Witam wszystkie nowe panie:)
Printable View
Witam wszystkie nowe panie:)
Witamy gorąco dziewczyny ! pomożemy pochwalimy i zbijemy po tyłeczku :)
Śmiało pytajcie i czujcie się jak u siebie :):kwiatek:
Witam serdecznie :* Polecam to forum, mój facet ostatnio uznał że się od niego uzależniłam , tak więc ostrzegam ,ponieważ to wciąga :D ;)
Cześć wszystkim. Zaczynamy nową przygodę z pazurkami na tym forum:ok::yess:
witamy :) :kwiatek:
Hej dziewczyny. Od dziś dołączam do Waszego forum :skacze:
Tesi - witamy na forum :D
WoW! Ile Was dołączyło :D Fajnie im więcej tym lepiej :) Witam wszystkie dziewuszki!
Paznokietki000 Masz racje to jest uzależniające i mój facet też mi to powiedział :)
Witamy!! Miło, że jest nas coraz więcej :)
Witamy! :kwiatek:
Czesc ! jestem tu zarejestrowana od jakiegos czasu ale nie zdazylam sie jeszcze przywitac bo zapomnialam ze mam tu konto (nie bijcie) ale grzecznie nadrobie zaleglosci:):cwaniak2:
racja. to forum jest uzależniające jak nic.:D
można tu się naprawdę bardzo dużo rzeczy dowiedzieć.:)
ja np bardzo jestem zadowolona z tego forum i z rad dziewczyn dzięki którym o wiele lepiej robi mi się paznokcie.:)
no i witam nowe forumowiczki.:)
Witam, czytam to forum od dłuższego już czasu ale nie miałam okazji się jeszcze przedstawić... mam na imię Danusia paznokciami zajmuję się jakieś 1,5 roku, nie mam kursu choć planuję się wybrać... ;)
pozdrawiam wszystkich :*:kwiatek:
buziaki :*
Danus072 witam :)
Witamy serdecznie:kwiatek:
Witam.
Ja także niedawno odkryłam to forum, muszę sie przyznać że w paznokietkach jestem kompletnie zielona, nie ukończyłam żadnego kursu także dopiero "raczkuję", robie pazurki (metodą żelową jak narazie tylko na formie) tylko dla siebie lub siostrom jednak zapisałam sie na forum bo przejrzałam tematy i widzę że sporo się stąd nauczę.
Pozdrawiam
Witam wszystkie świeżynki i te które czają się od dawna, zachęcam do udziału w dyskusjach.
To jedyne forum na którym nie gryziemy ;)
Witamy dziewczyny :D i zapraszamy do innych działów :)
witamy, witamy.:)
Witam wszystkich nowych:)
Witamy serdecznie:D
Witamy i zapraszamy do lektury :)
Witam wszystkie doświadczone i te nie doświadczone panie. Tipsami zainteresowałam się niedawno (po urodzeniu córeczki). Głównie z powodu braku zajęć i coraz bardziej mi się to podoba. Mam nadzieję, że wspomożecie mnie dobrą radą w potrzebie. :P
asqa19 witamy.:) tu znajdziesz dużo ciekawych rad.:)
Witam nowe dziewczyny :)
Witam :D mieszkam w pobliżu Krakowa, mam 20 lat i dopiero miesiąc temu ukończyłam kurs - tak więc dopiero zaczynam swoją przygodę z pazurkami i na razie idzie mi tak sobie. Mam nadzieję że dowiem się wielu pożytecznych rzeczy z tego forum ;) pozdrawiam
Z kursem czy bez nie ważne!!:)
witamy gorąco, znajdziesz tu wiele przydatnych informacji + sporo tematów do plotkowania:)
:kwiatek:
Brigitte - witamy na forum :D
Brigitte miłego czytania! :) Na pewno Ci się tu spodoba! :skacze:
Witam wszystkie pazurkowe maniaczki:)
znalazłam to forum przez przypadek....i mnie wkręciło:skacze:
pozdrawiam wszystkich
Gizmolek Witaj na Forum! :) :macham:
witam wszystkich! milo tu :)CAŁUSKI DLA MALEJ.... DZIEKI NIEJ TU JESTEM:)
http://www.orik100.webs.com/siemanko.gif
Buziaki dla wszystkich nowych forumowiczek :*
brigitte_b, gizmolek, xCombination witamy serdecznie w naszym gronie.:)
Witam dziewczynki!!!!!!:kwiatek: miłego czytania!!!!!
Witam dziewczyny :)
Mam na imie Marta. Stylizacją paznokci interesuje się już jakiś czas, ale dopiero od niedawna zaczelam myslec o zrobieniu kursu i zrealizowaniu swoich marzen. Wczesniej nie pozwalal mi na to czas, studia. Traktuje to jako hobby, swoje zainteresowanie, gdyz z wyksztalcenia nie mam nic wspolnego z ta dziedzina :D
Pozdrawiam Was serdecznie
Nilvena Tu na forum znajdziesz dużo przydatnych wiadomości :)
Nilvena witaj na forum :)
moja imienniczko :D :P :skacze:
Witam Wszystkich:]:kwiatek:
Jestem szczęśliwą mamusią 6 latka.Od kilku lat marzyłam o tym zeby robić paznokcie,i odważyłam sie kupić zestaw.Co prawda nie mam kursu i ucze sie na błędach i rodzinie od miesiąca. Mam nadzieję że mogę liczyc na wasza pomoc w razie problemów. Z gór dziękuję i pozdrawiam:)