blond czy brąz? szybka decyzja
Printable View
blond czy brąz? szybka decyzja
brąz
oj tak brąz zdecydowanie:)
też jestem za brązem a jeśli blond to nie ten odcień tylko taki karmelowy/miodowy
brąąąąz Kasia, brąz !
Brąz i tylko brąz! :skacze:
Kasiu drugi raz głosuje na brąz:)
brąz :D
no wiec juz nie masz sie nad czym zastanawiac :D
Moim zdaniem też brąz :)
A macie może jakieś pomysły na długie włosy?
Ja mam długie i już mi się znudził kucyk. Chciałabym coś zmienić ale nie chce chyba obcinać . A może...? Sama nie wiem...
---------- Dodano o godzinie 16:49 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:49 ----------
Moim zdaniem też brąz :)
A macie może jakieś pomysły na długie włosy?
Ja mam długie i już mi się znudził kucyk. Chciałabym coś zmienić ale nie chce chyba obcinać . A może...? Sama nie wiem...
a może pokombinuj z innymi fryzurkami?? dla mnie inspiracją jest: ? Quick and easy hair tutorials and beauty tips ? - YouTube
dzięki dziewczyny za rady wiec rudy zostaje,fajnie ze oceniacie mój wiek jeszcze z 2 z przodu a tu niestety juz 31 na karku;)
rudzielec super fryzurka i faktycznie w takiej długosci jest ci do twarzy:skacze:
kasiu ja juz na fejsie głosowałam:Dale ja sie wybije bo jestem za blondynką
farbstiw fantastyczne te fryzurki od Ciebie :) :) :)
Ale wykonanie ich wszystkich na pewno jest pracochłonne . A ja teraz nadmiarem czasu nie grzeszę niestety...
Może pomyślę nad obcięciem włosów. Ale nie mam zupełnie pomysłu :([COLOR="Silver"]
większość nie zajmuje więcej niż 5 min ;) tu tkwi ich fenomen
fryzurki fenomenalne już dzisiaj w jednej chodzę :D
praktycznie wszyscy za brazem... ale kurcze tesknie za blondem . mysle , ze sprobuje blondu znow... najwyzej znow braz potem bedzie ;)
a ja napisze ze blond:) ale wsumie tym miodowym fajnie wygladalas:) pewnie to kwestia zdjecia, ale jest wty mcosze ciemne postarzaja, na tym zdj to taka zmeczona smutna wygladasz, moze dlatego ten blondm bardziej u Cibeie widze:)
trendy ja wole Cie w rudych, wygladasz tak cieplej i dalabym Ci jakies 26lat:)
osobgy , ktore nie mialy okazji ogadnac na fejsie ;) moj nowy kolor , teraz przymierzam sie do przedluzenia wloskow
Diamond ślicznie! :love: A jaki maluszek zadowolony! :)
Kasia tobie to we wszystkich wloskach ladnie . Maluszek jest rozkoszny !!:D
Diamond bardzo ładnie w tym kolorku... Ale masz przystojnego synka :)
Bardzo bym Was prosiła o rady poniewaz słysze rózne opinie i nie moge sie zdecydowac :P
Aktualnie mam takie włosy
Chce sie jakos wybrac teraz do fryzjera w celu przyciecia koncowek, ale mysle tez nad zmiana koloru.
Chciałabym miec jasniejsze włosy tak o mniej wiecej 2 tony, mama mi podpowiada zebym zrobila sobie balejaż a jeszcze inni mówia zebym nic nie robila, a co Wy na to ? :P
Bardzo bym byla wdzieczna za opinie :)
agaciorka93 jakas Ty ładna :D
A jaka mlodziutka :) Zupelnie inna jestes w avatarku, tu na zdjeciu tak naturalnie.
Do wlosow > ja bym zostawila jak teraz, szkoda niszczyc wloski w Twoim wieku, na farbowanie przyjdzie jeszcze czas...Ja zaluje, ze farbowalam na jakikolwiek kolor ;)
Też bym zostawiła:) Ja też żałuje że malowałam w ogóle włosy...
ale piękna jesteś to fakt :)