też bym poszła...ale nie mam z kim... może sama o galerii pójde , bo cosik kasiury brak. oj sponor potzrebny
ale nie wiem czy będzie mnie kto chciał: du*pa z kantu mi już wyszła więc chyba więcej wyżebram:D
Printable View
haha hahah.... fajny tekst, ale zapewne nie jest tak źle jak ci się wydaje, tak to z reguły bywa, i pewnie sponsorów byś na pęczki miała
a to nie jestem sama, mi tez z tym nie za dobrze, co prawda u mnie nie małżeńsko sponsoring wchodzi w grę, bo my jeszcze nie po ślubie ale razem od 9 lat, to juz prawie jak małżeństwo ale i tak nie potrafię iść i prosić o kasę, albo coś.
ale zbaczamy z tematu - filmy - hm, ja ostatnio oglądałam dopiero zmierzch - świetny teraz czytam sagę, i wolny ślubne czy jakoś tak tytuł był, polecam
hahahah sponsor + kasa = galerianka :skacze:
nie no tez nie mam za bardzo kasy... ale chce isc na ten film wiec wydam swoje ostatnie pieniądze.. jeszcze korzystając że są ŚRODY Z ORANGE i dwa bilety w cenie jednego to idziemy z koleżankami :]
jak oszczędność to oszczędnosc..
teraz to sie chyba dopiero wzbogace na gwiazdke :D.. no ale trzeba czekac... chyba ze do pracy pójde ale nie mam czasu :(
mój najlepsiejszy filmiQ to... Ali G ;) Ali G ;) Ali G :D
ja mam fiola na punkcie sciagania filmow :D mam zawalone 3 pelne dyski, kazdy po 80 GB razem mam gdzies ich ok 500 lacznie z plytami :D albo wiecej...stracilam rachube ;) teraz chlop mi przyniosl kolejny dysk 120 GB... :skacze: wiec trzeba go zapelnic...szkoda ze zamiast robic filmy coraz lepsze to robia coraz gorsze ;(
uwielbiam ogladac filmy, prawie wszystkie typy...jedne z najlepszych dla mnie to sa trylogia X-men, Geneza Wolveine, Uprowadzona...znalazlo by sie jeszcze kilka :rolleyes: nie mam swojego ulubionego niestety...:/:
ogladalyscie/liscie film "Zmierzch" Zmierzch / Twilight (2008) - Film - FILMWEB.pl - jak dla mnie zajeb...ty i zupelnie inaczej ukazuje osobowosc wampira niz w pozostalych filmach z niedlugo kolejna czesc Filmweb.pl - łeb pełen filmów! :) juz sie nie moge doczekac :skacze:
w tamtym tygodniu obejrzałam Piłe VI.... hmm... denerwują mnie tego typu horrory.. bo to zaden horror.. krew sie leje i nic wiecej.... śmi8ałam sie na tym.... ale no nie było tez takie tragiczne...
I jeszcze z klasą byłam na Dzieci Ireny Sendlerowej i byłam mile zaskoczona bo myslałam ze t kolejny beznadziejny film na jakie chodzi sie ze szkołą... ale bardzo mi sie podobał !
teraz wyczekuje na film:
- Rec 2 (to sie nazywa prawdziwy horror)
- Paranormal Activity (horror,który mnie zaciekawił zwiastunem)
- Oszukać przeznaczenie 4-3D (znajomi mojego brata mowili ze jak zawsze sie śmieli z osób którzy robią jakieś uniki, to sami musieli jednak tak zachowywac...Podobno efekty niesamowite!)
noo iii w końcu wychodzi film 2012 !! :)
Film "2012" w kinach 13 listopada 2009.
"2012" od 11 listopada w kinach :D
to czemu oszukują? ;(
trzeba sie wybrac.. rany.. jak nic ciekawego nie graja to nic i nic... a jak graja to tyle filmów ze zbankrutuje :porazka:
ja jutro idę na "This is it" i chciałabym jeszcze na 2012 i na OSzukać przeznaczenie 4, ale nie wiem czy mnie wpuszczą : P
ja chciałam iść we wtorek na 2012 bo podobno miał już być w kinach a on dopiero wchodzi na ekrany za jakiś czas ;(
ja oglądałam film ZMIERZCH :skacze: Nawet dwa razy, co było dla mnie zaskoczeniem bo z reguły nie lubie oglądac dwa razy tych samych, ale ten mi sie tak spodobał.......... :love::love::love:
Juz sie nie moge doczekac 20.11 bo podobno wtedy maja grac u nas drugą częśc :skacze:
na ten film tez zamierzam sie wybrac
a Ty Kamis byles?? i jak, podobał sie Tobie?? warto??
jeszcze nie było 11 listopada:D
fakt :glupek:
A ja dzisiaj widzialam reklame filmu The Time Traveler`s wife
Z tego co widzialam zapowiada sie swietnie.Historia mężczyzny, który potrafi przenosić się w czasie dzięki nadprzyrodzonym umiejętnościom. Wszystko po to, by pojawiać się by być obecnym w różnych momentach życia swojej ukochanej.
w sumie cos podobnego do "efekt motyla" tylko tam o cos innego chodzilo... hehe
no ja tez sie nie moge doczekac 2012, tylko znajac zycie u mnie w miescie gdzies tak za 3 m iesiace bedzie...
a co do Zmierzchu powtorze sie .... ogladalam ten film trochu i jak sie ksiazke precztalo to film jest do bani..
no a kto ogladal "fighting"?? jak dla mnie gdyby nie aktor- moj ukochany Chaning Tatum to film w sumie nic specjalnego ;P
Natalia nawet nie slyszalam ze wyszedl rec 2!! ciekawa jestem jak zostal nakrecony czy w stylu jedynki?? bo pamietam z blair witch project (czy jak to sie tam pisze) jedynka byla fajna ta nakrecona amatorskimi kamerami ale dwojka jak dla mnie juz byla do d**y...
ogladalam "fighting" i stwierdzam, ze moze gdyby bylo wiecej akcji w tym filmie to bylby lepszy ( no ale to mial byc dramat ) no i gdyby nie Tatum to bylby kompletna klapa...ogolnie film oceniam 6/10 ;)
dla mnie Oszukac Przeznaczenie 4 to totalne dno...nie podoba mi sie ten film w ogole...jak film ma wiecej niz 2 czesci to zaczynaja wymyslac ;)
podoba mi sie komedia..."Brzydka prawda" wesola i troche sie nasmialam :D
Ja właśnie wróciłem z 2012 i jest po prostu rewelacja to trzeba zobaczyć, zwłaszcza na dużym ekranie !!, po seansie jeszcze przez 10 minut szczęki szukałem bo mi opadła :D
ja ide w piątek, bo na dzisiaj już dawno miejsca były zarezerwowane:) i z przodu bede siedziała wiec nie wiem jak to przeżyje:D Kamis mam sie juz bac?:P
obejrzalam tydzien temu Zmierzch i tak mnie zauroczyl, ze obejrzalam 2 raz i przeczytalam cala serie. W przyszlym tygodniu jade do Polski , zeby zobaczyc Ksiezyc w Nowiu( bo po niemiecku mnie nie pociaga), wariatka jestem, stara baba a tak oszalec na puncie wampira :P
no i jak tam ten film 2012 ? jedni mowia ze fajowy a drudzy ze kicha...nie wiem kogo sluchac...chyba bede musiala sama obejzec i cos stwierdzic ;)
za kilka dni Ksiezyc w Nowiu...juz sie nie moge doczekac... :D
dzieki Agusia wezme chusteczki :D tylko boje sie ze bede siedzieć z głową do góry i ogladac pixele zamiast filmu bo siedze w 6 rzędzie... ale strasznie szybko zeszły bilety
---------- Dodano o godzinie 15:52 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:52 ----------
i dopiero na 21 ide:(
Podobno świetny film 2012, ale i tak kazdy musi sie sam przekonac.
Ja wlasnie dzisiaj zarezerwowalam na poniedzialek bilety na "2012"- na szczescie udalo mi sie jeszcze zaklepac w ostatnim rzedzie. A w sobote smigam na "Zmierz: Księżyc w Nowiu". Juz sie nie moge doczekac.