Witamy :)
Printable View
Witamy :)
Witamy nowe dziewczyny :D
Witam wszystkie pasjonatki przedłużanych pazurków!!!!!
Ja również witam nowe forumowiczki
:kwiatek:
Cześć. Od kilku dni wertuje forum i stwierdziłam, że może czas coś napisać:) Nie mam kursu i w najbliższym czasie nie planuje, robię pazurki tylko sobie i właściwie z nudów. Rok temu dostałam na urodziny zestaw do żelu, ale jakoś do mnie nie dociera ta metoda, więc wczoraj (też na urodziny :D) kupiłam sobie wszystko do akryli i zobaczymy co z tego wyjdzie :)
:kooffa: Witamy nowe dziewczynki :kooffa:
Witamy!! witamy!! :hi: Super że jest nas coraz więcej :) !!
Cześć dziewczyny!! trafiłam na to forum przypadkiem i mi się spodobało wiec pobędę tu troszkę poczytam dowiem się nowych rzeczy, jak nie będę czegoś wiedziała to zapytam.
... a tak w ogóle to jestem Ania, paznokciami zajmuję się amatorsko zdobienia wychodzą mi raz gorzej raz lepiej (tak mi się wydaje:)) Pozdrawiam :)
Witamy wszystkie nowe i stare forumowiczki
Witam wszystkich.:D
dzien dobry wieczor :)
zapraszamy do czynnej dyskusji na naszym forum :)
Dziękuję na pewno będę sie udzielała na forum:skacze:
Ja również witam nowe forumowiczki:)
Witam dziewczynki!!!!!:kwiatek:
Witam serdecznie wszystkie miłe forumowiczki.Nazywam sie Iwona i stylizacja paznokci zajmuje sie od 2005 r.Życze miłego dnia i cudownych pomysłów na nadchodzacy tydzien.Pozdrawiam serdecznie:D
Iwona witamy serdecznie :przytul: :kwiatek:
Witam wszystkich
Dziś zalogowałam się na forum, gdyż zaczynam starać się o dofinansowanie na salon kosmetyczny i mam nadzieję że znajdę tu wiele pożytecznych wskazówek.
Witamy ;)
witam nowe forumowiczki.:)
witam. nazywam się Olga i mam nadzieję że będzie mi tutaj z wami dobrze :)
pozdrawiam ;)
witamy serdecznie i gratulujemy wyboru forum! :ok:
witaj Olgo na najlepszym forum.:)
witamy :D
WiTaM WsZyStKiCh :D
Witam serdecznie:) Mam na imię Jagoda i jestem mamą 19 miesięcznej ślicznotki:) Jestem nowa w jakiejkolwiek tematyce o robieniu paznokci:/ "Sprzęt" kupiony ale jeszcze nie odważyłam się zrobić pierwszego kroku w stronę poćwiczenia pazurków:/ Mam nadzieję, że z wami się jakoś przełamie:):]
napewno :)
tylko sie nie poddawaj !
:*
WItam was koleżaneczki :)
Witam wszystkie nowe osóbki na forum :)
witam, to i ja sie przywitam :) nazywam sie joasia, mam 27 lat stylizacja zajmuje sie ok. 2 lat. niedawno otworzyłam mały salonik :) jaka jestem? szalona, rozbrykana ale w szczególności pragnę byc sobą!!! pozdrawiam
Witam wszystkich :)
Witam wszystkie panie :):kwiatek:
Od zawsze interesuję się stylizacją paznokci, jednak nigdy nie odważyłam się na podążanie w tym kierunku, zatem najwyższa pora to zmienić!! :)
Zabieram się do czytania, tymczasem życzę Wam wszystkim miłego popołudnia, i owocnej pracy tym, które spędzą je nad pazurkami!
p.s mam 23 lata i mieszkam w UK. Póki co taka wiedza wystarczy ;-)
Paaa:D
Witam wszystkie miłe Panie, zalogowałam się tu bo chce się czegoś więcej dowiedzieć na temat metody fiberglas. na pewno wiem że produkty tej firmy są bardzo dobre i szczerze polecam:
Paznokcie i tipsy żelowe, akrylowe oraz dekoracja tipsów, odnowa oraz produkty.
Głównie to chciałabym zobaczyć film jak to krok po kroku robi się takie pazurki, mam nadzieje że pomożecie :-)
Witam wszystkie nowe osóbki :)
Witam.
Mam na imie Sylwia. Szkolenie ukonczylam pod koniec sierpnia, czyli zaledwie dwa miesiace temu. Ucze sie. :D
Pozdrawiam wszystkich serdecznie :P
Witam serdecznie:)
Mam na imię Ewelina, mam 22lata.
W lipcu ukończyłam studia kosmetologie a kurs stylizacji paznokci robiłam w 2009roku.
Wieżę iż na tym właśnie forum dowiem się ciekawych rad od specjalistek:)
Pozdrawiam
Witamy nowe forumowiczki:kooffa:
Witamy wszystkie nowe osóbki i zachęcamy do udzielania się na forum :)
Witamy witamy :D