ja wczoraj wpadłam do Rossmana i na szybko kupiłam sobie mascare Maybelline czarną a śliwkowa gratis:](kosztowało 25 zeta:huh:)
http://img687.imageshack.us/img687/4558/mascarav.jpg
Printable View
ja wczoraj wpadłam do Rossmana i na szybko kupiłam sobie mascare Maybelline czarną a śliwkowa gratis:](kosztowało 25 zeta:huh:)
http://img687.imageshack.us/img687/4558/mascarav.jpg
oo a u mnie w żadnym Rossmanie nie ma tej promocji...;/
ja kupiłam w lumpeksie dres z rocawear i bluze ed hardy
ja sobie ostatnio kupiłam w ciuchach kurteczke z rocawear z papierowymi metkami :D:D:D szczęście miałam:D
ostatnio zainwestowalam w kapciuszki jakies cieplejsze poniewaz bardzo marzne w stopy :P
my z gamoniem planujemy kupic aUto ale jeszcze nie wiem na jakie nas stac.. gamon mówi że lanos bedzie najlepszy...:D
a to moje puchatki :D był jeszcze w sklepie takie same tylko niebieskie i z napisem z cyrkonii "sexi"... :D hehehe
ładniutkie i co najważniejsze cieplutkie
Umarlabym z przegrzania w takich.. ja wszedzie w japonkach latam mimo ze zmarźluch jestem:]
a ja sie zastanawiam nad takimi walonkami cieplutkimi jak ma naaatalja:D
tusia4ever kup sobie takie kapcie sa bardzo fajne i wygodne kupilam je w reserved za niecale 30 zl sa jeszcze takie szarawe
Moje dzisiejsze zakupki dla córy - przeceny takie ze grzech nie kupic:]
http://img638.imageshack.us/img638/7743/dsc00375xw.jpg
Trzy bluzeczki i spodnie na tańce:]
a u nas juz nei ma przecen:/ śliczne ciuszki
no to poczłapie w piatek do reserved:]
sa tam tez takie fajne kapcie baletki przesliczne sa cos ok 50 zl :)
ta bluzka z motylkami mie sie podoba..
a my z gamoniem se kupili aUto: o takie o: Daewoo Nubira, 1998r., 2000cm3 - otoMoto
tuska-ta maskara jest superowa
noooo woszczur- bedziesz tera Pania ze śrebrnym autem
to gamonia aUto bo dla mnie to i tak za wielka kolumbryna.. ja tam mam teraz swoje odziedziczone po gamoniu sejczento dzambodżeta nie z tej ziemi i bede mu wierna:)
gratulejszyn odziedziczonego dzambodzeta:D
Gratuluje woszczurku własnych 4 kółek :good:
A co myślicie o tym zestawie konada,warto? paznokcie - Hurtownia online- nails, akryl, tipsy, zele, konad, ozdoby do paznoki
Mnie się wydaje, że się nie opłaca
Zobacz to jest oryginalny KONAD w tej samej cenie
Zestaw Wiosenny | KONAD - zdobienie paznokci, żele UV, wzory na paznokcie, zdobienie paznokci, stempelki
Dzięki :)
Ale nie sugeruj się tylko moją opinią bo ja niestety średnio orientuje się w cenach konadowych:) Ale myśle, że lepiej poszperać na stronce Konada i tam coś znaleźc niż z Nail Desing szczególnie ze cenowo wygląda to podobnie:good:
woszczur myslimy o czymś podobnym, tzn manualna, 2.0 z gazem, podobny rocznik może rok wyższy by się utrafił. coś podobnego w każdym razie:)
A ja wczoraj kupiłam sobie 3 staniczki do tych na zdjęciu jeszcze czarny:love:
Załącznik 16244
a dzisiaj w lumpeksiku spodnie za 7.50:skacze: wyprzedaż, dla mnie najważniejsze że nie biodrówki:]
Załącznik 16245
Załącznik 16246
oraz kurtkę zimową, narciarską firmy lafuma za 25 zł :skacze:(bez zdjęcia bo coś nie wychodziło) :/: