Emilia jak juz Tobie sie podobaja to sie bardzo ciesze :jupi: dziekuje dziewczyny ;**:kwiatek::przytul:
kleo Twoje tez sa sliczne :* kocham taki krotki frenchyk :)
Printable View
Emilia jak juz Tobie sie podobaja to sie bardzo ciesze :jupi: dziekuje dziewczyny ;**:kwiatek::przytul:
kleo Twoje tez sa sliczne :* kocham taki krotki frenchyk :)
asik, kleo świetne matamorfozy ;):ok:
asik super metamorfoza a ja wczoraj takie robiłam
Śliczne chechlol :)
chechlol sliczna metamorfoza a french wyglada bardzo naturalnie nie jest taki bialutki ale sliiicznie ;** :love:
chechlol świetna robota, pazurki wyglądają ślicznie!! :ok:
dzięki a to dzisiejsze
ładniutka metamorfoza ;)
chechlol, jaka różnica, od razu lepiej! :*
A tutaj mój poszkodowany jeden (pękł mi i zahaczał się ) :placz:
no no no!Piękne metamorfozy;)
Sunny superek! Ja też nie mogę wytrzymać jak mi sie coś złamie albo odpryśnie.. jej nie mówię głośno bo jeszcze cos sie z moimi stanie ;p
Chechlolku extra!
olcia coraz lepiej ci idzie :D bardzo ładny frenchyk :)
pazurki mojej tesciowej :leze:8tyg jestem usprawiedliwiona bo mieszka daleko:haha:i robione na szybko mi sie nie podobaja miało byc prosto bez usmiechu wiec jest:D
Trendy przepiękna metamorfoza :brawa:A jaki odrościk :o
To moje pierwsze tego typu prosze was o ocene i cenne wskazowki!
Trendy, śliczne są i 8 tyg to się trzymały jak beton :szczena:
No i ja tam minimalny uśmiech widzę, takie do końca proste nie są więc jest ok :ok: :)
takie mini, Pani dzień przed spotkaniem wygryzła sobie płytkę do takiej, idealnie jak wypiłowany wolny brzeg, tak ząbki chodziły
Załącznik 34846
Załącznik 34847
trendy- te drugie- ja tam widzę uśmiech, jest ok tylko nie jest głęboki po prostu. te z odrostem- świetna robota- ładny uśmiech głębszy no i oczywiście wytrzymałość mistrzowska:) gratuluję odrostu!
ewelinko- musisz robić bliższe fotki,bo nic dokładnie nie widzę...
kleo- to się namęczyłaś... bardzo fajny french i metamorfoza:)
O wow :) kleo, metamorfoza pierwsza klasa :ok:
Kleo, załamałam się :( ja bym nie dała rady tego zrobić, masz już chyba wprawę w tych rekonstrukcjach ;) Ulga dla dłoni tej pani.. :)
metamorfoza mojej przyjaciółki :D
agentka sama zdjęła pazury, a po tygodniu znów robiłyśmy ;)
nanami dobra robota:kwiatek:
nanami bardzo ładnie:)
Marta, lubię te Twoje kwiatki :D oryginale są i te kontury fajne mają :) rekonstrukcja :ok:
Dziewczynki piękne metamorfozy :ok:
trendy77 cóż odrost mega spory-gratulacje, bo pazury bardzo ładnie się trzymają, a paznokcie po piękne. Nawet z tym mini uśmiechem;).
Ewelina83 zgodzę się z Kateriną, że fotka dosyć odległa i niewiele widać, ale kolorek mnie się podoba:).
kleo śliczne, sporo się musiałaś napracować:D.
nanami7 bardzo ładna metamorfoza i te kwiatuchy:love:.
trendy jaki odrost :wow: szok że się utyrzymały :)
kiedys miałąm klientkę z naturalnymi chodziła prawie 3 miesiące :/: masakra :/:
kleo podziwiam :ok: - jakie pani skóry miała :wow:
nanami niezła robota :) bardzo ładnie wyszły :)
Kleo - niebo a ziemia
Nanami Slicznie
A to moja ostatnia metamorfoza. Klientka przyszla po 6 Tyg, wylamane miala wszystkie.
takie ostatnio mega ogryzki robilam,mam nadzieje,ze niezle sobie poradzilam..?:)
przed:
http://img40.imageshack.us/img40/7688/img4692i.jpg
po:
http://img28.imageshack.us/img28/6314/img4696v.jpg
Natalia świetnie sobie poradziłaś :ok:
Jolanta ech te klientki... odrazu lepiej :)
Natalia oczywiście metamorfoza super, ale moim zdaniem nie powinno się aż tak skracać łoża no i boczki szerokie, ale tu mamy też problem szerokiej płytki klientki- staraj się troszkę zwężać paznokcie przy końcu i sam brzeg też mocniej prostować. Ale metamorfoza i tak świetna, wiem jak ciężko pracuje się na takich paznokciach, także gratuluję:)
a tu metamorfoza pazurków obgryzionych wykonana na formie całe coverkowe i malowane róże
a na drugich frenchyk i akrylowy kwiatek
Fajne a ja miałam dziś takie
korcia, chechlol super te wasze metamorfozy. Co te kobiety by zrobiły bez takich stylistek?! :)
Chechlol świetna metamorfoza! Płytka strasznie szeroka, ja bym nie dała rady :D super
Dziewczyny świetne metamorfozy :D
Miesięczny odrost i uzupełnienie :)
super kolorek tych po metamorfozie;) sa cudne;;;;)
Ma takie fajne, malutkie paznokcie :) Super kolorek! ;)
Zuuzaneczka świetna robota :) ja właśnie ostatnio miałam klientkę z taką samą drobniuśką płyteczką. Robiłyśmy czrny kolorek na naturalkach :) nawet fajnie to wyglądało i dziewczyna była zadowolona :yess: Szkoda tylko że nie zabrałam aparatu :/: