wszystko się trzyma :good:
Printable View
wszystko się trzyma :good:
a to moje nowe stopki-nie mialam zupelnie zadnego pomyslu na nie-wyszlo cos takiego:
Dzidzia są extra :master:
sliczne stopki kobiety macie talent
super stopki..ja mam swoje tak szerokie i kulfoniaste ze az wstyd cos na nich robic:(....
a jak uzywacie paznokcie na stopy to gdzie je kupujecie??
Pierwszy raz bawiłam się z akrylem i postanowiłam że jak już dam ciała to na stopach :D
Nie jestem zadowolona z efektów bo myślałam że lepiej mi pójdzie, ale i tak pokaże. Czekam na Wasze opinie :)
http://img231.imageshack.us/img231/5...7164833.th.jpg
Ola świetne stopki! :love:
Oj jakie ładniutkie giraski się pojawiły :D, śliczne pazurki.
jak to powiedziała moja klientka- pazur z kupą:D
i co mi tu woszczur piep**** że we frenchach Ani nie dorównasz?? Robisz baaardzo ładne frenchyki, tylko jak Ania napisała : Trzeba ćwiczyć , troszkę doszlifować i będzie miodzio!! :D
sliczne :) tylko jak ja mialam takie dlugie to w szpilkach chodzic nie umialam hihi
hehe no faktycznie długie :P ja swoim musze w końcu zdjęcie zrobić..
waszczurku śliczne.Super je zrobiłaś:)
Jestem ciekawa ile te paznokcie nie były przycinane:)hihi nie że bym się nabija:D
konkret Aniu:)!!:wow:
Oldka śliczne frenchosy i fajnie,że dałaś tam te kwiatki :kwiatek:
Woszczur dałaś radę z nimi :wow::wow:ale jak mogę coś zasugerować to ja bym je skróciła bo będą za chwilkę przeszkadzać w pełnych butkach.
bardzo ładne stópki wykonane przez anię :)
Kilka przykładów z netu ( moze się komuś przyda)
Załącznik 5180Załącznik 5181Załącznik 5182Załącznik 5183Załącznik 5184Załącznik 5185
Chocolata bardzo proszę o podawanie źródła z którego jest pobrane coś :)
Bardzo przepraszam, ale dawno temu ściagałam z netu co mi wpadlo w oko, nie zapisalam sobie niestety stronek... Poprawię się na drugi raz;)
Byly pierwsze pazurki żelowe na dłoniach.. teraz pora na stópki. Pierwsze moje żelki na formie :]Załącznik 5311Załącznik 5312Załącznik 5313