Mogłabyś podać ich e-maila? Będę wdzięczna.:)
A po ilu miesiącach przychodzą te wkładki Carefree? U mnie chyba miesiąc i nadal nie ma.
Printable View
ja zamawiałam jakiś też miesiąc temu , tampony też dawno zamawiałm????? ciekawe co to będzie i podpaski też jeszcze zamawiałam w tym czasie jakoś jak tampony:D
u mnie też wkładki i jeszcze proszek PERSIL :D
wysłałam do whiskas o wyprawkę dla kotka^_^ ciekawe ile będę czekać, wysyłała któraś z Was?
Nie próbka, ale gratis do zamówienia ;)
Dostałam wczoraj paczkę z zamówieniem od Dobrejrady. W Paznokciach była reklama tej firmy i dopiska, że przy zamówieniu za mn. 50zł wystarczy wpisać w uwagach hasło GP46DR i można otrzymać żel kolorowy gratis!! Oferta ważna do 30 czerwca.
Dostałam taki !! Żel UV kolor 5ml zelk143 Blue jelly :: dobrarada
a ja dostalam wkladeczki :) SLicznie pachną! :)
Lusia, ja wyslalam z miesiac temu, siostra z poltora miesiaca temu i mimo ze dostalysmy potwierdzenia wysylki na maila, to jeszcze nic obie nie dostalysmy..
szkoda:placz:
ja nieraz nie wiem czy gra jest warta swieczki,wpisujemy swije dane osobowe,nr telefonu, potem dzwonia z jakimis glupimi ofertami,jak pytam sie skd maja moj numer nie potrafia na to odpowiedziec,chyba zaczne podawac nieprawdziwy numer jak sie rejestruje po te probki
Może teraz już nie wysyłaja z ziajki ja jakieś 2 mies. temu dostałam sporawą koperte katalog+sporo próbek :Pkremy oliwkowe pooddawałam bo ich nie lubie a reszte sobie zostawiłam:) co do numerów telefonicznych nigdy nie podaję prawdziwego ,^_^nie mam zamiaru aby mi ktos pózniej głowę ofertami swoimi zawracał:P
ja zawsze podaje prawdziwy i nikt mi nie dzwonil :D
ale czesta jest tam data urodzenia do podania albo wiek czy cos i myśle że oni dzwonia do takich osób ktore moga cos kupic tzn jest wieksze prawdopodobienstwo ze np. krem na zmarszczki kupi pani po 40 niz 19 letnia dziewusia...wiec po co do 19 dzwonic :D
ehh ja i moje genialne tłumaczenie :haha:
Ja tez jeszcze nie mialam ani jednego telefonu, wiec troche mnie to dziwi.
Noo i mam nadzieje ze się to nie zmieni :P
dziewczyny a czy któraś z was ostatnio cos z fenomenu dostała bo ja pisałam i nic :(
a ja nawet ankiety nie wypełniałam :(
a mi przyszły tampony..
mi przyszły tampony w piątek:)
A mi klikiera z AXE przysłali we wtorek. :skacze:
Siostra chciała mi zabrać. :D
Chciała zamówić, ale zapasy się wyczerpały.
a kiedy go zamawiałaś?? bo ja też zamówiłam i mają mi przysłać:)
ja tez zamawialam klikera :) nawet juz dosc dawno :) ale u mnie poki co nie ma :(
Dostałam wkładkę i dużą paczkę Pedigree :skacze: