a ja dzisiaj takie robiłam, nieuczesane i troszkę spłakane przy ściąganiu płatków i rozklejaniu rzęsek
http://www.voila.pl/090/t6fb7/index.php?get=1&f=1
http://www.voila.pl/094/js0rq/index.php?get=1&f=1
Printable View
a ja dzisiaj takie robiłam, nieuczesane i troszkę spłakane przy ściąganiu płatków i rozklejaniu rzęsek
http://www.voila.pl/090/t6fb7/index.php?get=1&f=1
http://www.voila.pl/094/js0rq/index.php?get=1&f=1
zołzella śliczne choć strasznie spłakane :). jak wam sie klientka tak spłacze to pozwólcie jej usiąść na 2 minutki wtedy łzy spłynął do dołu a nie na rzęski :) powoli jej sie osusza i wtedy rozczesać i zrobić foteczke :)
I zawsze po aplikacji każcie klientce poleżeć ze 3 min z zamkniętymi oczkami żeby klej zastygł a w tym czasie możecie sobie uporządkować stoisko :) wtedy na bank nie podrażni sobie oczętków i sie nam bidulka nie zapłacze :) jeżeli odklejamy np plaster który wiadomo ciagnie tez dobrze zrobić to na siedząco przy "płaczących" :)
Witam Was ,
postanowiłam dołączyć do was :] wstawie zdjęcie rzęsek powiecie co sądzicie o nich?
Dziewczęta oto robiłam rzęski pięknej dziewczynie ( prawie rodzinie), tak mi się dobrze dziargało, że sama się zdziwiłam. Kurko powiedz kiedy zniesiesz swoje "jajko" ?
Kurczę coś mi się od końca wgrało
tomaszka rewelacyjne :slina: idealne wręcz :)
pattis pomimo malutkich zdjęć (jak dla mnie bo ja ślepa jestem) to wyglądają bardzo przyzwoicie :ok:
Tomaszka - rzęsy idealnie zrobione, zdjęcia zresztą też :ok:
a co to za profil tomaszka ??
zolzella, fajne rzesiorki,zryczane absolutnie:)
patis, niektore rzesy niepodoklejane, widac nawet z tej odleglosci, wiecej nie widac:skacze:
Tomaszka, ale rowniutko, przepiekne profil C, nie? 12 teczki? Ja znosze jajko za 4 tygodnie:skacze:, tak mniej wiecej:)
To oczywiście SL profil B 0,20 i długości: 9,11,13, ale naprawdę własne rzęsy dziewczyny były tak zdrowe, nie powyginane wiecie o co chodzi. Po prostu klejenie ich to sama przyjemność. Dziękuję wszystkim za miłe słowa.:kwiatek:
tomaszka ja cię rozumiem bo mi się tak super kleiło ta ostatnią klientkę :) jeszcze chyba nie widziałam takich prościutkich i niepowyginanych rzęsek :O można kleić same takie :D
dzięki za odpowiedź , wiem że ich troszke mało ale koleżanka czasu za dużo też nie miała ;( następnym razem więcej będzie
Hej Dziewczyny :) Przeczytałam cały Wasz wątek, praktycznie od deski do deski :) Zamierzam zająć się również rzęskami :) Jutro mam kurs z SL i Pani poleciłam mi kupno pakietu startowego. Podobno to będzie wszystko, co będzie mi potrzebne do robienia rzęs. Co myślicie o tym pakiecie? Pytam Was, bo widzę, że co niektóre to pewnie znają się bardziej niż moja jutrzejsza nauczycielka:P ;)
---------- Dodano o godzinie 12:57 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:14 ----------
zapomnialam... to jest link : SecretLashes - ZESTAW STARTOWY S – Basic – 549zł ( bez kuferka )
Nie znam się aż tak bardzo i nie wiem czy to dobry zestaw. Proszę Was o radę :)
Tomaszka, nie boj, nie boj:) po czterech aplikacjach juz nie beda takie rowniutkie:nie_powiem::nie_powiem::nie_powiem:(te ktore kleją wiedza o co chodzi-dlaczego nie beda takie rowne te naturalki,
patisss, spoko:))
pysianiulka SL ma dobre produkty, wiec nie masz co zalowac, ale mozna taniej i ekonomiczniej troche.
Pysianiulka - trochę kiepsko, że w tym zestawie nie ma profilu B, u mnie on jest b. popularny, poza tym te długości niby spoko, ale jak Ci się trafi starsza Pani lub b. ostrożna to te 13-ki będą za długie, przydałyby się 10 i 8 jeszcze (tak mi się wydaje). Profil J najmniej chodliwy, ale dobrze go mieć.
Nie boj, dokupisz sobie z czasem i życzę Ci powodzenia :):papa:
Dzięki Dziewczyny za odpowiedz :) Pewnie zacznę się tu również udzielać, bo tu się można od Was tyle dowiedzieć :) Stwierdzilam, ze jednak skompletuje sobie zestaw sama :) Ale szkolenie mam z SL, wiec rozpoczne prace na ich kosmetykach, bo czytalam ze je polecacie :) Dzięki :)
Dziewczyny a pracowała któraś z Was na tym kleju albo zna jakieś opinie ?
Klej Ulta do rzęs dla zaawansowanych i profesjonalistów
Dziewczyny szukam tanich rzesek i kleju, bo chcialabym sparwdzic czy klejenie rzesek mi sie spodoba. Moglybyscie mi cos poradzic a tanich produktow? Jesli mi sie spodoba planuje kurs i lepsze zakupy, ale nie chcialabym kasy wywalac w ciemno na kurs, a troche sie naczytalam i naogladalam :)
Pattis - nie znam tego kleju, ja od samego początku pracuję na SL
Sieciunia - tańsze rzęsy dziewczyny kupują, pewnie one coś podpowiedzą bo mają sprawdzone.
Oto moje wczorajsze dzieło - Pani chciała dłuuugie i są jak widać. Rzadko trafiają mi się klientki zdecydowane na takie długaśne :)
cubaro sliczny efekt ;) a jakie to rzeski? glugosc, grubosc, rodzaj? Bo rozumiem z SL tak?
Pattis przed chwila na innym forum kolezanka polecila mi klej Professional Plus firmy looksus lashes. Podobno dobry klej i dobra firma, a jedynie 5 zl drozszy od tego ktory wkleilas. A to link do niego Klej do rzes - Professional Plus - 30% taniej HIT (1681263024) - Aukcje internetowe Allegro
teraz poprosze jescze namiary na tanie rzeski zdatne do uzytku ;)
To były rzęski z SL, profil C, gr. 0.20, dł. w zewn. gdzieś na 1 cm same 14 mm, później idąc do wewn. 13 mm zmieszane z większą ilością 12 mm, i w kącikach wewn. 11 mm zmieszane z większością 10 mm :P
a teraz tak patrze co ta klientka miala na oczku prawym ?
probowal ktos glamour lashes? http://allegro.pl/rzesy-przedluzanie...683888014.html
super rzęski cubaro:ok:
I to widac, ze kazda ma swoje preferencje, ja w ogole prawie nie uzywam "B" leza sobie na dnie kuferka, za to dosc czesto uzywam J tek:), a najczęsciej "C"
Sieciunia, to grubosc, ktorą pokazujesz to 0,25, to naprawde grube rzęsy, o jakosci sie nie wypowiem,bo nie wiem, na poczatek 0,20 (to taka normalna grubosc, najczesciej uzywana) badz 0,15 nawet
my kupujemy od edytakon, cena jest ok, na pw się do niej zgłoś jak chcesz, wszystko Ci powie:), a co do kleju to tez kazdy ma swoje preferencje, ja prawdopodobnie zostanę przy ultra plusie z SL-a, bo trwalosc super, cena przyzwoita. Moj klej profesional się kurzy w kufrze, tez kupilam, ale albo ja nie umiem,albo coś źle robię, trwalosc sklejenia jest jak dla mnie-średnia, po dwoch tygodniach klej puszcza, rzęsy się odklejaja od naturalnych, chyba,ze nawalisz duza ilosc, ale w aplikacji, a przede wszystkim w nauce aplikacji rzęs nie o to chodzi. zauwazylam to nie tylko ja. Pare dziewczyn tutaj ma takie doswiadczenia z tym klejem.Do cwiczen jednakze moze byc, nie spodziewaj się jednak dlugotrwalego efektu, ale to moja subiektywna opinia.
cubaro cuuudne:)
cubaro :slina: a jakie gęste...no cuda:love: