piekne te wasze bombeczki i inne arcydzieła;] a moj salon w tym roku wygląda... tak:D
Printable View
piekne te wasze bombeczki i inne arcydzieła;] a moj salon w tym roku wygląda... tak:D
Rudzielcu kochany ale ja ci zazdroszczę! :( Ja też chce kominek :placz: :placz:
Tosiaczek;) dziekuje;) ja mam w domu dwa takie same kominki;)i oczywiscie nigdy nawet nikt w nich nie rozpalał...a szkoda;) trzeba pilnowac, zeby dzieciak mi nie posciagał bo sie czai na to:D
Rudzilcu pilnuj pilnuj :) A nie ma za co dziękować mi się podoba i tyle! Ale ten kominek a nawet dwa jejj :placz: :placz: :placz:
piękny kominek :)
powiedzcie mi skarby bo nie przeryłam całego tematu,jest gdzies instrukcja do tych bombek ? są super ,zmierzyłabym się z tym :)
są są, w zeszłym roku była podana instrukcja :D
wystarczyłoby sie cofnąć tylko 2 strony ;) Tusia wstawiła instrukcje
I jeszcze jestem w trakcie robienia choinki z makaronu.. wczoraj poprzyklejałam, dzis pomalowałam i tylko przyozdobic i moze polakierowac..
dzięki za info.znalazłam,jakos wczesniej przeoczyłam ten post:)
Natali ta fioletowa jest cudna :love:
pieknie wykonana :)
mi tez ta fioletowa bardzo sie podoba.pasowałaby mi do pokoju :)
Po pierwsze dziekuje Iwonie Umińskiej za zainspirowanie mnie:D
Tez zrobilam moje karczochy i wyszly bardzo ladne:)
3 juz sprzedałam:D
Oto i one:
Załącznik 33856
Załącznik 33857
Załącznik 33858
Załącznik 33859
Załącznik 33860
Załącznik 33861
Załącznik 33862
Załącznik 33863
Załącznik 33864
piękne.po ile je sprzedajesz?
joostynka 15zl te pierwsze 3 (wzor;p bo te juz sprzedane) a ta ostatnia 18zł :) oczywiscie dowolne kolory:)
15 ??
rany.. ja sie zastanawiałam czy by nie sprzedawac ale jak obliczyłam ze same materiały kosztuja mnie lekko powyzej 15 zł + robocizna to jakos przyszłosci nie widze :]
wow Pati super!
natalia u mnie akurat wychodza materialy okolo 10zl, wiec miec 5zl a nie miec:D
no ale stwierdzilam ze na allegro bd pozniej kolejne po 20sprzedawac,a takie jak ta ostatnia po 23zl ;) bo jednak sporo pracy jest przy tym:) chociaz i tak mniej czasu mi zajmuje teraz zrobienie niz tej pierwszej, hihi:)
asiu dzieki:*
tak jest.trzeba sie cenic :) bombeczki super!
Dziewuszki a skąd mam wziąć takie styropianowe bombeczki do tych tasiemkowych bombek? Można je kupić w pasmanterii?
proszę tu np. kupisz Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
chciałam dzisiaj kupić takie styropianowe kule ale u mnie w pasmanteriach nie ma, spróbuje jutro w empiku może akurat. Strasznie chciałabym spróbować zrobić takie cudo!
tylko szukaj raczej w tych 'wiekszych' empikach ;)
wiem ze śr.4cm kosztowała 99gr. a 10cm,z której ja robiłam 1,99zł ...
jeszcze mozesz Dudejla poszukac w tych sklepach po 5 zl co sa...
u mnie takie pierdolki w takich sklepach znajdziesz :)
ja tez wczoraj wszystko zakupilam i dzisiaj wieczorem bede dzialac:D
kupilam w sklepie gdzie kupuje sie wszystko do szycia, wyszywania, robienia na drutach itp itd ,mozna tam tez dostac rozne rzeczy do decaupage'u i do robienia buzuterii -jednyn slowem wszystko dla zdolnych raczek;)ale te styropianowe kule widzialam tez w plastycznym sklepie :)
ja w Empiku nie znalazłam :( muszę szukac gdzie indziej ...a czasu juz niewiele