podzielcie sie talentem inne dziewczyny tez chca robic ladne kwiatki :D
Printable View
podzielcie sie talentem inne dziewczyny tez chca robic ladne kwiatki :D
dzoana śliczne kwiatki :)
bransoletka też bardzo ładna :D
Aniu ćwiczenia super
Bransoletka prześliczna
Aniu te ćwiczeniówki mnie powaliły.
Ja próbowałam coś na stópkach wyćwiczyć... ale te kolory mi się mieszają i nie ma takiego ładnego przejścia jak u Was. Nie wiem co robię źle ;(
oceńcie:
Ja też próbowałam malować takie kwiaty ale niestety nie mam dobrych pedzli i muszę improwizować.
Pierwsze moje styczności z farbkami na tipsie malowane miesiac temu.
o matko to sa 1sze stycznosci ??nic tylko :respekt: w takim razie:good:
:skacze: Narazie to byla moja pierwsza proba malowania:)teraz musze kupic kolejne drewniane bransolety i pomalowac ,ale dziady wykupily wszystkie bo byly w przecenie a te co mam to trochu mi szkoda pilowac musze poszperac w innych sklepach ale bede pamietala o prezenciku dla Ciebie
Dziękuje Julcia :przytul: ale serio jak tak patrze to zastanawiam się czy to chociaż ciut podobne do kwiatów hehhe...
Belunia pędzisz jak tornado normalnie :D żeś się zawzięła-piękne prace!! :good::good::good:
Podziekowania mi sie skonczyly..... swietnie dziewczynym, nanami i bardzo przystojne te kwiatki
Belunia, to wyzsza szkola jazdy co to robisz, odznaczanie konturow, wymalowywanie cieni-super
Jade... rozczulilam sie:przytul:
Belunia jakie sliczne kwiatuszki..... mmmmm....
Emilko - ja przez to forum dosłownie dostałam manii zamiast pasji jaką było robienie pazórków ...nawet mój facet mówi bym się już uspokoiła bo ja ciągle myślę i kombinuje co by wymodzić na pazurkach jak nie klientek to na swoich badź córki...i klika próbek takich z nudów i dla oka klientek :P
to juz tak nie szalej bo zdjeciami cale forum zasypiesz ;p
:ban:za znęcanie się nad innymi członkami forum :D żarcik taki :P
kobieto ty żeś jakiegoś pazurkowego szału dostała :D prace co tu dużo mówić po prostu piękne... :)
Belunia oczopląsu dostać można! Podziwiam i gratuluję talentu;)
Belunia zneca sie nad tipsami ... ale z jakim efektem ...wow
piekne pracki
Dziękuję dziewczyny :przytul:
ale...moim zdaniem to te malunki wyglądaja jak bazgroły a ja chcę czegoś więcej :/: chcę takie pazurki robić jak te rosjanki ale czuję że nigdy mi sie to nie uda ;( a szkoda :/:
Jade, śliczna ta bransoleta!
Anna Kula, super kwiatuchy, najbardziej mi się podobają oba czarne, na jednym i drugim zdjęciu
Belunia, ile zdobień! super kolorki
Belunia :respekt:
moje pseudo maki na paznokciach:P no nie mam dobrego pędzla i nie chce mi wyjśc:P aa i to samo : wieeem ,że płaskie bo to tylko takie jakby ćwiczenie po spiłowaniu starego wzorku :P
Załącznik 20868Załącznik 20869
mimo kiepskich pędzli wyszło ładnie :) ja dziś może poćwicze ale jak wasze prace widzę to nie mam odwagi :D
Julcia te Twoje pseudo maki sa śliczne :)
Emilko ćwicz i pokaż nam swoje malunki jakie by nie były (a wierze w Ciebie), moje równiez nie są super a pokazałam Wam :)
Belunia jak dla mnie to są idealne :love:
ja jak chwyciłam pędzel pierwszy raz to wyglądało tragicznie, a Twoje są śliczne ... :love:
Julcia jak na pseudo to ładnie :D
Emi wrzucaj fotki, wazne ze cwiczysz i starasz sie :)
Ja moze tez cos wrzuce ;)
Belunia ale arsenal wzorkow masz :o normalnie jak mrowek :P
Jula nie najgorzej pomalowalas tym zlym pedzlem :D
ależ piękności stworzyłyście jak mnie nie było!! super!!