:hi:witaj:hi:
Printable View
:hi:witaj:hi:
hej Hassi :)
Witam serdecznie wszystkie wspaniałe forumowiczki.
Mam na imię Alicja i od 7 miesięcy mieszkam w Niemczech (wyjechałam po studiach). Stylizacją paznokci zajmuję się*od 3 lat, lecz zawsze było to dla mnie "tylko" hobby. W związku z tym, że w Niemczech trudno jest dostać zezwolenie na pracę, postanowiłam swoje hobby "wykorzystać" w celach zarobkowych. Założyłam firmę, której zadaniem jest przynoszenie klientkom szczęścia, co znaczy dosłownie modelowanie paznokci bezpośrednio u nich w domu, otworzyłam mobilne studio. Ze swoją działalnością jestem dopiero na początku drogi, ale już zaczynają się pierwsze telefony co bardzo mnie cieszy.
Oto moja strona internetowa z galerią, niestety po niemiecku:-( www.kellinails.de
Szkoda tylko, że w czasie wykonywania paznokci hobbystycznie, nie fotografowałam swoich dzieł.....
W tym miejscu chciała bym rownież wam wszystkim serdecznie podziękować za.... po prostu prowadzenie forum, tutaj znalazłam odpowiedzi na wszelkie nurtujące mnie pytania (szczególnie biorąc pod uwagę akryl, z którym dopiero się oswajam).
Dziewczyny - jesteście po prostu wspaniałe !!!
Pozdrawiam serdecznie
witaj Kelli :macham:
witamy Cię kelli :kooffa:
kelli witaj :)
Kelli witamy :)
Witamy Kelli :)
Jak miło z waszej strony...
witam kelli :)
Hej Kelli :) Przez to że są własnie takie kochane wpadłam w to forum i nawet czasu na obiad nie mam :P
witamy :D
witajcie dziewczyny:kwiatek::D
pazur no to czekamy na twoje prace :)
Witam.
Mam na imię Iza. Pochodzę z małej nadmorskiej miejscowości Łeba :) pazurkami zajęłam sie prawie dwa lata temu, nie ukończyłam żadnego kursu ale dużą wiedzę zawdzięczam różnym forom no i praktyce. Ciągle staram się dokształcać w tym kierunku ..no i będę mało orginalna jak powiem że paznokcie stały się moją pasją :) ale to prawda :D Cieszę się, że znalazłam to forum bo jesteście bardzo miłe i z tego co się już rozejrzałam chętnie służycie dobra radą, mam nadzieję że z niejednej skorzystam :) Pozdrawiam :kwiatek:
Witam babeczki:)
jestem Monika.
Jakiś czas już zaglądam na to forum, ale jakoś nie miałam śmiałości czegokolwiek napisać. Od pewnego czasu zajmuję się akrylem, ale tylko hobbystycznie.
Belunia, witamy :) Tu jest wiele pomocnych dłoni, które chętnie doradzą :) Więc napewno w razie potrzeby przyjdzie ktos z pomocą :)
moniska139, witamy :) Tu jak w domu, nie ma się czego obawiać :)
Witam, dziewczynki :D
Witajcie bardzo serdecznie!!!!:D
witamy :kwiatek::kwiatek:
Mam 20 lat (już niedługo :) ) i pazurkami zajmuję się w zasadzie od grudnia.. :) Mam nadzieję dowiedzieć sie wielu rzeczy czytając Waszy posty :) Wiele z Was podziwiam już od dawien dawna i mam nadzieję dojść do takiej samej perfekcji :) Tak więc... hej dziewczyny :)
Niteczka20, witamy :) ćwiczenia napewno bedą w tym pomagać, trzeba ćwiczyć, najlepiej zawsze ;) A my w razie potrzeby chętnie pomożemy :)
Witamy :)
Witam Wszystkie nowe koleżanki :kooffa:
witamy :kwiatek: