niestety wiekszosc paznokci na ktorych pracuje to ogryzki :-(
Printable View
niestety wiekszosc paznokci na ktorych pracuje to ogryzki :-(
Dzisiejsza metamorfoza: ogryzki, wystające opuszki i bardzo wrażliwe skórki co widać na załączonym zdjęciu :) Ale dałyśmy radę :) choć mam jak zawsze ale (lepiej mogłam zrobić :P ) :)
Załącznik 24545Załącznik 24546
Emilia świetnie ;) gryzki blee:placz: po stylizacji:love:
Emilia B. pięknie wyszła ci ta metamorfoza :love:
wspanaila metamorfoza :-)
Emilia :respekt: świetnie sobie poradziłaś :)
Emilia świetna robota ;):ok:
Emilko juz pisalam slicznie zrobione,estetyczne
Emi - lapka prawa wyszla Tobie ladniej :P
albo mi sie tak wydaje bo na lewej jakby krotsze lozysko :)
ale pewnie ja zle widze i do okulisty musze sie wybrac ;)
ale i tak mi sie podoba :D
zdjęcie tak wyszło - bo lewa jest jakby zadarta i wydają się krótsze :D a prawa leży gładko :)
Emilka, swietnie swietnie.. jakze zazdroszcze:ok:
a tu jak zwykle poległam. Widział kto takie paznokcie? Trapezowate z uskokiem od polowy plytki?
Wyszlo jak wyszlo, wazne zeby sie trzymalo, zel mi z tej gorki ściekał... ja pierdziu:D Dać kurze coś z czym się jeszcze w zyciu nie spotkała to spierguli na bank:skacze:, ale wstawiam
Linia boczna na wskazujacym lewym i usmiechy mnie samą powala;]
flair? :D :D :D
no kurka miałaś duży orzech do zgryzienia ale zdobionko piękne ja bym moje wstawiła ale niemogę bo do gazety robiłysmy z choco
kurka nie jest źle-troszkę pilniczkiem pomachać i ju :) no chyba że piersi tej pani cię rozpraszały :D to masz wybaczone :P
swietna metamorfoza :ok:
a tak po zatym to milo was poczytac z rana bo sie niezle usmialam :-)
oj baby gdzie wy się patrzycie :P :haha:
kurka no teraz trochę Ci nie poszło ale każdy ma gorsze dni ;)
Do reszty ustosunkuje sie ja wrócę:) bo teraz na razie wybywam:)
kurko za to kwiatki bezkompromisowe :D
co ja tu czytam????..........wariatki jestescie dziewczyny ;)
Dzika sliczne pazuraski
hyyy laski, pazury sa wstretne, ale jak zwykle jestescie kochane oraz tak.. nie poszlo mi, oraz nie.. nie zapatrzylam sie na te cycki;] oraz.. kurde, jak przekraczam progi tego domu tej Pani to mam syndrom ucieczki,i jak tu robić pazury;] i mówi: ups przepraszam, ale nie moglam sie oprzeć:D
P.S. Jeszcze do kompletu do tych raczek mam stópki i tez mi nie poszly:)
sie nie dziwcie tak? Ze chodze do tej Pani, gdyby nie bylo tych malo sprzyjajacych okolicznosci przyrody bylaby świetną klientką;]
duży czerwony wykrzyknik u góry postu,4 ikonka od prawej zaraz obok you tube lub po prostu [UKRYJ ] [ /UKRYJ] bez spacji pomiędzy [] ;]
Masz wzięcie mówisz :) :P
heheh..ojj Kurka masz przerąbane jednym słowem ...tez kiedyś miałam w pracy taka babeczkę co mnie :wstydek:masakrycznie się czułam wtedy:/:
a tu zdjęcie klientki co pazurki zjedzone do lini jaką zaznaczyłam czerwoną kreseczką i do tego były zapadnięte w wały okolo paznokciowe czy jak to się tam zwie:D więc postanowiłam robić na tipsie bo za chiny ludowe bym formy nie umiała do takich podłożyć...bynajmniej wyglądały "przed" nie bardzo...ze zdobienia nie jestem zadowolona..na żywo ciekawiej wyglądały :) i drugie paznokcie ...akurat nie ogryzki ale właśnie szły w trapez i były bardzo płaskie, mam nadzieję że jakoś udało mi się je do ładu doprowadzić :)