Odp: Forumkowe inkubatory
ja też słyszałam, że lepiej na lewym boku, ale przyznam się że nie umiem zasypiać na lweym boku tylko na prawym a w nocy to i tak z 10 razy się poprzekręcam w różne pozy:(
ziza ja nie chciałąm nikogo straszyć tytlko tak powiedział lek . ale Myślmy pozytywnie i cieszmy się z tego stanu i tych kopniachków, bo przyznam że jak Maja się urpdziła to często mi brakowałao tych ruchów i kopniaków w brzuchu mimo iż ją widziałam i mogłam przytulać i całować bez ograniczeń ( cóż może ja taki dziwak jestem??)
zcy wszystkie ciężaróweczki to pierwiosnki???
czyżym tylko ja z takimi doświadczeniami???
:papa:
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdskjodntjh8pu.png
mysza przeczytaj posty od początku obserwuj suwaczki to zobaczysz...
Rudi najdłuższy staż ma :D
Ja tez na lewym boku choc jest malo wygodnie. Polecam Wam mamuski i nie tylko ta stronke:) ciąża i poród - wszystko o ciąży - artykuły, porady - ciąża bez tajemnic Ť maluchy.pl
Cytat:
Napisał
Chanti25
kurcze już mi się pomieszało na którym boku jest lepiej spać, żeby nie uciskało... ja słyszałam że na lewym... Może ktoś mądry doradzi?
ja czytałam w poradnikach tez że na lewym...
o to dobrze wiedzieć na zaś, ja spie docelowo tylko na lewym, dla dzidzi będzie jak znalazł:)
Ja spałam na prawym i nabawiłam zapalenia nerki,
bo dziecko uciskało moczowód i mocz cofał się do nerki,
skończyło się na antybiotykach i prawie dwutygodniowym pobycie w okropnym szpitalu,
na oddziale patologii ciąży - nikomu nie polecam.
zyza właśnie chodziło mi o to czy każda to z pierwszym dzieckiem czy tak jak ja że z kolejnym ,a nie o kto pierwszy do rozwiązania:)
pozdrowionka:przytul:
samaron dzięki za wiadomość to muszę się przestawić na lewą stronę spać bo juz i tak bardzo boli mnie lewy korzonek :(
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdskjodntjh8pu.png
http://www.suwaczki.com/tickers/qq87io4pi2lplcyu.png
No to wszystko już wiadomo :] więc ciężaróweczki kochane skręt w lewo przed snem ;P
a ja wole prawo :(
no teraz to rozumiem :D myslałam że chodzi o staz tejże ciązy :D
moja szefowa przeszła samą siebie...
- dziewczyny powiedzcie Izie bo ja nie mam zamiaru do niej dzwonić....
jak gówniara za przeproszeniem naburmuszona... az mnie krew zalewa...
a jeszcze któras klientka jej powiedziała że ja planowałam ciąze to już koniec... nie wazne że nikomu nic takiego nie powiedziałam ale ona woli wierzyć komus obcemu... za******a ta rodzinna atmosfera w tym spa...
Zyza to dla ciebie :kwiatek: bo masz dobre serduszko, a to dla Twojej szefowej za jej serduszko ;[;:yellow::beee::aty::bruce:
chanti szalona :D :kwiatek:
no to dziolszki zaczynamy :D 31.01.2010 rok <--- dzien pierwszy staran o małą KAWKĘ :D <---- prosimy o doping
to nie siedx na forum tylko do wyra!! :P i "relax taaakeeee it easyyyyyyyyyyy" czy jak ta,m to leciało:D
eee woszczur na mnie krzyczysz czy na Basię? :D
bo jak na Basię to jak najbardziej w końcu przed monitorem mała kawka się nie zrobi :D
hehe dziolszki spokojnie :D druga proba dopiero jutro ;) a wczoraj juz bylo po probie :D
Basia oby kolejna próba była udana:D:D
Cytat:
Napisał
barbara_kawka
no to dziolszki zaczynamy :D 31.01.2010 rok <--- dzien pierwszy staran o małą KAWKĘ :D <---- prosimy o doping
to ja Załącznik 15481:D
Ja tez trzymam kciukasy za Basika naszego :)
ja także:)
dziewczyny za tyle kciuków to będą Kawki-bliźniaki:D:D:D:D:D
basiu bedzie git ;) tylko na luzie podejdz a bedzie elegancko :D
przytylam 40dkg w cyckach ;p wazyli mnie komputerowo ;p
da sie same cycki zważyć?
Jesli znali dokladna wage przed to tak.w Holandii u lekarza do ktorego chodze, wkladaja mnie do czegos, co przypomina rezonans. I na ekranie pokazuja sie czesci ciala, ktore przytyly w tkanke tluszczowa w ostatnich 2 tygodniach. Te obszary zabarwiaja sie na zielono.
wiec mialam 2 zielone diody :D
ciekawe to urzadzenie :)
ja przytylam 7 kg juz, w cyckach napewno i to niezle:) maz sie smieje ze "big mamas" mam teraz, w uda mi troche poszlo miedzy nogami i wiecej nie moge zlokalizowac, bo mam juz 31 tydzien i nadal nosze np. swoje spodnie z przed ciazy tylko guzika nie zapinam (na gumke do wlosow zaczepiam zeby brzuszka nie uciskalo)