Ja używam clear , na pewno skuteczniejszy dla mnie niż inne szampony z nizoralem włącznie, głowa nie sfędzi, nic się nie sypie
Printable View
Ja używam clear , na pewno skuteczniejszy dla mnie niż inne szampony z nizoralem włącznie, głowa nie sfędzi, nic się nie sypie
ja wyslalam oswiadczenie i mialam ankirty z tytoniem i alkoholem.. i podobno mam miec z nivea paczke..a jak tam u was z zaproszeniami do kampan ze streetcom??
---------- Dodano o godzinie 11:54 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:53 ----------
a co do szamponu clear to znam go z reklam ale nie probowalam.. bo dl;a moich wlosow jest najlepszy dove..:P
ja cały czas zapominam o wysłaniu oświadczenia:glupek:
a wyslalas to oswiadczenie?
już chyba z pół roku temu, niby mam już aktywne konto, ale nic się na nim nie dzieje
Ja też czekam,aż mnie wreszcie do czegoś wezmą :)
tez uzywam clear,to najlepszy szampon jaki uzywalam
ja byłąm tylko w jednej kampanii i nic:( do niczego mnie nie biora
ja tez w jednek,zcekam na kolejne
miejmy nadzieje ze do czegos sie załapiemy
dostałam dziś potwierdzenie udziału w kampanii kopiko:D bedzie to kawka 3w1
a mnie zaproszono do kampani papierosów vouge:good:
mnie też, ale na razie nie potwierdzili wysyłki, tylko adres potwierdziłam:) czyli jeszcze nic nei wiadomo (pytałam się ich kiedyś, potwierdzenie adresu to jakby gotowość do kampani, ale nei ma gwarancji że cie wezmą) i wypełnialam dzis ankiete fast food
ja dzisiaj dostałam taką propozycję z Dove od użytkowniczki naszego forum... Miałabym testowac antyperspirant ale nie wiem... podjąć się tego ???
dostałam paczuszkę ambasadora z kawy kopiko 3in1 java coffee z brązowym cukrem. :-)
Dziewczyny możecie mi napisać co sądzicie o kopiko, a może któraś z was próbowała tej kawki? Proszę o opinie :-)
a co do antyperspirantu, ja bym próbowała tylko jak już dostaniesz to maźnij gdzieś na niewielkiej powierzchni ciała, żeby się upewnić czy nie uczula! a nóż okaże się antyperspirantemcud!
ja tez dostałam, tu fotki:
Załącznik 17461 Załącznik 17462
jeszcze nie probowałam, kawka jest słodzona brązowym cukrem. a dostałam zaraz po śniadanku, więc spróbuję za kilka godzin:D
znacie?
asiu ja wypróbowałam zaraz jak tylko przyszła paczka i mogę się wypowiedzieć, a więc: kawka jest bardzo dobra, trochę smakuje jak kakao a pachnie jak gorąca czekolada, aż chce się wypić! nie za słodka (nie lubię mocno słodzonej kawy) ale też nie gorzka, zaleta to duże opakowanie te 21g to jest naprawdę sporo w porównaniu z tymi standardowymi 3in1 i szczerze mogę polecić! czekam na Twoje relacje :-)
a ja właśnie dostałam ten antyperspirant
dziewczyny testujecie już ten Dove??? bo też wysłałam adres... o co z tym dokładnie chodzi?:)
Nie czekam na przesyłkę...
Należy podać, co chcesz kulkę, sztyft czy aerozol. Potem musisz przez pięć dni testować i napisać jakie jest Twoje zdanie orza wypełnic test zadany na ten temap. Jednym słowem to PIKUŚ ;)
no spoko własnie dostałam maila od Pani że kulka bedzie do mnie wysłana.... zobaczymy:)
ja tez dostałam tego maila z Dove ale z wrodzonej nieufności napisałam do dove czy maja taki program itd...:D jak któraś dostanie tą kulkę Dove to niech krzyczy:]