witam serdecznie:)
Printable View
witam serdecznie:)
Witam Wszystkich:) Jeszcze nie bardzo wiem jak się "poruszać" po forum, ale myślę, że lada moment się odnajdę :) Pozdrawiam Monika
Witam Wszystkich i dziekuje za zaproszenie na forum :)
Witam wszystkich i dziękuję za zaproszenie!
hej dziewczynki
ja zajmuje się pazurkami tylko na własne potrzeby ale za to poświęcam im każda wolna chwile:) i mam nadzieje we nauczę się wiele od was:):*
Witam Was:)
mam na imie Iwona,ciesze sie ,ze zostalam przez Was zaproszona:skacze:.Pazurkami zajmuje sie od niedawna i jest to moje wielkie hobby. Niestety nie mam ukonczonyh zadnych kursow,jestem samoukiem,ale mysle ze z czasem bedzie mi to wychodzi coraz lepiej:ok:.Pozdrawiam wszystkich:papa:
Witam:)) Ja nazywam się Sandra i mam 17 lat :)
Paznokciami zajmuje się od 3 lat- na początku malowałam lakierami, a od niecałego roku zaczęłam bawić się żelami i tipsami:)
Wiąż brakuje mi 100% umiejętności zakładania tipsów dlatego mam nadzieje, że tu czegoś się nauczę :)
Pozdrawiam:):*
Witam wszystkich!!!!!
Paznokcie to moja najwieksza pasja niedawno ukonczyłam kurs i juz chciałabym robic paznokietki jak profesjonalistka ale nie zawsze jest tak jak bysmy chcieli to wymaga jednak czasu:))
Witam wszystkich-gia
Witam pięknie. Zalogowałam się właśnie na tym forum i myślę,że będę tu często zaglądać. Żadna ze mnie stylistka paznokci, ot po prostu od męża dostałam zestaw do samodzielnego robienia pazurków i się będę uczyć.
Świetnie trafiłaś .. :ok:
Witam i dziękuję za zaproszenie
Mam na imię Marzena ,mam dwie córki 5 i 11 letnią oraz kochającego męża ,paznokciami zajn-muje się dla przyjemności ,myśle że znajde tu pokrewne dusze .Pozdrawiam
Czesc mam na imie Anka ,paznokciami zajmuje sie dwa lata.Ciagle ucze sie czegos nowego.
witam wszystkie wielbicielki pięknych dłoni:papa:
Hej :) Jestem Magda,mam 23 lata. Studiuję i pracuję :) Paznokciami zajmuję się od ok listopada 2007 (wtedy ukończyłam kurs :) ) Zrobiłam jeszcze 2 szkolenia i ciągle pracuję nad idealną linią uśmiechu :) Pozdrawiam wszystkich :*
Witam serdecznie.Pazurki robie od trzech miesiecy.Jestem po kursie ,ale jeszcze bardzo daleko w lesie.Byc moze dowiem sie czegos wiecej od was,bo jak dla mnie ten kurs byl bardzo ubogi w wiadomosci.
Cześć. Stylizacja paznokci zajmuje sie od roku. Nie wykonuje tego zawodowo. jestem samoukiem;)
Ciesze się,żę dołączyłam do Was!
witam wszystkich,Magda lat 33,wielkopolska -paznokietki robie sobie ale mam nadzieje ze w miłym gronie naucze sie ciekawych wzorkow i dbania lepiej o paznokcie od stylistek,pozdrawiam serdecznie:)
witaj Magda:*
Witam wszystkich jestem Magda i zostałam zaproszona hmmm, ale szczerze mówiąc nie wiem jeszcze za bardzo co i jak tu się odbywa hehe więc z góry przepraszam za śmieszne pytania skierowane w razie problem :)
Witam serdecznie, buziaki
Witamy serdecznie !!
:)witam! mam na imie Marzena 35 lat,mam 2 corki 13 i 18 lat.Stylizacja zajmuje sie od lat i sluze pomoca;)Załącznik 307
Witam cieplutko Wszystkich:macham:
Mieszkam w Bartoszycach, gdzie co 100 metrów jest jakieś studio pazurków a ja robię pazurki sobie w domciu i czasem dla znajomych. Jestem początkująca ale dążę do doskonałości, kiedyś się wybiorę na jakiś kurs pazurkowy ;) póki co to sama próbuję różnych metod.
Pozdrawiam:papa::papa: