaly:)
ja sie zajadam platkami migdalowymi ;) hyhy i mleczko tez mi pomaga ... no ewentualnie rennie :)
mi na zgage nic nie pomagało :(
marudy :D
dla mnie koncowka jest taka sama jak calosc... :D
troche biodra bola i czesto krece sie w nocy jak spie na boku ale tak to nic mi nie dokucza ani zgagi ani żadne inne tam koncowki ciazy :D dalej jak latalam tak latam :D
prezencik od prababci :D najbardziej podoba mi sie dresik wielorybkowy :love::love::love::love:
no i wybraliśmy z mężusiem wózek :D
oto on ... Producent wózków i artykułów dziecięcych - TAKO - wózki dziecięce, wózki lalkowe, spacerowe...
z tym że jeszcze do wyboru kolorek :) pewnie bedzie cos turkusowego :D
alors mialyscie racje...
ale do sedna :D
pojechalam do doktorki w Poznaniu na kolejna kontrol cukrzycy okazalo sie ze mam cukry dobre :skacze: i nie musze wiecej jezdzic az do 6-8 tygodni po ciazy z obciazeniem glukoza... jak bedzie zla beda wtedy myslec co dalej :D
ale najwazniejsze dotkorka powiedziala bo akurat w ten dzien wypadal 34tydz ze 2,5 kilo dziecka to normalny rozmiar a wyniki morfologii moczu itd mam jakbym w ciazy nie byla :D
ech kopnijcie mnei nastepnym razem jak bede marudzic ze mnie zestresowali lekarze :D
Basiu śliczny ten wózeczk :)
Zyza ja Cię kopne hi hi hi
A tak poza tym juz nie mogę sie doczekać Waszych bobasków...
No i ciekawe jak tam After... czy juz urodziła? Wie ktoś może????