-
Odp: Witam wszystkich
Witam. Moja przygoda zaczeła się 4 lata temu jak studiowałam kosmetykę, niestety naukę przerwałam z powodu zagrożonej ciąży. No ale wróciłam i od 6 miesięcy zajmuję się stylizacją paznokci medodą akrylową i od miesiąca metodą żelową. chciałabym z waszą pomoca robić pazurki na szóstkę.:kwiatek: Pozdrawiam.
-
Oj postaramy się pomóc jak umiemy, zapraszamy do dyskusji :)
No i widze coraz więcej nowinek, a i bardzo dobrze :D
-
no to HEJ!!!!!!!!!!:macham:
-
elwirka-21, z taką pomocą na tym forum to paznokcie na 8 będziesz nawet robić ;)
-
Witam!!! Nazywam się Mirela i mam jeszcze:) 26 lat. Mam dwuletnią córkę Viktorię. Mieszkam pod Opolem. Paznokciami interesuję się od pięciu lat ale niestety jestem samoukiem;( i paznokcie robię tylko sobie. Pozdrawiam wszystkich!!!
-
-
witamy w naszym gronie :soczek:
-
-
-
Ja tak samo jak elwirka zajmowałam się akrylem aż w koncu okolo miesiąca temu zrobiłam swoje 1sze zele ;) Akryl jest mi bliski od końca listopada :) Mam nadzieję nauczyć się wszystkiego czego jeszcze nie wiem :) No i oczywiście nawiązać wspaniałe znajomości :) Pozdrawiam dziewyny :kwiatek:
-
-
Jak widać od dawna jestem zarejestrowana więc nadszedł czas by w końcu się przywitać :P Hej ;)
-
-
-
-
Witam serdecznie nowe forumowiczki i zapraszam do klikania i prezentowania swych pazurków:kwiatek:
-
Witam ja tu jestem nowa i nie za bardzo wiem jak się poruszać
Mam na imię Kasia, stylizacja się zajmuję od roku ale ostatnio coś straciłam wiarę w siebie:(
Mam nadzieję że tu mnie natchnie:P
-
witam wszystkie nowe forumowiczki :kooffa:
-
-
-
witam wszystkie nowo przybyłe dziewczynki :*
-
-
Dzien dobry wszystkim
Jestem tu nowa.Od jakiegos czasu interesuja mnie stylizacje paznokci dlatego zawitalam do Was. Jestem wizazysta a pazurkami zajelam sie hobbystycznie i dlatego za moga byc piekne a ja lubie to co jest PIEKNE:D
Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona :kwiatek:
-
witam wszystkie miłośniczki pazurków mam na imię Halina paznokcie robię od 3 lat jestem samoukiem ale mam kilka dziewczyn które do mnie przychodzą to forum już mi dużo pomogło i mam nadzieję że nauczę się więcej od was i poprawie błędy których jest pewnie masa a po warsztatach to już w ogóle będzie gicio hehe dobrze że jakiś czas temu przypadkiem natknęłam się na to forum i już zostałam tu DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM POZDRAWIAM
-
witam serdecznie
mam na imię paulina, paznokciami zajmuję się od jakiś 5-6 lat
ukończyłam parę kursów (w różnych firmach)
i wiele, wiele godzin przy stoliku :)
na forum trafiłam zupełnie przypadkowo
i bardzo mi się spodobało
:)
pozdrawiam paula