kurko i znów cudne dzieła
Printable View
kurko i znów cudne dzieła
swietnie nicolka, jak bede miala chwilke to ci wrzuce pare latwiejszych elementów na kartce malowanych. chyba wieczorkiem:)
Kurko ależ szalejesz no rewelacja :) Bardzo mi się podobają te Twoje zdobienia :)
Kurko kochana jesteś :) obiecuje, że będe malować i ćwiczyć :D a efektami bede się dzieliła :D
Kurko śliczne te twoje dzieła:love: ta czarna jest ślicznaaaaaa:love:
Dzika, na serio Twoje prace są przepiękne! Te kwiaty, ach!! :love: !
Aż mi szczena opada, ja nigdy nie bede tak umiec:( :szczena:
to trzeba ćwiczyc ! ;]
tu mój kubek.. byle jaki i w sumie nie jest mi przydatny ALE znalazłam sposób na smutek, zamułe i złość :)
nati piekny, piekny, jakie kolory, dlugopisy do neigo i na biurko!:skacze:
Natalia:wow: kiedy zaczynasz nimi handlować?? ja się piszę:*
Natalia ładny kubeczek:) ślicznie wychodzą ci te kwiatuszki:) Super!;):ok:
Kobietki mam pytanie odnosnie malowania akrylowymi farbkami :) mam dziewczyny chetne na malwanie ale na paznokciach naturalnych.. Malowalam kuzynce na lakierze.. wspaniale wyszlo ale nalozylam na wierzch UV gel ten w pedzelku. No i szok... kolory sie zlaly :( Czy ktoras wie czy mozna malowac na wierzch tylko bezbarwny lakier? Czy jest cos specjalnego.. Te klientki nie chca zelu, leczy tylko malowidla typu one stroke ... Blagam pomozcie :(
a ja nie wiem o co tu chodzi (naczy sie wiemale nie wiem...) poprostu uważam ze nie zasłużyłam..
dostałam od kury dzikiej-naszej gwiazdy łan storkowej super drewniany (z racji mojej upierdliwści kolczykowo-bransoletkowo-wisiorkowej) świecznik na świeczuszki zapachowe oczywiescie ołanstorkowany...
jest piękny... :love: kuro dziękuję jak nie wiem co.. całuje w kurzy kuper wręcz
http://images49.fotosik.pl/309/e5c258aa7dee38b3.jpg
http://images43.fotosik.pl/309/c26cb4514eb6819c.jpg
piekny ma ta kurka talenta no no
goopi woszczur, to za pedzle i w ogole za.. w ogole:love: na zdrowko:)
---------- Dodano o godzinie 18:15 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:12 ----------
milla-żel na lakier? Dziw, ze Ci nie odszedł taka całą skorupką:/: Bezbarwny jednak w takich wypadkach albo inny top coat zalatwia sprawe. Podejrzewam, ze lakier wszedl w reakcje z żelem i Ci sie porozmazywało. Albo tak jak mowi madzialenka, malowania byly za swieze, lakier byl za swiezy i to sprawilo, ze wyszla kupa. Nablyszczaj bezbarwnym, bo jak pazur ma byc naturalny to chyba lepiej tak.
kurcze ale ślicznie malujecie,ja próbowałam ale cos mi nie wychodzi :/:
iotka-ciwczyc trzeba cwiczyc,
karna - raz probowałam? Czy.. wiele razy próbowałam. Trzeba probowac bardzo duzo, a potem zaczyna wychodzic, a potem zachecone zaczynamy komponowac zeby fajnie sie kwiatki ukladaly, a potem.. malujemy w domu co tylko mamy. Widzisz sama,kolczyki, bransoletki, drzwi, kubki i inne przydasie.
Dziewczyny super malowanki, probowanki tyreningowe kwiatki.... naprawde tworzycie przepiekne malowanki,...:)
Kuro Kochana normalnie wymiatasz tak ze az slow brak....a te malowidla na swiecznikach powalaja.....naprawde chyle czola.... a jak koraliki??:D
wspaniałe wszystkie Wasze prace - jestem pod ogromnym wrażeniem :love:
nie wiem czy juz to gdzies bylo, ... jak cos to przeniescie gdzie trzeba;)
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ny2iSudfKG8&playnext_from=TL&videos=he1rtR qZ0wU&feature=recentf]YouTube - Nail Art by Liliya Sereditskaya (Rosa odorata)[/ame]
poprostu cuda ona robi....
Nie wiem moze mam złe pendzle :/: ale tak jak mowicie trzeba cwiczyc i cwiczyc,jak bede robic razem z tymi filmikami to moze wkoncu mi wyjdzie:/:
Stwierdzam i postanawiam w obecności świadków że jutro po powrocie z Malborka realuizuje powyższy filmik który dodała Unita;)
Pochwalę się co mi wyszło, ale pewnie wielkie nic;P ale będę uparcie trenować!
jak wrócą mi ptaszki podziękuję Ci Unitko za ten pożyteczny filmik;)
a czy zawsze trzeba tak jakby oczyszczac pędzelek zeby było mniej farbki?
moze daje za duzo farbki i dlatego mi nie wychodzi :/:
mi się wydaje że trzeba, ale to tylko moje wydawanie;D bo jak farbki nie "oszczędzisz" to z paznokcia będzie spływać lub będzie taki gruby kleksik. no tak mi się wydawa:P
Kuuuurko pięknyyyy ten świecznik :)
natalia super ten kubeczek :)
ale się za siebie wzięłam... i mój pierwszy malunek one stroke
Askar świetne;) Gratuluje pierwszy łan strołk i taki ładny:) Super!;)
Askar jak na pierwszy kwiatek to bomba!! Moje pierwsze to nie były podobne do kwiatkow :D
Madzia, Nikola, dziękuję za miłe słowa:przytul: wiem, że dużo pracy przede mną, ale się wezmę za siebie i może kiedyś dogonię te najzdolniejsze koleżanki :)
Askar ćwicz ćwicz ćwicz a dojdziesz do wprawy!;) ja jutro pomęczę moje farbki:D
ja tez sie musze wziac za malunki bo poprostu nie moge sie napatrzec tak ślicznie malujecie:P
Karna, mówię Ci, jak namalujesz coś co przypomni kształtem zamierzony efekt oszalejesz ze szczęścia! :D
ja też będe cwiczyć :)
jak tylko wyjdzie mi cos podobnego do kwiatka to juz bede cała happy:)
tylko się pochwal!! :)
pewnie ze sie pochwale ale dopiero jak mi wyjdzie :P
Moje hyy zapalniczka , inspiracja wiadoma ;]
o kurde plushak ale śliczne :)
boska plushaku :)
Plusz jak bym chciala taka zapalajke :] zrobisz mi ? :P :)
sliczna, piekna...aj te kwiaty :)