a ja nadal 5 kg :huh:
i GRATULACJE DLA NOWEJ CIEZAROWKI :D
Printable View
Basiu, pamiętasz, ja tak miałam ze 5 mi sie utrzymywało dośc długo, a pozniej juz pykło konkretnie :)
Dziewczyny, a wiecie, ze udowodniono, ze najwiecej dzieci rodzi sie w wakacje? Dlaczego? Bo ponoc jesienne dlugie wieczory to okres godowy dla gatunku ludzkiego :P wrzesien za pasem , to laski do dziela!!
ja tam zawsze mowie, ze ludzie nie maja co robic w zimowe wieczory i zaczynaja sie grzac pod koldra :P
takze od pazdziernika do marca okres chlodnych wieczorow wiec do dziela Emi, Milenka :D
moj szef mowi, ze najszybciej robi sie wlasnie dzieci :P
Eksnail gratulacje, cieszymy sie razem z Toba... :)
luty moze i za troche ale zobaczysz jak szybko zleci :)
Ja Was będę żarliwie podczytywać z nadzieją że może na początku przyszłego roku się czynnie poudzielam! Rośnijcie zdrowo :*
Ja mam już Małego Kochanego Łobuziaka, ale Wam życzę zdrowych Dzieciatek!
No to czekamy na owoce nadchodzącej jesieni:D
Eksnail gratulaje ;) :kwiatek: :*
After ślicznie Tobie z tym brzuszkiem ;)
Załącznik 29247
a kuku :) heheh
after ale masz piękny brzusio :) buziaki dla maleństwa :D
After swietna fotka :) bardzo fajnie wygladasz na tym zdjeciu i na brzusio az chce sie patrzec :)
Dokładnie, After służy Ci ta ciąża, wyglądasz pięknie i kwitnąco.
dziekuje(my) :)
Dokładnie After wyglądasz wspaniale i te zdjęcie jest cudowne:)
hyy after ale fajny brzus :D ja musze wreszcie fotke swojego zrobic i sie pokazac :)
no to jedziesz Basiu :)
After super brzuszek :) ja sie swojego nie mogę doczekać bo póki co to ledwo ledwo zauważalny i to jeszcze pod wieczór;)
świeta fotka after:)
No to i ja se witam ale juz jako "ciezarowka":) Mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze, wczoraj na tescie pojawily sie dwie kreseczki :) Ale jestem szczesliwa:) dopiero koncem tygodnia mam wizyte u gin:) Chlopaczka mamy wiec mam nadzieje ze teraz bedzie dziewczynka:)
Gratulacje :kooffa:no to eksnail już na bank nie będziesz sama :D dobrze kochane rozpładzać się :D
Ewelina, ja również gratuluję!!
Ja również gratuluje i trzymam mocno kciuki żeby wszystko było ok:)
After sliczny masz brzuszek no i piekna z Ciebie babeczka :D
Eksanil serdecznie gratuluje , zycze duzo zdrowka
Ewelinka gratuluje dzidziusia i zycze wymarzonej :cwaniak2: coreczki
After , Eksanil i Ewelinka na kiedy macie terminy?
ps. Mam nadzieje,ze i ja w końcu do was dołączę :) , może po urlopie cos zaskoczylo :D:skacze:
wrzesien :) wiec porod juz coraz blizej.
Ewelinka83, wklejaj fociaka testa :)
a ja tradycyjnie proszę Modów o uzupełnienie listy :)
---------- Dodano o godzinie 15:21 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:19 ----------
o przepraszam, już lista akutalna :) i widze, ze moge znowu edytować temacik, wiec w razie kolejnej ciężaróweczki to mam możliwość wpisów, gdyby Mod nie był w pobliżu :)
wielkie gratulacje Dziewczynki!!! Czekamy na wieści od lekarza i pierwsze foty fasoleczek :)
hah a mi brzuszek juz sie obsunal niziutko :P coraz blizej :P w piatek mam lekarza takze nowe zdjecie (pewnie ostatnie) z usg...
znow zrobilam sie senna :P ale na pierwsze dni jak dziecko sie pojawi szykuje sobie zamrazarke pierogow, pyz bulek na parze i innych klusek :D zeby szybko mezowi odgrzać a nie stać w garach :d i tak bede miala co robic hihihihi :D