a ja nigdy nic w gratisie nie dostaje , tylko jeszcze na mnie przycinają, np zakupy za 1000 zł, i za przesyłkę, 40 zł, śmiechu warte, ale cóż
Printable View
a ja nigdy nic w gratisie nie dostaje , tylko jeszcze na mnie przycinają, np zakupy za 1000 zł, i za przesyłkę, 40 zł, śmiechu warte, ale cóż
Co do allegro to ja pisze maila do sprzedawcy gdy zamawiam u niego kilka produktow i zawsze pod koniec maila prosze zeby mi nie wkladal ozdob bo mam ich pelno wole farbki akrylowe lub akryl kolorowy :D
No i zwykle mi cos innego wloza, moze zamiast kilku woreczkow dostaje jedna farbke ale to przynajmniej cos co bede uzywac, bo ozdob mam dosc ^_^
przyniósł właśnie mi listonosz próbki kawy douwe egberts z ilością tej kawy to tak poszaleli:P
kurcze ja to mam szczęście... albo mi nic nie przysyłają albo takie rzeczy co innym oddaję...
ja dostałam próbki dziś tych cieni, zielone oczywiście;) ale oddałam szwagierce!^_^
tez dzis dostałam. pokazuje mamie.. a moja mama 'czego to ludzie nie wymyslą' albo 'a nie mogłas zamowic brazowych, bo te zielone to nie moje kolory' hahahahahha:D
hahahha :D trzeba było wykręcić do nich numer i dać słuchawkę mamie by poprosiła o wymianę próbek hhahaha :D
U mnie dzisiaj kawka :)
u mnie też kawa:)
ja też kawę dostałam :)
a ja dzisiaj dostalam wkladki higieniczne ... kilka tipsów i form z Witamy w świecie LaLill ( pani sama do mnie zadzwonila z zapytaniem czy moze wyslac ;) ) tipsy sa superasne :D bardzo elastyczne !!!
ja wczoraj kawke dostałam :) tak poza tym to nic nie przyszło :/ a tyle tego zamawiałam :/
Ja dostałam juz kawki, dwie probki z Clon czy cos takiego, jedzonko dla pieska, dlugopisy, katalogi z domkami i firankami.. Wszystko z waszych linkow :*
takie obcykane jesteście to może pomożecie. Jakbyście gdzieś utrafiły próbki podkładów dobrze kryjących to będę bardzo wdzięczna za linka. U mnie na zadupiu w sklepie kosmetycznym dostałam jedną próbkę jakiegoś astora mega ciemną jak dla mnie, a w aptece to nie ma szans. Szkoda mi wydać te 50-60zł na podkład żeby okazało się że mi nie pasuje. Z góry dziekuje za pomoc :*
1. Rejestracja - Serwis Harlequin -zarejestruj się na stronie zaproś 3 koleżanki nagroda gwarantowana to pakiet książek harleqin -:(potrzebuje jeszcze 3 dziewczyny będe wdzięczna.2.-Trzeba się zalogować w Strefie Royal-Canin i wypełnić dane zwierzaczka. Można zamówić maksymalnie 2 próbki, ale trzeba zarejestrować 2 zwierzaczki. Możliwość zamówienie próbki pojawi się na dole strony w zakładce zwierzaka. 3.Zgłoszene - Astra.com.pl próbki kawki i herbatki -trzeba mieć konto na facebooku :( ja nie mam.4. Noviplast - Skóra ekologiczna, skaj. Tkaniny i materiały powlekane | Noviplast -materiały skóropodobne.5. Ziaja wysyłają próbki + swój katalog wystarczy im napisać meila z prośbą ja dostalam ok .15 próbek a w kremiku różanym sie zakochałam:) 6.Dzień dziecka z Rodzinną Krainą
W promocji może wziąć udział każdy kto kupi minimum dwa objęte promocją artykuły. Nagroda gwarantowana to dziecięca, świecąca zabawka do kąpieli.
W akcji biorą udział produkty z portfolio Procter&Gamble: Pampers, Vizir, Lenor, Always, Gillette, head&shoulders oraz blend-a-med. organizuje sklep cerrfur -u mnie go nie ma Dzień dziecka z Rodzinną Krainą - Marketing i reklama w marketingowiec.pl , CuDerm - Free Skin Care Analysis Sample Kit zestaw do zbadania rodzaju cery.
narazie tylko tyle udało mi sie wygrzebac :/::/:
jeśli chodzi o ziaje to mi napisali ze próbek nie wysyłaja...
u mnie dziś próbki wkładek a myślałam że o mnie zapomnieli:D
madziadwa próbki wkładek carefree
Szeryl dzieki jak wroce do domu to sie zaloguje,moze cos przysla,probuje zalogowac sie na bezplatne katalogi ale nie mozna wybrac,jest ikonka probki nie mozna nic pobrac
dzis dostalam wkładki .. a myslalam ze o mnie zapomnieli:)
dziś kolejne wkładki tylko że na moją mame :D
ja dzisiaj tampony dostałam