-
Odp: co teraz robicie....
Cytat:
Napisał
Madzialena
udanej zabawy Rudi ;)
a ja sie zastanawiam... i to bardzo intensywnie :/: czy wybieram dobry zawód.. uwielbiam robić pazurki, chciałabym zrobić kurs.. ale czy dałabym rade robić paznokcie w salonie?!
z drugiej strony kierunek na jaki poszłam mi bardzo odpowiada ale nie ma nic wspólnego z paznokciami...
kurrrdeee!
Madzialena znudziłoby Ci sie jakyś przez całe życie tylko jedną rzecz robiła :) Ja właśnie myślałam nad samą szkołą kosmetyczną ale doszłam do wniosku, że pójde na studia a kurs sobie kiedyś zrobię w wolnym czasie... bo nie zawsze jest tak , że znajduje się pracę w zawodzie a tak masz więcej możliwości:)
-
Ja dalej ślęczę nad testami na egzamin z prawka, zdaje jutro:) Proszę o trzymanie kciuków :kwiatek:
-
trzymamy ,ja zaraz mykam bo spac mi sie chce,jak zwykle zreszta
-
zjadlam salatke i glowa mnie boli
tez ide zaraz lulac
-
ja dzis wczesnie cos wstałam, moze to i lepiej wiecej czasu bede miała na wszystko.. musze zaraz zacząć robić paznokcie na wyjazd... pierw stopy robie, bo nie mam pojecia co wymyślic na dłonie poniewaz mam strasznie krótkie paznokcie :(
Może wiecie co można wyczarować na krótkich paznokciach by to miało rece i nogi?? :(
-
A ja siedze z synkiem i probuje go jakos zabawic...niestety nie mam checi na nic bo choroba mnie dopadla!
-
-
Wlasnie odkurzylam cale mieszkanie na kolanach-wiec teraz musze chwile odpoczac i zabieram sie za nogi wkoncu
-
natalia najlepiej jakieś ciemne, skoro masz krótkie pazurki
ja zaczynam robić sobie paznokietki
-
nie lubie ciemnych ;( ;P i podkreslą bladość moich dloni...:huh: chyba ze mi sie opala :D
ja własnie skończyłam stópki sobie robic, po czym stwerdziłam ze mi się nie podobają, ale juz nie mam ani siły ani czasu robić innych..muszę się z nimi przemeczyc.. teraz tylko znaleźć wiecej czasu na raczki i moge jechac na wakacje :skacze:
-
-
ja paznokietki niestety będe mogła sobie dopiero zrobić po żniwach bo niestety mieszkam na wsi i obowiązki mnie nie ominą a mam już pomysł na pazurki :)
-
Cytat:
Napisał
farbstift
daj fotkę stopek:)
jak uda mi się zrobić dobre zdjęcie to wkleje do albumu ;)
Paczka w końcu dotarła... tylko awizo powtórne wyjełam ze skrzynki :/: jak spotkam tego listonosza to go zabije.. siedze ciagle w domu w tych godzinach co on chodzi a on bezczelnie pierwszego awiza nie wkłada a potórne wkłada i ze niby nikog nie zastał w domu. co za idiota :zly:
grubas jeden pieprz**y :porazka: !!
WRRRRR!!
ide obierać ziemniaki, a później robic paznokcie u rąk.
-
a ja nie mam czasu na nic ;( juz widze ile mam do czytania na forum i nie wiem kiedy ja to wszystko nadrobie!! a buuuuuu zaraz znowu klientka, juz chyba nigdy sobie wolnego nie zrobie bo pozniej te babska sie wszystkie zesrac chca !! ;( ;( ;(
-
A ja muszę słuchać żałosnego brzękolenia siostry na gitarze.... :porazka::porazka:
I oglądam House'a :D
-
wczoraj ogladałam tego Twojego House'a ;P
Ja skonczyłam łapki, zjadłam obiad i mam chwilke do przeglądnieciea forum, a zaraz jade do sklepu wiec pojawie sie juz jutro.
-
no aj w koncu skonczylam dzis juz z tipsami i mam dosyc!! teraz musze nadrobic tutejsze zaleglosci a widze ze sie dzialoooo
-
a ja pije ciepla herbatkę ogladam TV i powoli trzeba sie zbieerac spac
-
ja sobie zrobiłam dzisiaj dwa pazurki na próbę, jutro dokończę wszystkie i pokarzę :D
-
Ja prubuje cos wymyslic na konkurs z SF-narazie projekty na papierze,
a wogole to glodna jak wilk jestem a nie mam nic w lodowce :)
-
ja zrobilam pazurki corci,i nozki klientce i lapki nastepnej,takze dzis troche zmeczona jestem:huh:
-
a ja dostalam ataku smiecu!! głupota ludzka nie zna granic...
-
a co sie stało? tez bym sie pośmiała bo tata mnie zdenerwował :zly:
-
ja znikam spac jestem zmeczona strasznie:papa::papa:
-
a smieje sie bo siostra tego jelenia z ktorym sie rozwodze na nk dala zdjecie ze swoja nowa bratowa ;P