a jaka to firma Jade?
---------- Dodano o godzinie 09:21 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:20 ----------
chyba musze sweetke zlapac i podpytac
Printable View
a jaka to firma Jade?
---------- Dodano o godzinie 09:21 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:20 ----------
chyba musze sweetke zlapac i podpytac
Tutaj wszystko jest od naszej kolezanki:)
http://forum.wzorki.info/sprzedawcy-...ity-nails.html
rowniez polecam mam zele i akryle, jestem bardzo zadowolona
Ja mam Golden nails, Sun Flower, i kilka od dobrej rady -kolorowe
ja pracuje na Sf. do tej pory byłam bardzo zadowolona. kamuflaż wychwalałam. ten który dostałam teraz wcale nie kryje!!!;(uwielbiam żel nylonowy jest bardzo wytrzymały i BB tez dobry ale troszkę ze rzadki.żel biały budujący tez jest troszkę za rzadki ale już się przyzwyczaiłam. jako nabłyszczający silikonowy ale bardzo mało pazurki się świecą. fajne są kryształek,kruszony lód, perła róż i mleczny róż. można ich używać jako żele wykończeniowe lub też budujące:good:
Witam, ja pracuję na żelikach silcare, według mnie są ok, przedtem skusiłam się na allegro na nail-design, ale to była masakra, neo-nails, też mi nie pasowały, mam koleżankę, której robiłam pazurki i za każdym razem odpadały jej, jak przeszłam na silcare nie mam tego problemu, teraz robię jej tylko odnowę i jest super :)
ja rowniez uwazam ze naildesign to masakra, sa miekkie jak guma po utwardzeniu i schodza platami
Ja wczesniej pracowalam na SF nie narzekalam ale teraz pracuje na SPN i PB i sa na prawde suuuper!!!! Pracuje sie rewelacyjnie swietnie sie opracowuje no i w ogole same pozytywy!
aja mam pytanie czy tego żelu Żel jednofazowy nylonowy z Sunflower używa się normalnie na tipsy i formy?I czy go polecacie?
ja pisalam juz wczesniej ze nie polecam,zolknie i zapowietzra sie
a co sądzicie o tym zestawie???? Sunflower, paznokcie, tipsy, sztuczne, akryl, akrylowe, zel, żel, manicure, porcelana termiczna, porcelana, jednofazowy, jednofazowe, tips, sunflower szczecin, porcelana uv, żel uv, paznokcie, ozdoby
albo ten?? Sunflower, paznokcie, tipsy, sztuczne, akryl, akrylowe, zel, żel, manicure, porcelana termiczna, porcelana, jednofazowy, jednofazowe, tips, sunflower szczecin, porcelana uv, żel uv, paznokcie, ozdoby
Ja tam bym ten kupiła ;P
ZESTAW ŻELOWY SUN FLOWER (699419116) - Aukcje internetowe Allegro
A nie, już go mam :D
no tez juz mam ale potrzebny mi jakis jeden wiekszy zel:D
to wejdz na stronke sun flower i kup jeden wiekszy:D
szpila i jak ci sie pracowało??kasiasssss zabawne:P
Ja pracuje na SPN... rewelacja... budujące świetne, coverek jeszcze lepszy no i nabłyszczacz również... nie spotkałam drugiego takiego ... :good:
Co myślicie o żelach EM- Nail- Design???
misiekjoanna no prosze jak pieknie sobie poradzilas.....jesli chodzi o naildesign to odradzam naprawde, te zele to porazka, sa miekkie i schodza juz podczas opracowywania paznokcia calymi platami, mialam i wiem co mowie
Kobietki czy w ofercie allepaznokcie lub dobrejrady znajdę żel clear o konsystencji "galaretki"?
Dudejla Jeśli chodzi o galaretki to jeśli się nie upierasz przy allepaznokcie i dobra rada, to ja osobiście polecam Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna ja jestem zadowolona :)