Belunia mi się bardzo podobają :) a w pierwszych świetne zestawienie kolorów :ok:
Printable View
Belunia mi się bardzo podobają :) a w pierwszych świetne zestawienie kolorów :ok:
Belunia super :)
Belunia pierwsze bardzo fajne, takie ciekawe, inne :)
a do tej kreseczki to rozumiem zjedzone byly ? masakra....
Belunia bardzo ładnie ;)
No nie wytrzymam :p ale z Was aparatki :p Temat biustu klientki Kurki mnie rozbroił :leze: Wesoło tu z Wami :haha:
Stópki przed :oops: i po :thx:
odraziu inna nózia :) :ok:
Belunia super :
Roksik świetna robota :) swoją drogą jak można nosić takie pazury ??
Soffi to moje :( mam 4-miesięcznego synka i jak w dzień mam chwilkę, to na kompie siedzę, a wieczorem padam. Te pazurki mialam już 2 tygodnie temu zażelować, ale ciągle odkładałam i urosły:D A że najchętniej do tej pory w skarpetach łaziłam, to raz na jakiś czas obciełam i nic poza tym. Wachałam się, czy wkleić foto przed, ale jak metamorfoza, to metamorfoza :D
fajniutkie stópki:ok:
Roksisk -zaraz stopa inaczej wyglada!
dzisiejsza świeża krew
Załącznik 24751
Załącznik 24752
Kleo super przemiana :love:
belunia, swietne te z czarnymi kwiatami no i jest straszne to klepanie
roksik-dla mnie super
kleo .. piekne
Emist, dzieki bede ukrywac tresci nieprzystojne
Roksik :kwiatek: i wszystko jasne, zwyczajny brak czasu ;) ja jestem wyczulona bo sama zawsze mam bardzo krótko obcięte pazurki przy stopach; nawet jak żeluje to minimalnie ;)
Kleo super :ok:
kleo, piękne migdałki :)
Nie jestem w stanie opisać wszystkich metamorfoz, bo jest ich za dużo :P Każda z nich ma coś w sobie, piękne prace dziewczyny :)
Kleo bardzo ladne
kleo rewelacja :) śliczne pazurki :)
dzięki dziewczyny, a płytka nie łatwa bo jakaś taka dziwna
no a to ściąganie masy, masakra, odlatywały, że musiałam uważać na oczy
Dziewczyneczki piękne te Wasze metamorfozy :) tylko pozazdrościć!!!!!!!! Ja załączę swoja pierwszą metamorfozę ogryzków mamusi :p oczywiście daleko im do Waszych dzieł, ale się staram :D
kasiula odrazu inaczej ale muszę się przyczepić-pazurki za mało wypiłowane i widać nierówności-trzeba je dopieścić :) no i tego frenchosa uśmiechnąć, ale to przyjdzie z czasem i z intensywnymi ćwiczeniami ;)
no dziewczęta... poszalałyście z przemianami!! im bardziej pazurki "przed" zjechane tym lepszy efekt końcowy :good:
roksik - bardzo ładne stópki;)
kleo - świetna przemiana :)
woszczurku mogą mnie wszyscy uważać za tyrana trudno...byleby moje rady pomogły :) uważam że jedna konstruktywna opinia lepsza niż milion słodzeń :) no u niektórych to się nie ma o co przyczepić :D a reszcie na pewno zależy żeby być coraz lepszym :ok:
Metamorfozy świetne. Ja tam wolę żeby mnie krytykowano jak coś źle zrobię, bo zawsze staram się to poprawić i pamiętać że tak nie wolno:P