ela ja mam ten drugi i jestem zadowolona:D
Printable View
ela ja mam ten drugi i jestem zadowolona:D
elaxx76 kupując pochłaniacz kieruj się ilością Watów im więcej Wat, tym lepiej będzie "wciągał" ;)
z tych dwóch na pewno lepszy pierwszy, bo 14W, to trochę mało wg mnie
najlepiej, żeby miał tak 30-35W :)
A ja kupiłam sobie już inny :D z trzema wiatrakami bo podobno lepszy z trzema no i po użyciu mogę stwierdzić, że faktycznie lepszy od tego z jednym wiatrakiem :D
Teraz mam taki, kolor złoty... POCHŁANIACZ PYŁU NAJLEPSZA WYDAJNOŚĆ + PREZENT (1284642064) - Aukcje internetowe Allegro
nio wygląda bardzo ładnie
kachna czyli z tego z jednym wiatrakiem nie byłas zadowolona ??:huh: bo ja cały czas męcze sie z wyborem i nie wiem który i gdzie kupić :placz:
Asiu sprawdzilas ile twój ma dokładnie watt jesteś z niego zadowolona?? :) dasz linka u którego sprzedawcy kupiłaś?? :*
dziewczyny a mozecie mi cos powiedziec o pochlaniaczach do wbudowania w stol??
Maja niektore jakies filtry zamiast worka??
tak slyszalam:/:
Czy sa lepsze bo z tych z workiem to z pod stolu pyl wypada a te z filtrem to mozna wyproznic pojemnik.
A na stol to tez widzialam taki z filtrem.
Moze ktoras wie cos wiecej na ten temat???
Ja o takich do stołu tylko słyszałam, osobiście na Boże Narodzenie dostałam w prezencie swój pierwszy pochłaniacz i jestem póki co z niego zadowolona, jak na moje amatorskie potrzeby w zupełności wystarcza, a wygląda tak
bo ja mam taki z jednym wiatrakie i troche slaby(nie wiem nawet ile ma mocy),
Troche sie naszukalam i wlasnie wyczytalam o tych co juz wczesniej pisalam.
Piszcie prosze jak cos o nich wiecie:]
luska102
Ja osobiście mam pochłaniacz z dwoma wiatrakami z allegro z workiem.
(POCHłANIACZ PYłU (PL2)92X92mm Wydajny i cichy FV (1391248325) - Aukcje internetowe Allegro) jest wygodnie bo pochłaniacz od razu służy jako podpórka, jest cichy i worki są wielokrotnego użytku, nic sie przez nie nie wysypuje.
A co do pochałnaicza w stole, ja osobicie nie chciałabym żeby mi cos w stole pomeidzy nogami potem spod spodu wisiało. Zreszta moja koleżanka w salonie pracowała na takim to cały czas musiała podciągać rękę klientki żeby trzymała ją nad pochłaniaczem.
A te z filtrem na pewno są droższe, a wymiana filtra również droższa niż dokupienie worka.
Zgadzam się z Xjotkax że te pochłaniacze, są zarówno funkcjonalne ponieważ ekstra pochłaniają pył oraz praktyczne bo służą jako podpórka pod rękę :ok:
jak juz pisalam mam pochlaniacz z jednym wiatrakiem i nie jestem zadowolona,byc moze jest za slaby i z worka tez wydobywa sie pylek gdy podnosze lub gdy przesowam pochlaniacz.chciala kupic cos lepszego,Dziekuje za rady!!:przytul:
nie jestem pewna ale ok 15 Watt
pewnie zaslaby:(,tak myslala.
chce kupic jakis lepszy i dlatego sie tak wypytuje.
Dzisiaj znalazlam taki fajny z filtrem ipojemnikiem na kurz ktory mozna umyc i ma 20 watt to pewnie tez slaby.
Nie bede oszczedzac na kasie,chce poprostu konkretny pochlaniacz nie koniecznie do wbudowania.
Dziewczynki a ile tak mniej więcej kosztują teraz takie pochłaniacze?
W ogóle może to głupio zabrzmi,ale czy one są strasznie hałaśliwe?
nie są hałaśliwe, słychać tylko lekki szum jak wiatr ale to dopiero po czasie jak się trochę pyłu osadzi na wiatraczkach ;) a cena do 150 zl z przesyłką;)
Mój tez kosztował w granicach 150zł z wysyłką, jak dobrze poszukasz to możesz kupić za jakieś 119 zł + wysyłka, tylko trzeba pogrzebać trochę na allegro :P Ja miałam łatwiej bo dostałam pochłaniacz pod choinkę od rodziców narzeczonego :D
czyli trzeba się dobrze rozejrzeć, może uda się jakąś perełkę wynaleźć ;-)
dzięki dziewczyny!
no,kupilam:)
Nazywa sie Carrera III High Edition.
Mam nadzieje ze sie sprawdzi,jest bardzo mocny(60W) i trzy otwory wentylacyjne jeden z filtrem.
Jak go wyprobuje to dam znac..
ja mam taki
http://img216.imageshack.us/img216/666/40xk0.jpg
i jestem zadowolona ale maqm go juz troszke i chyba się wysłużył
Hej ,ja kupiłam pochłaniacz 20W,zobaczymy co to będzie jak zacznę go używać...teraz czekam na przesyłkę.
juz wytestowalam i super wciaga,widac jak pyl wpada prosto do otworu
i juz wiecej nie bede miec bialego stolu jak z tym poprzednim.
Ten ma 60W i 480m3/h ,troszke glosniejszy ale jest ok.
luska102 fajnie wygląda - a jaka cena i gdzie można kupić?
mój się jednak sypie :/
Luska takiego jeszcze nie widziałam - fajny :ok:
Widzialam za 400€ ale mi sie udalo za 243€ dostac w tym sklepie;
http://www.beverlynails.de/shop/prod...I-High-Edition
luska102 no to cena powalająca na kolana :O