Boziu te różowe Flory mnie powaliły po prostu !!
Natalia łądniusio i ten motylek :D
Boziu te różowe Flory mnie powaliły po prostu !!
Natalia łądniusio i ten motylek :D
dziękuje .. :wstydek:
ja dzisiaj wymyśliłam coś takiego ... niestety mój aparat robi kiepskie zdjęcia :( albo ja po prostu robić zdjęć nie umiem ... :/
śliczny ten wzorek :)
bardzo dziękuję :) ...
Sliczniutki ten wzoreczek :)
I ja dodam troche swoich :P Pieknosci to moze nie sa ale ..... ten jeden to robilam po ciemku hehe na grilu...co widac :P hihi
no ładne , mi sie najbardziej podoba en na drugim obrazku w prawym gornym rogu :skacze:
tak mi tez i jeszcze tez różowo pomarańczowo żółty :skacze: bo kolorowy !! :]
Przepiękne te wzorki!!!:)
śliczniutkie
dziekuje Wam bardzo :) :*
ja wlasnie koncze swoje pierwsze edzie pozniej moze wrzuce fotki :skacze:
o ja też się nie mogę doczekać:)
nikol aż nie moge się doczekać
nigdy nie cwiczylam na tipsch.od razu na klientkach,nie mam wlasciwie zcasu na jakiekolwiek cwiczenia bo caly zcas jestem z maluszkiem:Dale wasze fajne,podoba mi sie ten z rozowymi kwiatkami,przezroczysty i czerwone kwiaty tez fajny,gdzies widzialam takie pazurki tylko kwiatki z akrylu i nic wiecej efekt bombowy:good:
nie dziwie sie .. ja tez mam mało co czasu.. chyba ze maksymalnie mi sie nudzi i nie mam co ze soba zrobic.. ale to rzadko sie zdarza...
ja jak mam natchnienie to zostawiam wszystko i się bawie w malowanie pazurków :)
A to i ja się pochwale ;P To prezentacyjne, salonowe niektóre troche starsze niektóre młodsze ;P
bardzo podoba mi się na 1 fotce drugi, kwiat + koronka :) ale moim zdaniem w porównaniu do twoich prac na pazurkach to to jest nic:)
Dziękuje Ci bardzo za miłe słowa, ale robię jeszcze wiele błędów, wiele nauki i czasu przedemna zanim dojdę do takiej perfekcji jak Wy :) Ale dzięki takim słowom mam wiare, ze sobie poradze :* Dziękuje :*
co ty mówisz, robisz prześliczne pazury
ojjj Asiu naprawde :p Czasami np mi łopatki wychodzą :P Albo nie bardzo jeszcze potrafię operować coverem przy frenchach (nie potrafię ładnie uśmiechnąć)... noi długo robie te pazury :( Bo przy samym frenchu mi ze 2 godz schodzi a przy zdobieniach z 2,5 a nawet do 3 :( Pewnie z czasem będę robić szybciej no ale póki co to się tak ślimacze :P
Dziewczyny,może któraś mi powie jakich koronek uzywacie do wtopień w żel/?bo te z pasmanterii są bardzo grube:/:
Monia ja kupuje w pasmanterii właśnie, tylko poproś Panią o cieniutką do wtapiania :) Ja też się troche nachodziłam zanim znalazłam pasmanterie gdzie dostałam taką koronke ;P