Kurcze juz by moglo przyjsc to pedigree..:(
Printable View
Kurcze juz by moglo przyjsc to pedigree..:(
A od Pedigree: 4 szaszetki, 2 suche po 500g, denta stick - normalnie jestem pod wrażeniem. A malutki pekińczyk zachwycony :D
Ja to z Pedigree zamawiałam z 4 lata temu:D i do tego wszystkiego dodawali jeszcze zabawke:)
kiedy będą prezenty z rossnetu???
niedawno byly... wiec teraz trzeba czekaxc i polowac..
hehhe ale agentki,moze w lipcu beda znowu prezenty
Hey dziewczyny wrzucam linki oby sie przydaly
bruno banani Upiecz sobie Pana Idealnego ? bezpłatne próbki bruno banani
Zamów katalog katalog lazienkowy
Perfumy, kosmetyki, wizaż, uroda i pielęgnacja - serwis NoweNowe - nowości kosmetyczne dla Ciebie
mniej przydatne
fartuchy foliowe fartuchy foliowe
Zamów bezpłatny katalog -- Wydawnictwo Helion, księgarnia helion.pl katalog ksiazek
Zamów bezpłatny katalog
Projekty domów jednorodzinnych, projekty domów, domy jednorodzinne, projekty domów wielorodzinnych i innych - MTM Styl. bezplatny katalog
:D:D:D:D
próbki perfum bruno banani nie są dostępne.
skad wiesz ze nieaktywne?
Ja na większość tych linków słałam prośby o próbki już dawno i te ankiety wypełniałam i NIC nie dostałam- zwykłe zbieranie danych i zapchana skrzynka meilowa...
ja dostalam bruno banani,jest pzrepiekny
U mnie ostatnimi czaaasy tylko Pedigree,Carefree,Persil. A tak to jak to mówią bida :)
a z rosmanka cos juz jest?/
dziewczyny a jak to jest z tym rossnetem bo zapisalam sie juz jakis czas temu i nie widzialam zadnej paczki ani nic w tym stylu:( czy na to trzeba polowac i raz w mies taki napis gdzies wyskakuje? wlasnie i gdzie dokladnie bo moze ja slepa jestem;)
w prawym rogu takie zielone kółeczko będzie, ale nieweim jak to jest czy raz w miesiącu czy jak, bo też poluje;)
aaa dzieki dzieki :przytul:no to bede polowac;) :skacze:
jak upolujesz to daj znać;) wtedy spisujesz kod lub drukujesz i dajesz przy kasie a oni ci dadzą paczuszkę;):skacze:
narazie nie ma nic moze w lipcu bedzie
Graj i wygrywaj|Persil próbka nowego żelu Persil
Ja też poluję na rosmanika i jeszcze nic :P
NesVita
dwie torebki platkow nesvita polecam
oby sie wam przydalo :D:D:D
Zarejestrowałam sie... zobaczymy czy przyślą. Chociaz już rzyg*m tymi owsiankami bo pracowałam na degustacji prawie miesiac na nich... sam zapach i jedzenie kilka razy dziennie mi starczy na nie wiem jak długi okres czasu haha :skacze: ale mniejsza :D
takie coś dostałam od streetcomu, może komuś się przyda, nie bezpłatne, ale zniżka spora
Ekspercie,
Dla Ciebie i Twoich znajomych, przygotowaliśmy wyjątkową ofertę!!
„Pluszaki Rozrabiaki” to dwumiesięcznik skierowany do najmłodszych. Bohaterami pisma jest pięć pluszowych postaci zamieszkujących sklep z zabawkami „Pluszakowo” prowadzony przez dziadka Ambrożego. Wyjątkowości nadaje mu nietypowa konstrukcja postaci – każda z nich wyposażona jest w zespół charakterystycznych cech odzwierciedlających różne typy osobowości, z jakimi dzieci spotykają się na co dzień. Dzięki temu pismo kształtuje postawy prospołeczne i pomaga najmłodszym zbudować dobre relacje w grupie. „Pluszaki Rozrabiaki” pozwalają dziecku poznać własne emocje i zmierzyć się z nimi, wzbogacają słownictwo, wiedzę o świecie i środowisku, a także rozumienie pojęć.
Za pośrednictwem pluszakipromocja.pl możecie zamówić pakiet tego wyjątkowego pisma „Pluszaki Rozrabiaki” w PROMOCYJNEJ CENIE tylko dla Ekspertów Streetcom i ich znajomych!
Oferta obejmuje : 3 egzemplarze „Pluszaków Rozrabiaków” z grami edukacyjnymi + 1 egzemplarz „Pluszaki Rozrabiaki. Wydanie Specjalne” z prezentami w unikalnej cenie.
Wydania już niedostępne na w kioskach! Zamiast 62,96 zł teraz w cenie 39,99 zł, już z kosztem przesyłki! (płatność realizowana będzie przy odbiorze).
Taka oferta już się nie powtórzy! Pakiet ”Pluszaki Rozrabiaki” to wspaniały pomysł na spędzanie czasu podczas zbliżających się wakacji!
Czas trwania akcji: od 1 czerwca do 31 lipca lub do momentu wyczerpania zapasów. Zamówień można dokonać przez telefon (pod numerem 0- 801-033- 010; koszt połączenia lokalnego ) albo za pośrednictwem formularza dostępnego na pluszakipromocja.pl. Infolinia będzie czynna od poniedziałku do piątku w godzinach 8.00-21.00. Warunkiem realizacji zamówienia jest podanie tajnego hasła promocyjnego: Pluszaki Rozrabiaki
Pozdrawiamy i zachęcamy!!!