ja dzisiaj rozmawiałam i ani na tak ani na nie;P zależy czy będzie miał w tym czasie egzaminy:(
Printable View
ja dzisiaj rozmawiałam i ani na tak ani na nie;P zależy czy będzie miał w tym czasie egzaminy:(
dziewczyny ale się napaliłam!!!! Dzisiaj przedyskutuje to z mężem ;) Jak może mi któraś napisać na pw po ile się składamy to będę wdzięczna , no i ile za domek ;) Zastosuje na męża chwyt Zizi hi hi hi
Chanti jedz!!:* może mi też sie uda:) byśmy sie wszystkie poznały:) 80 zł koszt a za nocke to właśnie nie wiem, bo też bym chciała przenocować jak już
Ziziu a wymyśliłaś coś z tymi dyplomikami? :) I jeszcze takie pytanie, jakbym jechała autem od Tychów jakąś dwupasmówką to daleko mam do dworca jak już wjadę do Bielska?
dziewczyny ja bede autobuskiem o 8:55 w Bielsku :) no chyba że ktoś sie zlituje i mnie podwiezie :D
a może zaczniemy to szkolenie od piątku?? :D
dziewczynki jak ja sie ciesze że przyjedziecie :kooffa:
Boże!!!,jak ja bym chciała tam pojechać,ale nie mogę,muszę opiekować się chorą leżącą w łóżku,ale będę z wami całym sercem:))
Miminka musisz być bo się popłacze !!! ;(
no z tym piątkiem to całkiem fajny pomysł bo ja prawdopodobnie już będę :D oj niech ten czas szybciej leci!!
plushaczku mam nadzieje, że wszystko wypali:*:*:* ale nie chce się za bardzo napalać żeby sie potem nie rozczarować:(
oj jak ja was kocham. za to że jesteście i w ogóle. jesteś cie boskie i jedyne w swoim rodzaju.:*:*:*
nawzajem Ziz:*:* dzięki wielkie dla KamisQa bo bez niego by to forum nie powstało:master::master::master:
Ciesze się, że was poznałam a jak by mi się udało poznać Was na żywo to już w ogóle było by extra !!!!!!
Zamówiłam sobie dwa mniejsze kuferki i miała się w nich lampa mieścic.. Przyszły i okazało się, że się nie mieści ;( Ziziu czy mogłabym nie brać lampy? Czy jest możliwość korzystania od kogoś? Bo nawet nie wiem w co miałabym ją spakować :(
nie musisz brać. madzialena przywiezie dwie lampki:*:*:*:*
Hej Dziewczyny :) Czy kiedyś jeszcze będziecie organizować coś takiego? Bardzo chętnie bym się przyłączyła ale akurat 26 nie mogę. A tak w ogóle to tacy niezbyt znani użytkownicy tego forum (jak Ja) są mile widziani na takich spotkaniach ? :)
kochana trudno w tej chwili ci kol wiek powiedzieć.a wszyscy są mile widziani z naszego forum. po to jest to organizowane.:*:*:*
ale fajne szkolonko się szykuje :) Ale nie dla mnie buuu.... :( Ja 23.09 wylatuję do Londynu buuu......;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
Chanti mile widziana i wszystkie inne dziewczyny...:):):)
a Ja rowniez juz bede w piatek w Bielsku wiec juz w piatek bedzie mozna cos poszalec...;)oczywiscie z pazurkami...:)
ale super. to dziewczynki podajcie mi na pw lub gg o której kto będzie. żebym wiedziała i sie przyszykowała.
---------- Dodano o godzinie 16:08 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:03 ----------
dziewczynki kochane domek jest wynajęty od piatku do niedzieli. myśle że to was bardzo ucieszy.:skacze::skacze::skacze::skacze:
i to jeszcze jak!! :skacze: :skacze:
no musze sie przyznac ze wam zazdroszcze spotkanka ;(, bawcie sie dobrze !!!
Jejku jak ja wam zazdroszczę :) Bawcie się dobrze i zróbcie duuużo foteczek ;)
ha. wiedziałam że niektóre będą się cieszyć jak by ser poczuły. dzidzia ty weź sobie coś na uspokojenie. bardzo cie proszę. bo ja chce żebyś tu do mnie dotarła w jednym kawałku.:skacze::skacze::skacze::skacze: