Agulus, wszyscy wiemy jak sie to twoje funkcjonowanie skonczylo:Dzart oczywiscie
Printable View
czy tylko na formie przedłużone pazurki mają być czy też tips wchodzi w gre?:P
no ja wczoraj zrobilam pazury :D tylko czekam za kumpela zeby zdjecia porobic bo wczoraj czasu nie bylo ;P
musze znalesc krok po kroku szpickow bo nigdy nie robilam a konkurik mnie kusi diablo ciekawy
Boję się, że za mój projekt zostanę zbanowana, albo usuną nam forum:P
aż tak niegrzeczny?:):)
Kochane to robicie pazurki na przedłużce czy na samej formie? Bo ja już nie wiem jakie można :(
Ech.. ja jednego szpica na sztuczniaku 2 godziny dziergam.. chyba urlop z pracy wezmę zeby 5 paluchów ulepic:D
mozna i takie i takie tylko żebyś umiała w nich coś więcej zrobić niż samo zdjęcie.... widzę że macie duże problemy co do długości. róbcie jakie chcecie
Ja bym umiała sobie poradzić, ale niektórzy nie, więc dlatego pytam, bo nie chciałabym aby ktoś je uznał za nieużytkowe :(
Gdzie tu poszukac inspiracji? Taki fajowy konkursik. Zrobilam w zyciu jednego szpicka na swoim kciuczku. Wyglada na to, ze trzeba bedzie sie przylozyc i sprobowac na calej lapce.
ja tam z długością poszaleć nie będę mogła bo szkoła ;/ najwyzej później spiłuję na kwadraty, ale wtedy taie ładne nie będą ;P może zrobie edzie... albo nie... za duzo roboty :P
ja takie paznokcie które zrobiłam teraz to pierwszy raz takie mam i taką długość...
a zrobiłaś na samej formie czy z przedłużką?
kurde ja jakos ostatnio nie mma glowy do wymyslania ale postram sie cos wydziergac
ja zrobiłam na tipsie:)
hehehe ale na całym
ja juz pomysl mam:P tylko bede musiala na szpicach go zrobic bo na edziach efektu nie bedzie:/:
Szpila a modelki nie masz na takie pazuraski długie??
kuurde ciężko z tymi modelkami nie dość,żę pazurki za darmola to jeszcze wybrzydzają z kształtem ;]
oj tak modelki upierdliwe, pazurki za darmo a tak wymyślają że szkoda gadać, albo nie chcą albo nie zgadzają się na kształt albo jeszcze coś innego, normalnie masakra
ja już mam pomysł:skacze: czekam tylko na żeliki od Samaron, żeby pomysł zrealizować;)
ja niestety nie mam modela
jakby co zawsze można na sobie. mi się pomysł dopiero majaczy jeszcze nie mam wykończenia, ale za to wiem jaką fotkę zrobię:)