-
Odp: Stylizacja witrazowa...:)eksperymenty
no efekt powalający, allepaznokcie też wprowadziło żele witrażowe do oferty. no ale mieszanie fajniejsze, to taka radocha jak z masą perłową:) można mieć mnóstwo kolorów, których często nie da się znaleźć w ofertach sprzedawców.
-
Cytat:
Napisał
agulusia
wydaje mi sie ze z zelem te kolory sa jakies bardziej przejzyste, czystsze i ostrzejsze
porownanie dam
obie lapki robione ta sama farbka karminowa czerwienia tylko w jednej jest barwiony liquid a w drugiej zel.
zel barwiony to pipki a liquid kwadraty
efekt naprawdę świetny ,no i róznica bardzo duza :]
-
-
a ja barwie zel najzwyklejszymi pisakami:Ptak tak takimi z papierniczego za 5 zl:Ptak naprawde zeby uzyskac sloiczek takiego zelu potrzebujemy tylko kilku kropel wiec po co kupowac cala butle farbki do szkla:] wyciagam wklad wyciskam pare kropel i gotowe:)robilam juz kilka setow i nic sie z pazurkami nie dzieje.kiedys kupilam transparentne zele od pepoo nails ale kolory byly blade mdle:/:dolalam 2 krople z pisaka i odrazu inaczej jak sie skonczyly to juz normalnie do zelu clear wcisnelam :D tyle ze lepiej wlewac je do gesciocha bo krople troche rozrzedzaja zel;)
-
ja próbowałam z farbkami witrarzowimy :ok:i można super efekty uzyskać to nie tylko dodając do :Dliguiku np; po skończeniu budowy paznokcia robi się kleksy fajna mozaika wychodzi tylko jest wada bo za długo:( farbka schnie
-
ja tez dodaje farbki witrazowe do liquidu i uwielbiam efekt .mam kilka zdiec w galeri,moje klientki bardzo lubia takie paznokcie ,bo "sa inne" i naprawde pieknie to wyglada,reka jest zawsze taka lekka.
-
Cytat:
Napisał
anoosia
Anoosiu, możesz nam pokazać jakąś pracę zrobioną taką metodą??
-
ja dziś zrobiłam żel pomieszany z farbką witrażową na fotkach efekt jeszcze nie wiem jak na pazurku jak wypróbuje to też dam fotki :]jeszcze widać w nim bąbelki powietrza ale jest świeżo wyprodukowany :cwaniak2:
-
mrrrrr Elu świetny kolorek :)
-
Świetny kolor :slina: pewnie będzie się cudnie prezentował na pazurach, Elu czekamy na próbe na pazurku:)
-
Muszę wypróbować sposób Anoosi:) Choć te Marabu drogie też nie są... a ta karminowa czerwień :love:
-
jednak musiałam dodać do żelu jeszcze dwie krople farbki bo był na pazurku za blady:/:jak dla mnie :P dodałam jeszcze dwie krople farbki i efekt jest na tipsie ;)
-
-
elaxx faktycznie na tipsie kolor jest o wiele ładniejszy :)
efekt świetny :ok:
-
Cytat:
Napisał
dudejla
Anoosiu, możesz nam pokazać jakąś pracę zrobioną taką metodą??
jasne:)
najpierw dla porownania pierwsze to pazurki robione kolorowymi transparentnymi zelami od pepoo nails a nastepne juz "pisakowe";)
w ostatnich tylko fiolet jest transparentny ,czarny juz normalny;)
-
:wow: jak zrobiłaś tego 3 pazurka ? cudo !!
-
:)dzieki:kwiatek: a to tipsy geometric ale skrocone;) Tipsy GEOMETRIC clear - 20szt. NOWOŚĆ!!!! :: dobrarada
-
Anoosia super pazurki :D na warsztatach nie dam ci spokoju musisz mnie tego wszystkiego nauczyć:woot:
-
Anoosiu booooskie :love: a te turkusiki - napatrzeć się na nie nie mogę :wow:
-
Anoosia swietne eksperymenty :) wpadly mi w oko pomaranczki i turkusikowo-zolte, sa cudne :) choc i edwardy tez niczego sobie :)
-
a ja do witrażowych pazurków używam żelli clear z alle paznokci :D nie musze bawic sie w proporcja, w mieszanie i inne eksperymenty :D no i wiem ze jak zrobie nim pazurki to wsio sie bedzie trzymac :Dotwieram pojemniczek i mam gotowy żelik :D konsystencja gesta, super sie poziomuje i mozna nim od razu budowac na formie :D polecam :D
a tu dowody :D
-
Anoosia- koniecznie musisz zdradzić jak zrobiłaś paznokcie na drugim zdjęciu- te w kolorze oceanu !! :) Są NIESAMOWITE!! :woot::woot::woot: Chodzi mi głównie o ten efekt popękanego szkła. W ogóle to było by super zobaczyć tą stylizacjię w step by step...:rolleyes:
-
Anika wydaje mi sie że anoosia zatopiła tam liscia ;) tez te mi się podobają i ten kolorek:rolleyes:
-
dziekuje baardzo dziewczyny:skacze: :przytul: Anika tak to tylko zwykly lisc zatopiony nic wiecej tam nie ma-lisc i zel "pisakowy"blekitny no i troche brokatu na usmiechu ,na to kwiatki akrylowe:) i wsio;)
-
anoosia piękne ,aż mnie zatkało :o