-
Odp: Duże warsztaty doszkalające Sosnowiec (Śląsk) 13.02.2010
udanych warsztacików i ładnie do zdjec sie uśmiechajćie skoro będziecie w gazetkach:)
-
TO ZACZYNAM WKLEJANIE FOT....:p
TU NASZE ZAJEBCZASTE INSTRUKTORKI..:D DZIEKUJE ZA SPANIAŁE WARSZTACIKI KOCHANE!!!:ROZA::ROZA::WIN:
Załącznik 16376
A TU JA TA RÓZOWA Z INSTRUKTORKAMI I NIE TYLKO... I MOJ DYPLOMIK :D
Załącznik 16377
I PIERWSZY WARSZTATOWY PAZUREK WYKONANIA BITT:)
Załącznik 16378
-
A tu woszczurkowo-chocowo-grupowy pazurek!!!:win: Cudny...
Załącznik 16379
WKLEJAM ALE ODRAZU PRZEPRASZAM ..BO NIE BARDZO WIEM CZYJE WYKONANIE,WIEC NIE OPISUJE...
Załącznik 16380
Załącznik 16381
TEN KOLOROWY MOJEGO WYKONANIA...PANTEROSA WIKI:)
Załącznik 16383
A TU WYKONANIE ASI-INSTRUKTOR:D
Załącznik 16382
A TU PRYWATNE PEWNEJ OSOBY..ALE NIE MOGŁAM SIE POWSTRZYMAC I MUSIAŁAM SZCZELIC FOCIE...TAKIE CUDNE...O ILE SIE NIE MYLE RÓWNIEZ WYKONANIE ASI -INSTRUKTOR:)
Załącznik 16384
I KILKA ...BEZ OPISU:)
Załącznik 16388
Załącznik 16389
Załącznik 16390
-
było swietnike,mnustwo wiedzy przemila atmosferka tylko czemu ja tak okropnie na zdjeciach wygladam?:P
-
super dziewczyny, suuuuper:D
-
Cala ekipa i ja gdzies tam za plecami Kamilki schowana:D
Załącznik 16387
-
choco ja Cie widze:D BYŁO MISTRZOWSKO!:)
-
ale dzieła:) tylko pozazdrościć :skacze:
-
Bardzo załuje ze Was blizej nie poznalam bo z nazwisk cieżko a z avatarów nie kazdy sie poznal bo inaczej sie jednak na zywo wyglada.. Ale i tak sie ciesze przeogromnie ze sie odważylam:*
-
Dokładnie szkoda...:( bo ja do tej pory nie wiem za bardzo kto był kto...jedynie wiem z warsztacików woszczurkowych...ze woszczurek to iza,a bitt to karola..:) haha
-
Było cudnie. Dziękuje wam jesteście wspaniałe.!!!!!!!!!!!!!!
-
O ksenia:) było odlotowo...:d
-
mam nadzieje, że już niedługo będą następne takie warsztaty:)
---------- Dodano o godzinie 12:02 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:57 ----------
Po wczorajszych warsztatach stwierdzam,że muszę szukać pracy w salonie bo uwielbiam robić pazurki.
-
żałuję ,że nie pojechałam :(
-
Ciesze sie was mogłam poznac bylo swietnie.Niedlugo beda nastepne:P planujemy na 27 marzec...;-)
Chcialam jeszcze dodac ze dziekuje bitt za zaproszenie i jestem pod wrazeniem organizacja 1 klasa wszystko zapiete na ostatni guzik.Swietne pomysly,mnustwo wiedzy i przemila rodzinna atmosfera.POZDRAWIAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNKI.BUZIAKI madzia_lenka
-
eh super widze ze bylo odlotowo;).....zaluje ze nie bylam:(.....ale czuje niedosyt fotkowy:P
-
Śliczne pazury dziewczyny :D
Na zdjęciu widze, KAmilkę, Woszczurka, Choco, Agusie, "PAzurka.... :D Każda ma banana na twarzy no nie?? :D
ale bym chciała z Wami pocjechać... tylko , że.. moze dobrze, że nie pojechałam?? Bo gdyby ktoś zobaczył jakie ja koslawce robie...
-
Nasze szaloonee i niesamowite Organizatorki ( lekko je zatkalo jak zobaczyly co im przygotowaly dziewczyny)
Pokazowe Asi Bobrowskiej z Wroclawia
Woszczurek szalejący nad wspólną pracą konkursową:] Mega zajefajnie to wyszło:]( Jakby ktos nie wiedzial to na Izy pazurkach jest najnowoczesniejszy kolor covera hyyyyyyy)
Finał pracy
A to dłoń Woszczurka ( środkowa praca wspolna- pozostale to moje wypociny na jej biednych paluszkach)
I nasza cala ekipa Goldenowska:]
-
fajnie :) cały czas zazdraszczam ^_^
-
haahahah ale za******e foty :D zobaczcie na banerze reklamowym tego największego motylka :D jest taki wypukły jak 3D bo na moim brzuchu oparty ahahahah :skacze: było super :good:dziękuje i mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy :*
-
no to sie jeszcze pochwale mega cudnym różowym dyplomikiem:P
Załącznik 16392
-
Dyplomiki są rewelacyjne, bardzo dziękuje jeszcze raz.
-
Cytat:
Napisał
KaMiLaC.
haahahah ale za******e foty :D zobaczcie na banerze reklamowym tego największego motylka :D jest taki wypukły jak 3D bo na moim brzuchu oparty ahahahah :skacze: było super :good:dziękuje i mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy :*
haha super to wygląda:) a po tym zdjęciu co masz w avatarku i na fotce to jesteś taka nie podobna:)
-
Natka moze dlatego ze 10 kg do przodu ehheeh :D
-
Hej słoneczka, ja pisze jeszcze nie z domku bo nie dotarłam na razie ale jak tylko wróce to zdam relacje i pisemną i foto :) :D:D:D Bylo zabombiaście!!!! Cieszę się że poznałam Ksenie i Valię i wiele innych cudnych osóbek...aaaa czekam na moja Olgę aż się zarejestruje hihihihih
Całuski :*