after ma taki sam termin jak ja czyli kolo 20 wrzesnia :P
Printable View
after ma taki sam termin jak ja czyli kolo 20 wrzesnia :P
a na ktos do niej gg??
afterek jeszcze w dwupaku ;) czuje sie dobrze a maluszek wazy juz ponad 2 kg ;)
no i jestesmy po wizycie ;) Kubuś ma 1,5 kg ;) cukier ciut za wysoki ale badania powtarzać nie musze ... lekarz powiedzial tak jak Zyzolku pisałaś że mam ograniczyc cukier ;) ogolnie zastanawia go moja ciagle spadajaca hemoglobina ( biore zelazo ) . Ulozenie narazie hm posladkowe ( w sensie glowa pod zebrami ) ale wiercioch z niego straszny wiec pewnie sie odwroci ;)
---------- Dodano o godzinie 21:58 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:57 ----------
aha no i za duzo cial ketonowych w moczu czyli troszke sie odwadniam ... musze wiecej piiiicccc :D
Basiu, to pij, dużo pij i nam się nie odwadniaj:przytul: i dbaj o siebie! A my trzymamy kciuki:love:
witam wszystkie Kobitki :)
Zyza- dbaj o siebie i uważaj na ten głupi cukier!
nie przesunął Ci się termin? Bo widziałam, że maluszek spory :) może wcześniej urodzisz??
Mnie po USG powiedzieli, że urodzę 15 wrzesnia, ale pewnie nie ma co sie na to nastawiac ;)
moj szkirab wazy juz ponad 2,5 kg :)
Baśka- co ja Ci mam powiedzieć, jak my na okrągło pleciemy codziennie :) No to pewniak, że prawie sami chłopcy w dwupakach :)
maluszek normalny wg doktorki z poznania czyli tej co dba o moje cukry... :D
moj Arek ja sie rodzil wazyl 5300 to po kim moze byc male :D
Afterek :* :* :*
Dziewczyny mój maluszek ma już 6 tygodni tzn. jutro będzie miał ;) i człowiek wciąż nie moze sie nacieszyć jego obecnością-mozna tylko calować i całować hi hi hi
Już nie mogę sie doczekać, kiedy Wy sie będziecie tak samo cieszyć z maluszków :D
Duzo zdrówka ciężaróweczki moje kochane :*
---------- Dodano o godzinie 19:22 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:20 ----------
Zyza 5300 :wow: chłop jak dąb-jak to się mówi. Synek po tatusiu rośnie hi hi hi
oo After wróciła:) Dobrze że u ciebie wszystko ok:) :*
Chanti- moja Jula ma prawie 4 miesiace i tez nie moge sie nacieszyc:) a w listopadzie musze juz wrocic do pracy:(
hej after:) pokazuj czy bardzo ursłaś:D
hehe nie no ja dużo nie...
10kg na plusie, mały ponad 2,5 kg
Załącznik 29024
Załącznik 29025
no faktycznie nie duzo, ja pod koniec ciązy wyglądałam jak czołg:D
wyglądasz świetnie:)
Fajnie że wasze dzieciaczki rosną:) Ja sie pochwalę, że też będziemy mieć dzidziusia ale dopiero w lutym:) Do tego czasu już wszystkie urodzicie, ale mam nadzieję że może pojawi się jakaś jeszcze nowa ciężarówka bo tak samej to troche smutno;)
Pozdrawiam i trzymam kciuki :kwiatek:
Gratuluję :* :* nowa fasoleczka na naszym forum, super!! jeszcze raz gratuluję ;)
gratulacje eksnail:kwiatek:
eksnail gratuluję :* i na pewno będą przybywac coraz to nowe ciężaróweczki hi hi hi
Te forum jest bardzo płodne ha ha ha
tusia ja tez waże jak czołg hahahahaha :D
eks nails no nareszcie :D bedziesz kontynuowala nasza krucjate hehehehehe :D moje gratulacje :D
chanti co z tego jak wazyl 5300 jak teraz waży 75 czyli 25 kilo mniej ode mnie a ma prawie 190cm wzrostu hahahahaha :D
za to moj braciszek jak sie urodzil wazyl standardowo 3500 a teraz nadrabia 150kilo :D
Iza, mój mąż tak miał, 3700 się urodził, a teraz waży 120kg, z tym, że ma prawie 2m wzrostu...
i gratuluję nowej przyszłej mamie ;)
dopisać proszę do listy, Panie Moderatorki :)
eksnail dopisana do klubu szczęśliwych przyszłych mam :)
Dziękuje wszystkim:)
Ja to bym się chętnie postarała :D
też bym z miłą chęcią dołączyła do tego grona :D