wszystko fajnie ale jak za pomoca duala zrobic frencha?
Printable View
wszystko fajnie ale jak za pomoca duala zrobic frencha?
oczywiscie najłatwiej za pomoca tipsów. jednak jest metoda tylko akrylem wyzej jest filmik z tym jak to zrobic jak i odsyłam do tematu: http://forum.wzorki.info/sprzet-do-p...krylu-d-2.html tam tez jest kilka filmików. Najpierw okreslamy mniejwiecej długosc pazurka i nakładamy na 'koncówkę' kształtki biały akryl formujemy usmiech czekamy az wyschnie, nastepnie kamuflaz, równiez czekamy do wyschniecia i na koniec przezroczysty wtedy przyciskamy do pazurka i siup! gotowe :)
chyba jakiś admin powinien przenieść te posty do tematu o dualu ale dzisiaj nie chce mi się
skrobcie tutaj dalej :D
bera0 :ok:
Ciekawe to,moze kiedys dam sie skusic
musze zakupic dualki ... mysle ze to bedzie dobry start dla moich akrylowych pazurkow :)
to ja dodam swoje
mala prześliczne są te 2 z paseczkami jak zebra :)
A mnie się podobają i jedne, i drugie. Fajniutkie!!
ja jakos nie jestem przkonana do duali podoba mi się jedynie skrócony czas pracy przy tej metodzie to wszystko
:love: Pysia jak zwykle przepięknie :love:
mała mi się podobają zawsze twoje prace :) już tak myślałam na fforum Asi b ;)
---------- Dodano o godzinie 22:06 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:06 ----------
Pysia jak zawsze cudeńka ;)
To może ja też wrzucę jakieś moje pazurki:P
ilonia123 ślicznie wyglądają :)
Załącznik 2569Załącznik 2570tips french, czarne piegi,biało zielonkawy brokat.....i jak????:tuptup:
Ja bym go jeszcze troszkę zwęziła i bardziej wypiłowała na kształt szpicka. I co najważniejsze użyłabym kamuflaża jeśli to nie jest biały tips :D
Mi się one widzą,a jak bym miała coś zmienić to bym zrobiła większy usmiech...Goniu masz może zdjęcie całych łapek czy to samotniaczek???:):)
ilonia ja bym uśmiechneła troche frencha bo wzorek bardzo ładny a i widze ze płytka długato szkoda ja tak optycznie skracać
---------- Dodano o godzinie 23:23 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:19 ----------
Gonia pazur jest spoko zwezic sie nie da bo szeroka płytka chyba uśmiech tez jest w porzadku tylko użyj covera na nastepny raz bedzie o niebo lepiej :D
zmieniłam tamten wzorek i teraz mam takie.....Załącznik 2654Załącznik 2655Załącznik 2656Załącznik 2657:wstydek::wstydek::wstydek::wstydek::wstydek:
:]:]:]:]:]:]:]
GONIA22 gdybyś użyła covera było by super bo w taki sposób jak jest na fotkach bardzo zmniejszyłaś naturalną płytkę, kształt tych pazurków mi się podoba (sorki że przerobiłam lekko twoją fotkę) ale zobacz jak mogło by wyglądać gdybyś zastosowała cover
brawo dla iwy za kreatywnośc
goniu iwa ma racje,
a jesli nie uzywwasz covera to skróć frencha bo jest stosunkowo za długi do krótkiego łozyska
Tez bym zrobiła frencha niżej ;]
Iwo nie ma to jak lekcja poglądowa ;]