Odp: Zdobienie paznokci - nic trudnego
zgadzam się z woszczurkiem, po paru latach zakupów to się nazbierało, ale nie wiem ile słoiczków nigdy tego nie liczyłam, teraz tylko nowości dokupuje i to co się kończy, a jest wiele sklepów internetowych oferujących tanio ozdóbki, i sporo na allegro można tego znaleźć
Cytat:
Napisał
paznokietek1000
(...) nie wiem ile słoiczków nigdy tego nie liczyłam(...)
he he... ja akurat musiałam przeliczyć bo kupiłam sobie takie słoiczki (komplet 12szt plus kasetka M&M*SŁOICZKI - POJEMNICZKI TANIO 12SZT - 7,90 (758957393) - Aukcje internetowe Allegro ) i wszystki sobie posegregowałam, muszle osobno, brokaty osobno, holo, bulion, kółka i takie tam inne:)
polecam polecam, super sprawa!! nie ma to jak porządek w kufrze:)
Dobra rada, All Paznokcie to chyba najtansze i najpopularnieszje firmy z ozdobami. Warto u nich kupowac. Natomiast produkty typu żele i akryle polacilabym do robienia sobie sameu lub do cwiczen nigdy nie dla klientek.
dziewczynki Kochane jesteście:przytul: dziękuje
Odp: Jakie produkty oraz firmy polecacie
Cytat:
Napisał
kasiasssss
ma ktos stronke do sun flower bo moja nie odpowiada
Sunflower, paznokcie, tipsy, sztuczne, akryl, akrylowe, zel, żel, manicure, porcelana termiczna, porcelana, jednofazowy, jednofazowe, tips, sunflower szczecin, porcelana uv, żel uv, paznokcie, ozdoby
:]
Cytat:
Napisał
woszczur
no dobra!! nie to nie... nikt mi nie odpowiedział na pytanie więc sama sie za odpowiedź wzięłam...:cisza:
kupiłam dzis rano http://www.fikusnails.com/components...eb36c52caa.jpg i musze powidzieć że pracuje sie na nim dobrze, jest nbawet gęsty, ale nie tak jak galaetka z basica http://www.e-ozdoby.pl/uploads/20090...asic_clear.jpg ale dla początkujących będzie w porządku. bardzo ładnie "wybija" biel, tak jak lakier sun blocker,. jedynym minusem dla mnie u niego jest to że trzeba go dodatkowo nabłyszcać bo troche słabo,a własniecie nie blyszcy jakbym sobie tego ja życzyła
co do zapowietrzeń i użytkowania zwlascza w solaruim (czy faktycznie blokue promieni uv) to napiszę później... tylko nie wiem czy laska będzie na solar chodzić:/:
a to ten no name? to ja sie nie zorientowałam... też się do niego przymierzam
Cytat:
Napisał
asia
a to ten no name? to ja sie nie zorientowałam... też się do niego przymierzam
no ten ten... nawe fotosa wstawiła ze skepu FikusNails hurtownia stylizacji paznokci
tez zamierzam go kupic i wyprobowac
a kupiłam ostatnio formy - złote zwykłe, zielone wyglądające jak złote i różowe te co sunny tylko inails czy coś takiego. zielonych jeszcze nie testowałam, te różowe są super wygodne ale mają średni klej, ale są takie większe fajnie się je nakłada. a złote mają za** klej, po prostu rewelacyjny
Przejrzałam wszystkie wasze posty....mam problem naprawdę niewiem który żelik wybrać,mój mi się juz kończy i nie jestem z niego zadowolona.Proszę dziewczyny pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chciałabym jednofazowy clear i żeby był gęsty i oczywiście nie za drogi:)
Proszę o linki z allegro!!!
Z góry dziękuję:)
Cytat:
Napisał
marlen
Przejrzałam wszystkie wasze posty....mam problem naprawdę niewiem który żelik wybrać,mój mi się juz kończy i nie jestem z niego zadowolona.Proszę dziewczyny pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chciałabym jednofazowy clear i żeby był gęsty i oczywiście nie za drogi:)
Proszę o linki z allegro!!!
Z góry dziękuję:)
Jednofazowy clear 30g Sun Flower+ 25 szt Swarovski (753017352) - Aukcje internetowe Allegro
---------- Dodano o godzinie 18:15 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:13 ----------
GOLDNAILS ** Żel UV 15 ml ** SCULPTING - GĘSTY (752917569) - Aukcje internetowe Allegro
M&M ŻEL EXTRA MOCNY UV * 30 ml * tylko 49 zł (753027671) - Aukcje internetowe Allegro
M&M żel UV * 50 ml *HIT *NOWOŚĆ* 4 kolorów (753027701) - Aukcje internetowe Allegro
ja oczywiście polecam "mój"
Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna 15g/29.50zł Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna 30g/49.50zł
Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna 15g/19.90zł 30g/29.90zł
tu nie musisz mieć konta, wystarczy że zadzonisz i złożysz zamówienie, paczka ponoć przychodzi na nastepny dzien no góra za 2 dni ... jedna z naszych forumiwych kolezanek przetestowała ich przesyke na sobie :)
Witam. Mam taki problem , parę miesięcy temu ukończyłam kurs w Diamond Nails i chciałam wypróbować zele z dobrej rady.
Ktora linia jest lepsza ... Black Line cz i-nails? I tutaj tez drugie moje pytanie... który lepiej zel wybrać 1-fazowy violet czy takze 1-fazowy builder? Pomocy ! ;(
Dodam ze wole zele srednio geste... przy lejących nie mam jeszcze wprawy i wszystko mi sie rozlewa :/: Dlatego prosze o rade
Nisia ja mam super bulider i jest gęsty, w sam raz do robienia krzywej C, natomiast i tak powinnaś mieć drugi do zrobienia szkieleciku, czy do wyrównania warstw przed nabłyszczeniem, ew. cover czy masked do przedłuzenia łozyska ( przyda sie przy obgryzionej plytce) wiec warto zaopatrzyć sie w kilka różnych.
niestety nie używam tej linii, ale jeżeli na początek chcesz mniej wydać wybierz żel 1-fazowy średnio gęsty, najlepiej o wysokim połysku w dodatku:) gęstymi się za to świetnie buduje
Dziękuję ślicznie :) Ale ktora lepsza? Black line czy i nails?
Tak szczerze to nie wiem czy opakowaniami się te produkty tylko różnią;) Ja mam i-nails:]Covera nie polecam do ciemnej płytki bo nie kryje - lepszy chyba masked
Przed chwilą zamówiłam ze strony sunflower, jeszcze nie uzywałam ich zeli wiec na próbe wziełam po 7g pakowane, mam nadzieje ze beda fajne :)
Żel jednofazowy Kryształek
Żel budujący + bonder 7g
Żel Kolorowy - 821 - przezroczysta złota perła
czesc pomóżcie mi proszę dostałam lampę i akcesoria do paznokci jakie produkty kupic do żelowych paznokci?
ja za mowilam zele Basik silker,kower,kolorowe zeliki,tez bede je uzywac pierwszy raz
Cytat:
Napisał
kasiasssss
ja za mowilam zele Basik silker,kower,kolorowe zeliki,tez bede je uzywac pierwszy raz
Myślę że Cię nie zawiodą:good:
ja już przyzwyczaiłam się do tego gęstego i fajnie mi się na nim pracuje.